eToro Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2022-05-05
Fantastisk service og brugerve
Nem at bruge, god service, hurtig levering. Læs om
S. Hansson

Anmeldelser (2)

  (0)

 (2)

  (0)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Bedste og mest brugervenlige aktie-app

  Jeg har brugt eToro i over seks måneder, og min erfaring indtil videre har været meget positiv - platformen er nem at bruge, men tilbyder alligevel et godt udvalg af handelsværktøjer og finansielle instrumenter til handel.

  Jeg har været 100 % tilfreds med eToro-mobilappen, som er nem at betjene og endda giver en virtuel konto, hvis du vil øve dig først, før du bruger din rigtige konto. Jeg gik bare for fuld skrue og lærte efterhånden, og som en total novice, har jeg gjort det ret godt! Kundeservicen er også fremragende, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til noget. Faktisk har jeg lige modtaget et uopfordret høflighedsopkald fra eToro, hvor jeg spurgte, hvordan jeg finder tingene, og om jeg havde nogle spørgsmål, de kunne hjælpe med (det gjorde jeg!), og en meget effektiv herre ved navn Amir var så hjælpsom, jeg føler, at jeg' har lige haft en gratis tutorial over telefonen. Tak Amir, og eToro, 5 stjerner fra mig! ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk service og brugervenlig platform.

  Nem at bruge, god service, hurtig levering.


Andre læste også