Tony Robbins Anmeldelser

: 20
85% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-17
Min oplevelse med at lære om f
Jeg har altid tænkt, at det vigtige var at være en god medarbejder, men efter at have set nogle d...Læs om
Annie Dahl

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-01-05
Min tilmelding til Business Ma
Jeg har virkelig været skuffet over den manglende kommunikation fra jeres side. Jeg vidste ikke e...Læs om
Lange

Mest stemmer anmeldelse

  2024-01-10
Køb af kursus
Jeg havde blandede følelser, da jeg købte noget hos jer. Det var lidt frustrerende at være i et r...Læs om
Lone Ottosen

Anmeldelser (20)

  (11)

 (5)

  (3)

  (1)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  At jeg ikke dislikede programmet

  Jeg synes ikke, at programmet var dårligt, fordi der var gode talere og indhold generelt. Jeg nød især AI-præsentationen, fordi jeg fik nogle nyttige indsigter til min virksomhed. Et problem, som mange andre også nævnte (og jeg er enig), var, at lokalet var alt for koldt, selvom vi var i det varme og fugtige Palm Beach i august. Jeg ville have foretrukket mindre af det overdrevet koreograferede diskotekstof. Det var lidt for meget, og for pengene ville jeg have foretrukket mere forretningsudviklingsindhold.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min oplevelse med at lære om forretningsfolk fra Passion til at være en bedre forretningskvinde.

  Jeg har altid tænkt, at det vigtige var at være en god medarbejder, men efter at have set nogle dårlige forretningsfolk, der kun tænkte på penge, har jeg ændret min opfattelse. Nu ved jeg, at jeg kan være en god forretningskvinde. Jeg har endda fordoblet prisen på mine danselektioner og indset, at jeg fortjener det. Det vigtigste, jeg har lært, er, at alt starter i vores sind, og forretning handler om at tjene mennesker fra hjertet og med passion.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Dit køb på et Tony Robbins arrangement

  Jeg nød virkelig stemningen! Det var fantastisk med de ressourcer og den støtte, der blev givet. Efter arrangementet følte vi os virkelig motiverede til at få tingene til at ske i vores virksomhed. Vi har implementeret en masse nye strategier og ser en god afkast af investeringen fra vores systemer, hvilket har resulteret i endnu flere penge. Vi har kunne opnå en nettogevinst på 30% for året, efter vi hævede priserne. Sidste måned havde vi den bedste måned nogensinde.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af "Mastery" oplevelse

  Jeg plejede at være virkelig vild med det firma, og jeg brugte en masse penge på at deltage i deres oplevelser - både online og personligt. Men så begik de en stor fejl sidste år, hvor de trak dobbelte betalinger fra min konto for "Mastery", som jeg forpligtede mig til på UPW sidste år. Det satte mig i en virkelig dårlig økonomisk situation. Jeg har sendt flere e-mails til firmaet, men har ikke haft nogen succes med at få problemet løst. Ingen undskyldning er blevet givet, og min sidste e-mail bad om kontaktinformation til kundeservicechefen, men den blev ignoreret. Jeg plejede at være en stor fan, men nu er jeg bare virkelig skuffet og vred. Hele min oplevelse med dem går imod alt, hvad de påstår at stå for. Det virker som om, at når de først har fået dine penge, så er de ligeglade med dig.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Best learning experience

  Det var virkelig fedt! Jeg mødte nogle seje eksperter som Keith Cunningham og Todd - hvor fedt er det ikke lige?! Jeg lærte så meget og det hjalp virkelig mit team og gjorde mig til en bedre leder. Nogle af sessionerne var lidt kedelige, og jeg følte at de prøvede at sælge os ting lidt for meget.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af Business Mastery kursus

  Tony Robbins Business Mastery var virkelig en øjenåbner. Tony og alle de andre talere formåede virkelig at give nogle værdifulde indsigter og inspiration til at hjælpe med at opbygge og udvikle en succesfuld virksomhed. Selv at få med sig et par nøgleråd kan virkelig gøre en stor forskel. Det er bestemt værd at investere tid og penge i det!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min erfaring med Robbins Research

  Jeg vil virkelig anbefale Robbins Research til enhver, der ønsker at ændre deres liv og opnå større lykke og succes. Jeg har været med til flere af deres intense events, og jeg kan ærligt sige, at det har været en life-changing experience. Robbins Research har formået at samle årtiers viden og erfaringer på blot få dage, hvilket er utroligt effektivt. Hvis du er parat til at åbne dit sind og tage handling, vil disse programmer hjælpe dig med at nå nye højder. Jeg vil blive ved med at deltage i deres events, fordi jeg konstant lærer noget nyt og udvikler mig både personligt og professionelt.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min yndlings og mest deltaget TR event

  Dette er min absolutte yndlings og mest deltaget TR-event. Det har virkelig ændret spillets regler og revolutioneret min forretning og min tankegang omkring den! Det har udfordret mig til at tage det hele til et helt nyt niveau på en måde, som intet andet kan sammenlignes med! Hvis jeg kunne give det 10 stjerner, ville jeg gøre det! (Dog kunne jeg desværre ikke deltage i arrangementet den 21. maj)


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Oplevelse med ydmygelse

  Jeg følte mig virkelig ydmyget af mine trænere. Selvom jeg var den største fan, så følte jeg mig virkelig pinligt berørt og skuffet efter min oplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min oplevelse på Tony Robbins

  Jeg har været kunde hos Tony Robbins i mange år, og det er desværre tydeligt, at kvaliteten falder. For et par år siden var han virkelig engageret og til stede under arrangementerne, men det virker som om, at han bruger mindre og mindre tid sammen med publikum. Sidste gang jeg var med til et arrangement, kom han ikke engang forbi for at sige farvel til os alle, hvilket gjorde både mig og mange andre skuffede. Den personlige kontakt, der gjorde hans arrangementer så særlige, synes at være forsvundet.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min erhvervsudviklingskursus

