DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Vacanceselect

  Vi kender det alle: Vi står og skal finde en ferie, men vi vil gerne på en ferie, som ikke er som alle andre former for ferie, som vi har været på de senere år, og så kommer der altid en idé med at tage på camping, og det er måske slet ikke så dårlig en idé igen. Med firmaer som Vacanceselect kan du komme af sted på en luksus campingferie. De giver dig de bedste destinationer og de bedste muligheder for at få en ferie, hvor du kan vælge et mobilhome og samtidig komme ud og opleve noget ekstra med dit feriehus på ryggen.

  Om Vacanceselect

  For over 35 år siden startede Vacanceselect med at sende danskerne og andre på luksuscampingferier. De fandt ud af, at danskerne og mange andre godt kunne lide campingferie, men de ville gerne have noget af deres hjemlige luksus med. Mobilehomes, eller små lastvogne med samme faciliteter som en campingvogn, er noget, som er kommet ind og er nu en naturlig del af campingverdenen. Der er også mulighed for at få en feriehytte, og der er mange forskellige destinationer og forskellige former for luksuscamping, så der er med sikkerhed også en, som passer dig.

  Oplevelser med MC-Rejser

  Services hos Vacanceselect

  Hos Vacanceselect får du campingferie i alle afskygninger. Der er plads til dem, som gerne vil i feriehytte i nærheden af et resort, og som har campingvogn, men som gerne vil der hen, hvor der er lidt luksus. Der er mange forskellie former for indkvartering på ferien, og det er fra mobilehomes til telte, men destinationerne er altid de bedste i Europa, og de er klar til at give dig den bedste ferie, du har haft i mange år. Vacanceselect har også et nyhedsbrev, som giver dig en god mulighed for at holde dig opdateret på, hvad der er af nyt på luksuscampingfronten. En god idé, hvis du gerne vil på luksuscamping igen, for det er der mange, som gerne vil, når de først har prøvet det.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i kundeservice med enten en klage eller en forespørgsel, så er det ganske let, for på den meget overskuelige hjemmeside finder du hurtigt og let alle de oplysninger, du skal bruge for enten at skrive til dem på mail eller ringe til dem på telefon. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere på telefonen, men også på mail vil de svare dig hurtigt, og det er det samme kompetente personale, som svarer, for det er med at holde kunderne glade, for glade kunder vender tilbage.

  Anmeldelse af Vacanceselect

  Hvis du som os andre leder efter et nyt firma at handle med, så tjekker du med sikkerhed også de sider på nettet, som giver firmaerne stjerner. Nu er der så kommet en ny hjemmeside, som giver dig mulighed for at være en af dem, som giver din mening til kende om de firmaer, du har handlet med, og det er noget, som du kan gøre på en konstruktiv og objektiv måde. Det er også noget, som mange andre forbrugere ude i fremtiden vil kunne læne sig op ad, når de skal vælge firmaer, de vil handle med fremover.

  Vacanceselect
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  2
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Ingen hjælp når der er brug for det!

  Vi har gennem de sidste 12 år rejst meget som familie, men det her selskab skal I holde jer langt fra.

  De afhjælper ikke når man checker in og finder en virkelig uhumsk lejebolig fra dem.

  Bagefter vender de aldrig retur med løsninger og man skal konstant være på nakken af dem.

  Alt hvad de skriver med fantastisk service er direkte løgn!

  Spar jeres penge og brug et andet selskab... vi har ALDRIG set værre end det her!

  Af: Morten Aagaard28-07-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Vacanceselect

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Vacanceselect et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Vacanceselect I gennemsnit. De modtog følgende 2 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Vacanceselect?

  Vacanceselect er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Specielle Rejser

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vacanceselect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.