Lovehoney

Alle anmeldelser

Lovehoney

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo Light in the Box

Light in the Box

0 anmeldelser

Der er rigtig mange forskellige onlinebutikker der sælger billige ting på internettet, som du kan få leveret lige til døre...

Logo Sunsky

Sunsky

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online buttiker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Lovehoney

Lovehoney er verdens førende udbyder af seksuellykke, og sender dine ordrer i diskrete, kedelige brune kasser direkte til din dør fra deres varehuse i Storbritannien, USA og Australien.

De har vundet mange priser for alt fra det legetøj, de sælger, til deres engagement i kundeservice. De har endda vundet to Queen's Awards for Enterprise - det er rigtigt, priser fra Queen of England. 

Tidligere, hvis du ville købe et sexlegetøj, ville du blive konfronteret med lyssky, mandscentrerede websteder, der indeholdt pornografiske billeder og emballage.

Men kolleger og venner Neal Slateford og Richard Longhurst besluttede, at det var tid til at ændre tingene, og så begyndte en ny æra med sexlegetøjsshopping i 2002.

Spol frem fra deres beskedne begyndelse med en enkelt computer i Richards lejlighed til i dag, og du kan se, at de er meget (seksuelt) glade for det, vi har opnået indtil nu. De vil bare have dig til at være glad.

At gøre kunderne glade er det, der får dem til at smile. Og sådan gør vi det: Et internationalt team på 300 medarbejdere (og voksende) rådgiver dig, pakker, plukker og afsender dine ordrer.

Deres kundeservice er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen

Hvad gør Lovehoney anderledes?
De har en gratis 60-dages returret og 1 års produktgaranti

Alle deres pakker spores som standard (det betyder, at ingen pakker går tabt), og hvis du afgiver en ordre før kl. 17.30, vil den blive afsendt samme dag.

Med en Lovehoney-konto optjener du loyalitetspoint, hver gang du handler – du får 250 point bare for at tilmelde dig – og andre belønninger, såsom rabatkuponer, fødselsdags- og jubilæumsrabatter og gratis forsendelse.

Deres team hjælper gerne, uanset hvor lille din anmodning er, og vi har endda engelsk, fransk, tysk, hollandsk, spansk og walisisk på telefonen og via e-mail.

Hvis du foretrækker at chatte på et andet sprog, så lad os det vide, så ser vi, hvad vi kan gøre!

Tag ikke bare vores ord for det. Gennem årene har de vundet snesevis af priser og er endda blevet anerkendt af dronningen af ​​England for vores tjenester inden for international handel.

Lovehoney er glade for at være en del af et spændende nyt samarbejde med Stonewall ved at deltage i deres Diversity Champions-program.

LGBTQ+
Stonewall er forpligtet til at fremme lige rettigheder for lesbiske, homoseksuelle, bi, trans, queer, spørgende og ace (LGBTQ+) mennesker overalt.

Lovehoney har tilsluttet sig programmet for at fremme og integrere LGBTQ+ inklusion i vores forretning og for at drage fordel af Stonewalls ekspertviden, træning og specialiserede ressourcer, der understøtter vores LGBTQ+ inklusionsarbejde.

Partnerskabet bygger på Lovehoneys eksisterende forpligtelse til LGBTQ+-inkludering og udnytter styrken af ​​vores produktviden, produktudbud og forpligtelse til inkluderende indhold (både internt og for kunder).

Lovehoney vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.