Hedvig

Alle anmeldelser

Hedvig

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ekta

Ekta

0 anmeldelser

Uheld og uhensigtsmæssige hændelser er en del af livet som man ikke kan styre og derfor er forsikringstyper såsom indboforsikring...

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 anmeldelser

Online data og ens privatliv kan være vigtigt at beskytte. Men findes der en løsning der kan gøre dette online? Hvis løs...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Hedvig

Hedvig er et digitaltforsikringsselskab, der giver dig adgang til nem skadesanmeldelse og øjeblikkelig hjælp fra dit personlige serviceteam, når du har brug for det. Ingen telefonkøer, ingen papirformularer og ingen mistillid.

Hedvig blev grundlagt i 2017 med det mål at give den bedste forsikringsoplevelse i verden. Mere end 50.000 medlemmer i Sverige, Norge og Danmark har sagt ja, hvilket gør os til et af de hurtigst voksende forsikringsselskaber i Norden. Og nu er det resten af ​​Europas tur.

Siden 2017 har de arbejdet non-stop på at skabe en forsikringsoplevelse baseret på tillid, ikke mistillid, og de fornyer os konstant for at levere en service, der passer til vores medlemmers liv og daglige rutiner. I dag er Hedvig et af de hurtigst voksende forsikringsselskaber i Norden med aktiviteter i Sverige, Norge og Danmark – og vi har allerede mere end 100.000 medlemmer.

Hedvig's rejse i 2016
Lucas Carlsén, vores administrerende direktør, arbejdede som ledelseskonsulent hos McKinsey og fik til opgave at hjælpe et etableret forsikringsselskab med at rette op på dårlig kundetilfredshed. I processen fik Lucas indsigt i en forretningsmodel, der havde til formål at tjene penge ved at gøre det sværere for medlemmerne at få den hjælp, de blev lovet. Folk blev nærmest behandlet som kriminelle, selvom de var i nogle af livets sværeste situationer.

Hedvig er stiftet af Lucas, Fredric Fors og John Ardelius - med det ene formål at give medlemmerne en unik service til samme pris, hvis ikke billigere, end andre forsikringsselskaber. Samtidig beviser de over for resten af ​​branchen, at det er muligt at droppe tjeklisterne og erstatte evig mistillid med tillid.

Hedvig fremhæves i magasinet Wired som en af ​​de hotteste startups i Sverige. Samme år bliver vores medstiftere Fredrik og Lucas fremhævet i Forbes 30 Under 30 for deres præstation med at genoplive en industri, der havde været stagneret i årtier.

Hedvig åbner i Norge og bliver det hurtigst voksende nyforsikringsselskab i Norden. De vokser med mere end 200% - samtidig vælger 8% af alle svenskere at tegne en ny husforsikring hos os - foran konkurrenterne.

2021 og frem
Hedvig åbner i Danmark og får samtidig vores EU forsikringslicens, hvilket betyder, at de nu kan åbne op i resten af ​​Europa. De bliver ofte spurgt, om de er et forsikringsselskab, en teknologivirksomhed eller en startup? Svaret er, at de er en servicevirksomhed – online, offline eller hvor folk har brug for os.

Hedvig er ikke et traditionelt forsikringsselskab, og det er ikke sådan, vi driver vores forretning. 75 % af det, du betaler, går til at dække skader. Resten, eller de 25 %, går til at forbedre vores produkter og service. Hvis der er overskud tilbage i slutningen af ​​året, donerer vi pengene til WeShelter - en organisation, der arbejder for at forbedre forholdene for hjemløse og socialt udsatte i Danmark.

Hedvig vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.