Vacanceselect Danmark: læs anmeldelser og del erfaringer

Alle anmeldelser

Vacanceselect

50% Vil handle her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, erfaringer og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger kunderne?

K
Kristina Dinesen
Jeg vil gerne dele min erfaring med Vacanceselect. Jeg ledte efter en familieferie i Europa og besøgte deres hjemmeside. Det var dejligt at se, at de specialiserer sig i glamping, camping og lejlig...Læs om
A
Anders Ravn
Vi ankom lørdag 8/7 til Park Umag i Kroatien. Mange måneders ventetid var endelig overstået. Vi var det første af 3 vennepar der ankom til campingpladsen, fandt vores mobilehome og pakkede ud. ...Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  En Fantastisk Familieferieoplevelse hos Vacanceselect

  Jeg vil gerne dele min erfaring med Vacanceselect. Jeg ledte efter en familieferie i Europa og besøgte deres hjemmeside. Det var dejligt at se, at de specialiserer sig i glamping, camping og lejlighedstilbud til ferier. Vi endte med at bo på en af ​​deres campingpladser, og det var en fantastisk oplevelse for både vores børn og os voksne. Stedet var rent og velholdt, faciliteterne var fremragende, og personalet var meget hjælpsomme under hele vores ophold. Vi elskede især deres swimmingpool-område - perfekt til afslapning i solen. Børnene nød også poolens rutsjebaner og vandlege-apparatet. Pladsen har også et bredt udvalg af aktiviteter såsom sportsbaner til basketball eller fodbold samt organiserede aktiviteter som piratdag for børnene samt bingo om aftenen for de voksne! Vacanceselect leverede den perfekte familiemini-ferieoplevelse på alle måder - vi kommer helt sikkert igen næste år!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Mobilehome, Camping Park Umag

  Vi ankom lørdag 8/7 til Park Umag i Kroatien. Mange måneders ventetid var endelig overstået.

  Vi var det første af 3 vennepar der ankom til campingpladsen, fandt vores mobilehome og pakkede ud.

  Vores 2 vennepar ankom lidt senere. Vi gav dem tid til at pakke ud. Efter et par timer, ringede vi sammen for at høre hvor de havde fået plads. Til vores overraskelse bor de 1,5 km væk fra os på pladsen - til trods for at medarbejderen hos Vancanceselect havde sagt at vi kom til at bo i samme område. Da det er lørdag vi ankommer, har kontoret i Danmark lukket, og værterne fra Vacanceselect på pladsen, kan ikke gøre noget. Vi blevet bedt om at vente til mandag. I dag mandag ringer jeg til Vacanceselect, der fortæller mig at det kan de da ikke gøre noget ved, for de kan ikke garantere noget med bookingerne. Hvad der undrer mig er, at medarbejderen jeg talte med flere måneder før, netop havde rykket rundt på vore bookinger og sagt at det nu var muligt at bo sammen.

  Medarbejderen jeg talte med i dag, sagde at det kunne de aldrig love, og at hendes kollega også havde været i firmaet i mange år, og ikke lavede sådan nogle fejl.

  Hvorfor overhovedet flytte rundt på bookinger, når man ved at de alligevel bliver overskrevet? Hvorfor overhovedet kigge efter om de mobilehomes vi "byttede" med havde specielle ønsker og var "låst" hvis man ikke respekterer de specielle ønsker?

  Vi står nu med en ødelagt ferie, hvor vores børn har overordentligt svært ved at lege sammen, da vi bor 1,5 km fra hinanden, og de ikke er store nok til at gå turen selv. Meningen var at de kunne gå imellem vores mobilehomes og have flere "baser" sammen.

  Vi har ovenikøbet betalt en god del ekstra for at kunne bo tæt på vores venner, ikke engang det kunne kompenseres. De vil gerne have vores penge, men så snart de er modtaget, er de ligeglade med kunderne.

  Nu sidder vi, afskåret fra venners hyggelige, spontane selskab fordi der ikke er styr på procedurerne hos Vancanceselect, eller fordi de slet og ret er ligeglade med deres kunder.

  Tak for en ødelagt ferie, der kun lige er begyndt, Vacanceselect.


Andre læste også

Logo Center Parcs

Center Parcs

0 anmeldelser

Ferie, alene ordet giver os smil på læben, og vi glædes til den ferie, vi skal holde i år, eller vi mindes med glæde ...

Logo TripX

TripX

2 anmeldelser

Har du gået og grublet over hvor din næste ferieoplevelse skal være, men ved ikke om din økonomi kan række til det? ...

Logo Eliza Was Here

Eliza Was Here

1 anmeldelser

Middelhavsområdet trækker generelt i rigtig mange danskere. Både om sommeren, hvor der er mere sol og højere temperaturer,...

Logo Risskov Bilferie

Risskov Bilferie

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...