DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nelly

  Nelly har været til stede på det danske marked i mange år, og hvis du er en færm online shopper, har du sikkert hørt om dem. Men hvilken kvalitet kan vi forvente fra mode butikken? Er deres kundeservice kompetent, venlig og hjælpsom? Hvor nemt er det egentlig at fortryde sit køb og gøre brug af sin returret? På denne side kan du læse andre shopperes oplevelser med mode- og skønhedsbutikken, Nelly.

  Om Nelly
  Nelly er en svensk netbutik, der blev oprettet i 2003. De lancerede deres netbutik på det øvrige Skandinaviske marked inkl. Danmark, Norge og Finland i 2008. Nelly ser sig selv som værende en ledende aktør for mode- og skønhedsinteresserede kvinder i aldersgruppen 18 til 35 år, men skriver også, at deres produkter er for alle, der leder efter lidt mere glam i sit liv. Virksomheden holder et større sortiment af tøj, sko og tilbehør til kvinder og et mindre sortiment til mænd under et subbrand ved navn NLY MEN. Virksomheden er til stede i 11 Europæiske lande, men lancerede også i 2013 en webshop, der giver alle i EU mulighed for at købe deres produkter.

  Produkter og Services
  Netbutikken forhandler 700 forskellige varemærker over et større antal produktkategorier inden for tøj, sko, badetøj, sportstøj, skønhedsprodukter og andet tilbehør. Nelly modtager mere end 300 nye varer hver dag. Udover designs fra eksterne modehuse, bærer netbutikken også et sortiment af egne varemærker som NLY Trend, NLY Shoes og NLY Lingerie. Hjemmesiden har også en kategori ved navn NLY MAN, der henvender sig til mænd i samme aldersgruppe.
  Er man på udkig efter en gave, og finder man ikke lige det rigtige, tilbyder Nelly også gavekort. Beløbet er valgfrit og kan sendes til modtageren på deres email adresse. Man skal dog være opmærksom på, at man køber gavekort til enten Nelly eller til deres subbrand NLY MAN.
  Leveringsomkostninger ved køb under 299 kr. er 49 kr. Bestiller man for mere end dette beløb, er fragten gratis. Nelly sender med PostNord, og estimeret levering er 2-3 arbejdsdage. Virksomheden leverer ikke til Færøerne og Grønland. Pakken leveres til nærmeste postkontor, hvor den kan afhentes med en kode modtaget på SMS.
  I overensstemmelse med loven om forbrugerbeskyttelse, tilbyder Nelly 14 dages fortrydelsesret fra varen er modtaget. Varen skal være i original tilstand inkl. tags, etiketter og emballage. Det er gratis at sende ordren retur til Nelly ved fortrudt køb.

  Komplimenter, Klager og Tips til Nelly
  Tøj salg er flyttet online og antallet af tøjbutikker på nettet er derfor også eksploderet. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvor man skal handle. Det er her du kommer ind i billedet! Har du selv tøj fra Nelly hængende i garderoben? Har du besøgt deres hjemmeside, eller været i kontakt med deres kundeservice team? Så er det dig, vi vil høre fra. Kom din ordre til tiden? Var tøjet i så god kvalitet, som du havde forventet? Skriv venligst en anmeldelse, og lad andre online shopper vide, hvad du virkelig synes om mode- og skønhedsbutikken, Nelly.

  Nelly
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Nelly

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Nelly et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Nelly I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Nelly?

  Nelly er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nelly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.