DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser be2

  Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 danskere har gjort brug af hjemmesiden, og at der mange tusindevis af aktive brugere hver eneste dag. Det er en af de mest populære hjemmesider for dating i verden. Du kan selvfølgelig selv vælge, om du er på udkig efter nye venner, bekendtskaber eller måske en partner for livet. Denne side for partnerformidling online henvender sig hvert fald primært til et publkim, der gerne vil finde dne store kærlighed.

  Om Be2

  Hjemmesiden er på dansk, selvom deres hovedkontor ligger i det lille land Luxembourg. De kalder sig det første skridt i jagten på dit nye kærlighedseventyr, og tjenesten har da en masse erfaring, da det har eksisteret siden 2004. I dag har den sider til mange forskellige lande og på mange forskellige sprog. På deres hjemmesider står der, at de henvender sig til alle typer, størrelser og køn - og den kan bruges af folk i alle større danske byer samt mindre byer, hvor det ellers kan være svært at finde en partner. De vil hjælpe folk overalt i Danmark med at finde kærligheden.

  Specifikke tjenester hos Be2
  Når du først opretter din profil, skal du vælge dit køn, og derefter hvilken køn du søger. Da siden er på dansk er det rimelig lige til. Derefter skal du indtaste en e-mail og en adgangskode efter eget valg. Så bliver du sendt videre til en personlighedstest, hvor du skal udfylde spørgsmål om dine præferencer, krav og personlighedstræk. Det er information som datingsiden Be2 vil bruge til at finde gode match til dig og dermed maksimere dine chancer for at finde en såkaldt soulmate.

  Hvilke fordele og funktioner får du ved Be2
  Du kan starte ud med at bruge denne online side til dating i Danmark helt gratis. Det koster ikke noget at oprette selve profilen. Hvis du dog ønsker at udvide kontakten på siden, skal du betale for et premium-medlemskab. Du kan vælge at købe det direkte efter din tilmelding eller på et senere tidspunkt, når du har tjekket siden ud. Abonnementsprisen er 499 kroner for 3 måneder, 399 kroner for 6 måneder og 299 for 12 måneder - men det kan dog skifte, så det er bedst at tjekke siden selv. Med den opgradede premium-profil kan du nu sende og modtage beskeder helt ubegrænset, du kan tilføje dine favoritter, og du kan se hvilke mænd og kvinder, der kigger på din datingprofil. Du kan betale med klassike betalingsmetoder som AMEX, Visa og MasterCard - eller hvis du bruger elektroniske metoder som PayPal, så er det også en mulighed.

  Kundeservice og klager

  Det kan ske, at man har situationer, hvor der opstår spørgsmål, tvivl eller fejl, og derfor har brug for kundeservice. Hertil har hjemmesiden først og fremmest deres FAQ-side med de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svaret der, så kan du kontakte Be2's kundeservice via kundeservice@be2.dk.

  Anmeldelse af be2

  Hvis du har oplevelser med Be2 og deres produkter og tjenester, så skriv gerne en kommentar eller anmeldelse her om, hvilken slags firma Be2 er. Din erfaring kan være med til at hjælpe andre, der leder efter den rette datingside online for dem.

  be2
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om be2

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er be2 et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af be2 I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette be2?

  be2 er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van be2 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.