PlusLED

Alle anmeldelser

PlusLED

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

PlusLED

Hos PlusLED finder du et bredt udvalg af LED-belysning i høj kvalitet og til fornuftige priser. De bestræber sig på at give deres kunder et produktmix, der både har plads til etablerede mærker og overkommelige alternativer, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Er du i gang med at realisere dit drømmehus og renovere eller bygge? I så fald finder du alt, hvad du skal bruge til dit nye belysningsprojekt. Klik dig rundt på siden og bliv inspireret til belysning i dit badeværelse/bryggers, stue, entre, soveværelse, køkken, kontor osv. Uanset om du leder efter elegante og stilrene LED spots til loftet, LED lys til værkstedet, lys sporspots til butikken eller et smart udendørs/indendørs lys, vi har det du leder efter.

Spar penge på dit lys
Vil du spare penge på din elregning hver måned? I så fald vil det være effektivt, hvis du skifter til LED-belysning i dit hjem. Det kan du gøre i form af LED-lamper, LED-lys og LED-pærer. De er ikke kun billigere i drift, men giver også et smukt lys i dit hus.

Hvad er LED-lys?
LED er en forkortelse for Light Emitting Diode. Oversat til dansk betyder det lysdioder. Det er en elektronisk halvlederenhed, der udsender elektromagnetisk stråling i form af synligt eller usynligt lys, når elektrisk strøm løber gennem den. Sådan produceres lyset, når du tænder en LED-pære.

Det smarte er, at resultatet er et lys, der kun indeholder de synlige dele af spektret. Dette giver dig et lys, der ikke afgiver meget varme til miljøet. Dette er naturligvis en af ​​fordelene ved LED i forhold til glødepærer eller halogenpærer.

En almindelig glødepære eller halogenpære udsender et lys, hvoraf omkring 10 % kan detekteres af det menneskelige øje. De resterende 90 % er hovedsageligt infrarød varmestråling, som egentlig bare er et affaldsprodukt. Hvis du nogensinde har prøvet at stå i nærheden af ​​en gammeldags pære, ved du også, at det kan være meget varmt.

Du kan undgå disse problemer ved at vælge en LED lyskilde. Denne lyskilde omdanner det meste af lysenergien til synligt og derfor brugbart lys.

LED er ikke en ny opfindelse
De fleste tror, ​​at LED er en ny opfindelse, hvilket ikke er tilfældet. Faktisk blev LED dybest set opfundet 30 år efter Edison opfandt pæren, men det var først i 1960'erne, at omfattende forskning i LED-teknologi begyndte.

I 1990'erne tog videnskaben for alvor kontrol over teknologien omkring LED-belysning. Det er gået op ad bakke lige siden, og derfor har den teknologiske udvikling ført til, at LED-teknologien nu er på et niveau, der kan sammenlignes med andre lyskilder, hvilket betyder, at en LED-pære kan erstatte en traditionel pære.

Desværre er der stadig mange, der forbinder LED-pærer med dårlig kvalitet. Det er ærgerligt, for det er bestemt ikke tilfældet. Som vi vil forklare mere detaljeret nedenfor, har en moderne LED-pære fremragende lyskvalitet. Derfor kan du nemt bruge LED-pærer overalt – både personligt og professionelt.

Moderne LED-pærer er kendetegnet ved deres lyskvalitet
I lighed med de velkendte sparepærer, der havde en udviklingsfase med tvivlsom lyskvalitet, er LED-teknologien også haltet noget bagefter. Der var en række faser med begyndervanskeligheder, men disse er ikke længere et problem i dag.

En moderne LED-diode er i dag kendetegnet ved en god lyskvalitet, hvorfor den sagtens kan erstatte andre traditionelle lyskilder. Afhængigt af den anvendte teknologi og halvledermateriale kan LED udsende lys i mange forskellige farver. Disse omfatter rød, grøn, gul, orange og blå.

Fortæl os om din erfaring
Vi vil meget gerne høre om din oplevelse idag. Skriv en anmeldelse på vores side.