Foyer Global Health Insurance

Alle anmeldelser

Foyer Global Health Insurance

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sofie U.
Lasse var så fantastisk. Han har været så hjælpsom, vidende og bare generelt behagelig hele tiden. Han fik mig til at føle mig godt tilpas og tryg. Jeg var tøvende med at ringe på 1st og troede, at...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Lasse er en stjerne

  Lasse var så fantastisk. Han har været så hjælpsom, vidende og bare generelt behagelig hele tiden. Han fik mig til at føle mig godt tilpas og tryg. Jeg var tøvende med at ringe på 1st og troede, at de var en fidus, men jeg kan fortælle dig med den største sikkerhed, at det er de ikke! Jeg vil bruge Mike til alle mine behov og vil sende ham min familie og venner! Tak Lasse!

  Husk at holde øje med deres hjemmeside for gode kampagner og tilbud. Virkelig god service og rar personale som lytter til dig og dine behov, som jeg fandt meget tilfredsstillende


Andre læste også

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Logo Undo

Undo

7 anmeldelser

Vi bruger alle de ydelser, som Undo tilbyder. Forsikringer, men det er en jungle, og det er de færreste af os, som egentlig forstår, hv...

Foyer Global Health Insurance

Forsikringer, en jungle af informationer og dækningsgrader, og der er altid forvirring, for hvad dækker de, og hvem dækker hvad. Det er ikke altid så let at finde ud af, og der er røget mange finker af fadet, når der er blevet bandet over dem i de danske hjem. Men nu er det blevet meget lettere, for med Foyer Global Health Insurance står du med forståelige kort på hånden, og det er både private og firmaer, som kan benytte sig af dette firma.

Om Foyer Global Health Insurance
Forsikringer og flere forsikringer, det er, hvad du kan få hos Foyer Global Health Insurance, og det har du kunnet, siden de startede i 1922. Firmaet har base i hertugdømmet Luxembourg, og det har siden det startede gjort det let for kunderne at forstå og tegne en forikring. Foyer Global Health Insurance hører i dag til balndt de største på det kontinentale Europa, og de har ikke tænkt sig at stoppe der. De vil gerne være oppe blandt de største og samtidig give deres kunder det bedste, der findes på markedet.

Services hos Foyer Global Health Insurance
Det giver sig selv, at det er forsikringer, som firmaet Foyer Global Health Insurance gør sig i, men forsikringer er mange ting. Der er forsikringer til bilen, rejsen og familien. Du har også mulighed for at sikre ved rejser rundt i Europa. Det er vigtigt både med arbejde og ved ferier. Når du er forsikret gennem Foyer Global Health Insurance, så har du muligheden for at få den bedste lægehjælpfra hele verden, og der er noget, som virkelig kan sikre, du får noget ekstra ud af det, for det er specialister, du er forsikret hos, og specialister, som kommer til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Klager og kundeservice
Hvis du gerne vil have fat i Foyer Global Health Insurance, enten med en klage, spørgsmål til ydelser eller andet, så er det faktisk meget let. På deres hjemmeside finder du hurtigt de oplysninger, du skal bruge for at komme i kontakt med dem på enten mail eller på telefon. Det giver sig selv at telefonen giver et hurtigere svar, men du får også hurtigt svar på mail, og for Foyer Global Health Insurance er det ligegyldigt, om det er en klage eller en forespørgsel. Det er den samme gode behandling, de giver alle kunder, der henvender sig, for der må ikke være forskel på den behandling, som kunderne får, for man samler jo på glade kunder.

Bedømmelse af Foyer Global Health Insurance
Vi kigger alle på nettet, når vi leder efter firmaer, som vi vil handle med, og vi tjekker de sider, der giver stjerner og bedømmelser. Nu er der så kommet en ny side, som giver forbrugerne mulighed for at komme med deres uforbeholdne mening. Den giver muligheden for at give konstruktive og objektive bedømmelser og være det grundlag, andre forbrugere lægger til grund, når de handler online. En god chance for at være grundlaget for et sagligt valg for andre og for firmaerne til at lytte og bruge det til at blive bedre.