DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser DanCenter

  Vi elsker vort land - og især om sommeren! Derfor (og muligvis lidt på grund af pandemien) viser undersøgelser, at rekord mange danskere har valgt at leje feriebolig hjemme i Danmark i sommeren 2021. En af de sommerhusudlejere, der har modtaget rigtig mange af bestillingerne er DanCenter. På denne side kan du læse om den erfarnesommerhus formidler.

  Om DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning har formidlet ferieboliger i mere end 60 år, og har været med til at forme markedet, som vi kender det i dag. Stadig er DanCenter en af de største formidlere af ferieboliger i Danmark. Formidler vil sige, at DanCenter ikke selv ejer sommerhusene. De formidler kontakt og kontrakt mellem ferieboligejere og gæster, der er interesserede i at leje en feriebolig.

  DanCenter formidler ikke kun ferieboliger i det danske sommerland, men også i Sverige, Norge og Tyskland. Dog har virksomheden langt flest ferieboliger beliggende i Danmark i sortimentet.

  DanCenter har 60 ansatte på hovedkontoret i København samt 100 ansatte fordelt på 28 lokalkontorer, så mange udlejnings lokationer vil have et DanCenter kontor i nærheden.

  Produkter og Services

  Gennem DanCenter kan man leje sommerhus næsten hvor det skal være. Virksomheden har nemlig aftaler med 8.000 ferieboligejere. DanCenter reklamerer med deres imponerende udvalg af sommerhuse. De mener at have alt fra romantiske små huse til store luksus sommerhuse med pool og andre moderne faciliteter til gavn for hele familien.

  Sommerhusudlejning hører sig ikke kun sommeren til. DanCenter tilbyder udlejning af ferieboliger hele året rundt. Priserne dykker betydeligt uden for højsæsonen, hvilket ofte inspirerer DanCenters kunder til en weekend i det jyske, et par dage ved Vesterhavet eller et rummeligt alternativ til hotelværelset på forretningsrejsen. DanCenter foreslår også deres udlejnings løsninger til længere perioder for eksempel til når man skal flytte, udbedre en skade eller renovere. Man kan leje visse boliger i op til 4 uger ad gangen.

  DanCenter tilbyder forskellige muligheder for rabat. Man modtager blandt andet 200 kr. som velkomst rabatkupon, når man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Ved benyttelse af DanCenters sommerhusudlejning, får man også adgang til deres rabathæfte, der giver op til 25% rabat på udvalgte attraktioner og seværdigheder for eksempel dyreparker og museumsoplevelser. Nogle sommerhuse kommer med gratis feriedage i udvalgte perioder. På dancenter.dk kan man også finde deres last-minute udlejningstilbud, hvor man kan spare op til 30%. Så skal man dog være klar til at tage afsted den kommende lørdag.

  Ønsker man at sætte sin bolig til leje gennem DanCenter starter dette også på hjemmesiden. DanCenter oplyser, at sommerhusene markedsføres i 29 forskellige lande. Udlejningsprisen fastsættes af DanCenter og beregnes i forhold til udbud og efterspørgsel samt anden data.

  Komplimenter, Klager og Tips til DanCenter

  Hvad synes du om DanCenter? Hvis du har lejet feriebolig gennem DanCenter, været i kontakt med deres kundeservice, eller bare besøgt deres hjemmeside, kan du hjælpe andre feriegæster ved at efterlade en anmeldelse af din oplevelse med DanCenter. Er deres udvalg så stort som de skriver? Kan man let afbestille sin rejse, hvis man ikke kan tage afsted alligevel? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  DanCenter
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om DanCenter

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er DanCenter et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af DanCenter I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette DanCenter?

  DanCenter er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Specielle Rejser, Overnatninger, Grupperejser

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DanCenter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.