  Jeg synes, at programmet var informativt, men det virkede mere relevant for virksomhedsejere, som sælger produkter, end for freelancere eller konsulenter som mig selv, hvor jeg er produktet, og min stille viden er det, jeg sælger. Opfølgningscoachingopkaldene virkede ikke rigtigt, og min coach kunne ikke give mig den vejledning, jeg havde brug for om programmet.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk kursus

  Fantastisk kursus, som jeg virkelig nød at være en del af. Tony Robbins er virkelig dygtig til motivation og personlig udvikling. Kurset gav mig en masse inspiration og nye redskaber til at gøre mit liv bedre. Dog synes jeg, at hvis man ikke allerede har en virksomhed, kan kurset måske ikke være det bedste valg. Jeg følte, at der var meget fokus på iværksætteri og forretningsstrategier, som ikke nødvendigvis var relevante for mig i min nuværende situation. Jeg savnede lidt mere fokus på personlig udvikling og mental styrke, som var det, jeg hovedsageligt havde håbet at få ud af kurset. Generelt en god oplevelse, men ikke helt hvad jeg havde forventet.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Virksomhedens mesterskab

  Virksomhedens mesterskab er virkelig fantastisk! Jeg deltog i det virtuelle arrangement i januar, og det var en øjenåbner. Det føltes næsten som at få en MBA på bare en uge! Jeg lærte så meget om økonomi, regnskab, drift, marketing, salg og træning, som jeg stadig refererer til. Arrangementet var så dybdegående og virkelig pengene værd. Det lærer dig, hvordan du kan optimere din virksomhed og følge dine lidenskaber samtidig med at betjene samfundet. Jeg ser faktisk frem til at deltage igen denne sommer, fordi økonomien altid ændrer sig, og det er godt med en opfriskning. At lære af de bedste i branchen, inklusive Tony Robbins selv, er en stor fordel. Jeg værdsatte også at have en resultatcoach, der kunne guide mig gennem processen. Virksomhedens mesterskab reddede virkelig mig og min virksomhed! Tak!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af kursus

  Jeg havde blandede følelser, da jeg købte noget hos jer. Det var lidt frustrerende at være i et rum med mennesker, der ikke havde erfaring på området, og som ikke praktiserede jeres principper. Konkurrencen var også hård - studiepublikummet kendte alle reglerne og havde allerede hjemmesider og t-shirts klar til brug. Det føltes næsten umuligt at konkurrere med dem. På den positive side lærte jeg en hel del under fællessessionerne.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min tilmelding til Business Mastery 2

  Jeg har virkelig været skuffet over den manglende kommunikation fra jeres side. Jeg vidste ikke engang, at arrangementet blev afholdt. Jeg har tilmeldt mig Business Mastery 2, men der har været ingen kommunikation om, hvad jeg havde ret til. Jeg har kun modtaget nogle sms'er om ændrede salgspræsentationer, hvilket var skuffende, da jeg virkelig gerne ville have deltaget.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min deltagelse i Business Mastery-programmet

  Jeg synes virkelig, at Business Mastery-programmet var en af de bedste oplevelser, jeg nogensinde har haft, og jeg har været med til utallige arrangementer. Hvis du vil få styr på din virksomhed og lære nogle simple trin til at få den til at vokse, så skal du helt klart tage kurset.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min erfaring med Tony Robbins

  Jeg har købt et online kursus fra dem, og det har virkelig ændret min måde at tænke på. Jeg føler mig mere motiveret og klar til at tage skridt mod mine mål. Det har også givet mig mulighed for at møde mange nye mennesker, som har været utroligt inspirerende for mig. Jeg har opdaget, at tingene ikke er så svære, som de ser ud til at være, og nu ved jeg, hvad jeg virkelig ønsker. Det har virkelig ændret mit syn på, hvad der er muligt for mig at opnå.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min nye viden om erhvervsdrift

  Jeg har lært virkelig meget om at drive en succesfuld virksomhed. Jeg fandt ud af, at jo større virksomhed jeg havde, jo mindre penge tjente jeg. Så begyndte jeg at ansætte de bedste medarbejdere, hæve mine priser, bruge videoer på min hjemmeside og arbejde på min nye vækstplan.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Virksomheden har et fantastisk environment for kreativitet og vækst.

  Jeg har deltaget i flere Business Mastery events siden januar 2022, og hver gang har været fantastisk. De talere, der deltager, er virkelig dygtige inden for deres områder, og de formår at formidle deres viden på en let forståelig måde. Når jeg er med til disse events, blomstrer min kreativitet virkelig, og jeg kan straks bruge de nye idéer til at finde konkrete løsninger til min egen virksomhed såvel som mine venners og kollegaers virksomheder. Jeg handler hurtigt og tager handling for at sikre, at jeg fortsætter med at arbejde på mine mål. Desuden har jeg haft mulighed for at møde og netværke med mange interessante mennesker, hvilket har ført til nogle stærke venskaber. En af talerne, Todd Hartley, gjorde virkelig stort indtryk på mig med sin indsigt og inspiration. Det var virkelig gribende at se ham transformere sit humør fra starten af talen til at ende i en glædelig stemning, da han annoncerede min deltagelse på skærmen. Nu føler jeg mig sikker på at udvide min virksomhed globalt og ser frem til at udforske mulighederne i Australien og Storbritannien for at diversificere og mindske vores afhængighed af vores største kunde.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Impressive personal development seminar experience

  Attended a seminar, felt welcomed and motivated


Andre læste også