Nord Investments

Alle anmeldelser

Nord Investments

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

1 anmeldelser

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig e...

Logo eToro

eToro

1 anmeldelser

Private investorers online handel af finansielle aktiver er blevet utrolig populært, særligt efter investorernes masseaktion mod fonden...

Logo Libertex

Libertex

1 anmeldelser

Leder du efter en god platform til handel med aktier og kryptovaluta? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange handelsplatforme...

Nord Investments

Nord Investments er et børsnoteret dansk selskab, der blev grundlagt som reaktion på de høje omkostninger, som banker og investeringsselskaber tager for at hjælpe deres kunder med at investere.

I stedet for dyre rådgivere og et stort filialnetværk har NORD en simpel digitalplatform drevet i samarbejde med partnerbankenSaxoBank. De fleste ting foregår automatisk, så eksperternes praktiske opgaver kan holdes på et minimum.

Alle investeringsplaner består af nøje udvalgte ETF'er. Så når du investerer, er det ikke i individuelle aktier eller obligationer, men i en række fonde, der spreder din risiko og følger markedet.

I maj 2021 blev NORD.Investments A/S noteret på Nasdaq First North og har cirka 2500 aktionærer. De største aktionærer omfatter de professionelle fintech-venturefonde Finstart Nordic og AB Ventures, begge ejet af udenlandske banker, de danske venturefonde NorthEast Venture og Capnova samt stifterne af virksomheden.

Gennemsigtig
DeVi fortæller det, som det er. Der er ingen skjulte gebyrer og ingen reserver, der er skjult.

Intelligent
Vores service er baseret på en gennemtestet model og er fuldstændig datadrevet. Vi overlader intet til tilfældighederne og gode følelser.

For alle
De har en enkel og brugervenligplatform, der giver enhver mulighed for at investere ved at bruge den samme strategi, som succesrigeinvestorer og store virksomheder har brugt i mange år.

Uafhængig
Alle deres porteføljer er samlet upartisk, og de modtager ingen provision. Der er ingen skjulte dagsordener, og deres anbefalinger er altid i kundens bedste interesse.

Med en ansvarlig portefølje investerer du ikke kun i bæredygtighed og den grønne omstilling. Du investerer også i virksomheder, der prioriterer etik og menneskerettigheder. Samtidig i virksomheder, der ikke tager afstand fra kontroversielle emner som atomkraft, våben og børnearbejde.

Nord Investments yder investeringsrådgivning i henhold til Finanstilsynets tilladelse. Investeringsrådgivning ydes på betingelse af, at der indgås en investeringsrådgivningsaftale med NORD, og at du har en konto og et depot i et pengeinstitut, som NORD samarbejder med. NORD's investeringsrådgivning er baseret på en generel analyse af forskellige typer finansielle instrumenter. De finansielle instrumenter er udstedt eller stillet til rådighed af juridiske enheder, der ikke har nogen tætte forbindelser eller andre juridiske eller finansielle bånd til NORD.

Hvad er det forventede afkast?
Forventede afkast spænder fra 1,72 % - 5,57 %, afhængig af din risikoprofil og investering.

Hvis du tilmelder dig en gratis investeringsplan, kan du se det forventede afkast for din anbefalede portefølje op til 30 år i forvejen. Afkast er beregnet ud fra Blackrocks forventede afkastdata (maj 2021) og er baseret på 15-årige estimater. Dette viser det forventede årlige afkast (før udgifter) for NORDs 20 forskellige risikoprofiler og NORDs 100% aktieportefølje. Det samme afkast forventes for de ansvarlige porteføljer og standardporteføljerne.

Hvordan var det at prøve Nord Investments?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Nord Investments. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.