DanskeAnmeldelser
  Firmaer (3)

  Rejse

  Endelig, en ferie! Det er det første, du tænker mens man kører hjem på din sidste dag på arbejde før en tre-ugers ferie. Men har du virkelig tænkt på alt? Badetøj, badedragt, solbriller, dykkerudstyr, billetter og eh... rejseforsikring? At tage ture for en ferie er for det meste sjovt, men det skal blive sjovt, når der sker noget uventet. I så fald ønsker du at have alt dækket. Gjorde din ved du nødt til at tegne en særskilt forsikring for din vintersport tur? Hvis du ikke gør det, i den uheldige tilfælde af der behøver skulle for at være et traume helikopter kaldet, du selv betale gebyret. Men hvad rejseforsikring skal du vælge? Hvad har andre kunder oplever, når de blev hjulpet af disse forsikringsselskaber? Vi har lavet en oversigt over alle de forsikringsselskaber, der tilbyder en rejseforsikring. Du kan læse anmeldelser, erfaringer, meninger og klager over klienter, der gik før dig og se hvilken klasse de gav hvert forsikringsselskab. Efterlader for ferie velforberedte vil gøre du føler dig mere tryg. At vide, du har taget den bedste forsikring, hjælper med at.

  Mere info om Rejse firmaer

  Der er mange mulige grunde til at afbestille en ferie. Sygdom, død i familien, vandskader på dit hjem eller bare uheld, der gjorde du ikke nåede dit fly; alle ovenstående kan betyde at du er nødt til at afbestille din ferie. Heldigvis er der afbestillings forsikringer for disse uheldige tilfælde. Ofte kan du tegne en sådan forsikring i forbindelse med købet af rejsen. Men hvad hvis det ikke er tilfældet? Hvor kan du gå hen? Du kan også ønsker at tjekke, om din nuværende rejseforsikring ikke allerede dækker i tilfælde af afbestilling. Det der står med småt, er ikke altid med til at gøre det nemmere at forstå hvad policen indebærer, få et overblik her og lær af andres erfaringer, vælg den bedste løsning, første gang. Skriv også gerne din egen anmeldelse hvis du har erfaringer med afbestillings forsikringer.

  Vidste du, at du er nødt til at tegne en separat forsikring, når du rejser på en vintersports ferie? Din normale rejseforsikring dækker normalt ikke aktiviteter som skiløb eller Snow boarding. Hvis du sidder fast på en piste eller et ski trail og skal transporteres via båre eller endnu værre, med en traume helikopter, så kan være nødt til at betale for det selv, hvis du har ikke tegnet en vintersports forsikring. Men hvilken forsikring er den bedste? Hvilken forsikring tilbyder den bedste dækning og har den bedste kundeservice? Hvad med kundeservice når du står i et land med et sprog, du ikke taler? Og hvis du allerede har en vintersports forsikring: er du tilfreds med din forsikringspolice? Del dine erfaringer med os og læse andres erfaringer, meninger og anmeldelser, tag ikke på skiferie uden god forberedelse, start her!

  Hvad er dækket i en Vandsports forsikring? Er det en forsikringspolice der dækker skader opstået når du står på vandski, svømmer eller dykker? Hjælper den dig også, når din båd er stjålet i havnen? Og er den billigste også den bedste? Du ønsker ikke at gå rundt i troen at, alt er dækket, kun for at finde ud af i et når uheldet er ude, at det slet ikke er tilfældet. Hvilket selskab dækker bedst, hvor får du mest for pengene og har du specielle ønsker eller krav der skal opfyldes for at du kan dyrke din sport i ro uden at skulle være bange for at en ulykke opstår? Læs andres erfaringer her på siden og skriv din egen anmeldelse, hvis du allerede har haft erfaringer med denne type forsikringer. DanskeAnmeldelser er brugernes side, og vi hjælper dig at træffe det rigtige valg første gang.