eToro

Alle anmeldelser

eToro

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

N
Niels R.
Jeg har brugt eToro i over seks måneder, og min erfaring indtil videre har været meget positiv - platformen er nem at bruge, men tilbyder alligevel et godt udvalg af handelsværktøjer og finansielle...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Bedste og mest brugervenlige aktie-app

  Jeg har brugt eToro i over seks måneder, og min erfaring indtil videre har været meget positiv - platformen er nem at bruge, men tilbyder alligevel et godt udvalg af handelsværktøjer og finansielle instrumenter til handel.

  Jeg har været 100 % tilfreds med eToro-mobilappen, som er nem at betjene og endda giver en virtuel konto, hvis du vil øve dig først, før du bruger din rigtige konto. Jeg gik bare for fuld skrue og lærte efterhånden, og som en total novice, har jeg gjort det ret godt! Kundeservicen er også fremragende, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til noget. Faktisk har jeg lige modtaget et uopfordret høflighedsopkald fra eToro, hvor jeg spurgte, hvordan jeg finder tingene, og om jeg havde nogle spørgsmål, de kunne hjælpe med (det gjorde jeg!), og en meget effektiv herre ved navn Amir var så hjælpsom, jeg føler, at jeg' har lige haft en gratis tutorial over telefonen. Tak Amir, og eToro, 5 stjerner fra mig! ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Kviku Finance

Kviku Finance

1 anmeldelser

Leder du efter en god platform til handel med aktier inde for specifikke områder? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mang...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

1 anmeldelser

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig e...

Logo Libertex

Libertex

1 anmeldelser

Leder du efter en god platform til handel med aktier og kryptovaluta? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange handelsplatforme...

eToro

Private investorers online handel af finansielle aktiver er blevet utrolig populært, særligt efter investorernes masseaktion mod fondene over gamer virksomheden, GameStop i 2021. Som ny interesseret investor kan det være svært at komme i gang. Hvilken platform er bedst, og hvor får man den bedste indsigt fra succesfulde investorer? På denne side kan du læse om eToro og deres mission om at gøre online handel gennemskueligt og sjov, og om det er lykkedes dem.

Om eToro
eToro blev grundlagt i 2007 som en online handelsplatform med det formål at gøre handel let at forstå, og endda sjovt, ved hjælp af grafiske fremstillinger for forskellige finansielle instrumenter. I 2009 lancerede virksomheden deres handelsplatform, WebTrader, der gjorde det muligt for alle at handle finansielle aktiver online, uanset deres lokation. I 2010 lancerede eToro deres prisvindende sociale handelsplatform, OpenBook som de mener er den første af sin slags. OpenBook kom med en funktion ved navn CopyTrader, der gjorde det muligt for andre at kopiere vellykkede handleres strategier. Begge programmer blev gjort tilgængelige via appen eToro – Smart crypto trading made easy, i 2012 og kan downloades via App Store eller Google Play. eToro indførte senere aktiehandel samt handel med råvarer, valutaer og andre aktiver. I 2016 lancerede eToro et nyt investeringsprodukt ved navn CopyPortfolios. eToro ser ud til at være i konstant udvikling, og arbejder nu på at integrere deres services på det amerikanske marked.

Produkter og Services
eToro tilbyder mere end 2.000 finansielle instrumenter i mange klasser såsom aktier, kryptovaluta, råvarer m.m.
Handelsplatformen inkluderer handelsfunktioner, der skal hjælpe brugeren med investering. Ved oprettelse af konto modtager brugeren en gratis demo konto med $100.000 til at øve sig med og opbygge en virtuel portfolio. Under menuen Research findes råd og viden fra succesfulde investorer og eksperter fra finansielle institutioner rundt om i verden. Som med nogle andre udbydere, tilbyder eToro et forudbestemt lukning af en åben position ved et fastsat prispunkt.
eToros mål er at gøre investering nemmere for brugerne, og dertil benytter de instrumenter som ProCharts. Dette tekniske analyseværktøj giver brugeren mulighed for at sammenligne udviklingen af forskellige finansielle instrumenter over tid.
Anderledes for andre handelsplatforme er, at eToro er et socialt netværk. Brugere kan poste om deres tanker, erfaringer, spørgsmål m.m. Formålet er, at skabe et fælleskab af handlende og investorer, så mna kan diskutere strategier og idéer i stedet for at sidde alene med sin portefølje og sine tanker.
Man kan via eToro indbetale og hæve ved hjælp af forskellige betalingsmetoder såsom pengeoverførsler, kreditkort osv. Ifølge Toro selv, tilbyder de lave minimum indbetalinger og samlede gebyrer samt gennemsigtighed.

Komplimenter, Klager og Tips
Vi er nysgerrige. Har det lykkedes for eToro at gøre online handel gennemskueligt, billigt og underholdende? Er gebyrerne så lave som de skriver? Har værktøjerne hjulpet dig med at træffe de rigtige beslutninger i markedet? Hvis du har en oplevelse med eToros services, kan du skrive en anmeldelse på denne side og hjælpe andre investorer med at beslutte om eToro kunne være platformen for dem. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!