Tony Robbins

Alle anmeldelser

Tony Robbins

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Tony Robbins

Tony Robbins er en iværksætter, bedst sælgende forfatter (NY), filantrop og landets førende livs- og forretningsstrateg. I mere end fire og et halvt årti har millioner af mennesker nydt varmen, humoren og den transformerende kraft fra Tonys forretnings- og personlige udviklingsbegivenheder.
 
Tony Robbins er forfatter til seks internationale bestsellere, inklusiv den nylige New York Times #1 finansielle bestseller MONEY: Master the Game og UNSHAKEABLE. Gennem sine lydprogrammer, instruktionsvideoer og live-seminarer har Tony Robbins nået ud til mere end 50 millioner mennesker i 100 lande rundt om i verden.
 
Mr. Robbins er formand for et holdingselskab, der omfatter mere end 70 privatejede virksomheder med en samlet omsætning på mere end $6 milliarder årligt. Han er blevet kåret som en af ​​"Top 50 Business Intellectuals in the World" af Accenture, en af ​​"Top 200 Business Gurus" af Harvard Business Press og en af ​​"Top Six Business Leaders in the World" af American Express. Fortune Magazines seneste forsideartikel kaldte ham "CEO Whisperer", og han er tre år i træk blevet kåret til Worth Magazines Top 50 mest magtfulde mennesker i Global Finance.
 
Han er en leder, som ledere kalder på. Han har arbejdet med fire amerikanske præsidenter, topunderholdere - fra Aerosmith til Green Day, Usher og Pitbull - og atleter og sportshold som verdensmesteren i tennis Serena Williams og NBA's verdensmester Golden State Warriors. Forretningsledere og finansmoguler som Salesforce.com-grundlæggeren Marc Benioff og Ray Dalio har opfordret ham til personlig coaching.
 
Mr. Robbins er en førende filantrop. Gennem sit partnerskab med Feeding America har Mr. Robbins uddelt over 600 millioner måltider i de sidste 6 år og er på vej til at distribuere 1 milliard måltider i 2025. Gennem Tony Robbins Foundation har han også tildelt mere end 2.000 legater og andre ressourcer til sundheds- og socialserviceorganisationer, introducerede livsændrende læseplaner til mere end 1.700 kriminalforsorgsfaciliteter og samlede tusindvis af unge ledere fra hele verden gennem sine ungdomsprogrammer.

Best slgende bøger
Tonys 6 internationalt bedst sælgende bøger, lyd- og videokurser og seminarer giver dig den viden og de værktøjer, du har brug for til livslang succes i livet og forretningen. Mere end 4 millioner mennesker har deltaget i Tonys live-seminarer, og mere end 50 millioner mennesker fra 100 lande har oplevet den absolutte kraft i hans lære, hvilket gør ham til tidens #1 personlige og professionelle udviklingscoach.

Tony Robbins' coachingmetoder er blevet bevist på de højeste niveauer af succes i alle tænkelige spil. Tony arbejder sammen med forretningsmagnater som Danny Meyer fra Shake Shack, Jenny Fleiss fra Rent the Runway, Joe Gebbia fra Airbnb og Salesforce.com-grundlægger Marc Benioff, og hjælper dem løbende med at forbedre, innovere og vokse.

Velgørenhedsarbejde
Gennem sit partnerskab med Feeding America har Tony Robbins distribueret over 325 millioner måltider til nødlidende i de sidste 3 år. Han er på vej til at distribuere 1 milliard måltider i de næste 7 år. Han har også iværksat programmer i over 1.500 skoler, 700 fængsler og 50.000 velgørende organisationer og krisecentre. I Indien giver han frisk vand til 250.000 mennesker hver dag for at bekæmpe den største dødsårsag blandt børn i det land - vandbårne sygdomme.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Tony Robbins
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.