Disneyland Paris

Alle anmeldelser

Disneyland Paris

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Disneyland Paris

Disneyland Paris, der hvor eventyret starter. der er mange, som er vokset op med at se, læse og lege med det legetøj, som er disneykoncernens varemærke, og for mange af os er det børneverdenen, som kommer til live med Disney og en rejse til Disneyland Paris er noget, vi ønskede os. Disneyland Paris er en forlystelsespark, som selvfølgelig er baseret på alle de kendte figurer, som vi kender fra blade og tegnefilm. Der er forlystelser, som kan få børn i alle aldre til at hvine af fryd, når de prøver dem, og du kan få taget billeder med de mest kendte af figurerne i disneyuniverset.

Om Disneyland Paris
Disneyland havde eksisteret i en del år, da der kom en beslutning om, at man ville have et Disneyland i Asien og i Europa, så resten af verden ikke skulle rejse til USA for at besøge. Parken, som åbnede i 1992, var den første af to parker, som er bygget på stedet, og den giver en mulighed for at rejse ind i disneyuniverset. Parken byder på forlystelser som rutschebaner, karuseller, boder med mad og de kendte figurer fra Disney over alt. Det er en mulighed for at få en dag, som overgår næsten alt andet, for det er en park, som byder på underholdning for børn i alle aldre.

Services hos Disneyland Paris
Hos Disneyland Paris får du underholdning og chancen for at opleve dine barndoms helte i fuld vigør. Du får hos Disneyland Paris muligheden for at prøve vilde forlystelser med fart og med en unik historie, for det er i parker, som dem Disney har, at drømme bliver til virkelighed, og hvor du kan få lov at opleve, hvordan en tegnefilm bliver til, eller hvordan Disney skaber deres helt egen verden for os alle at nyde. Du kan også få mulighedden for at overnatte i parken. Der er hoteller, som giver dig muligheden for at fuldende oplevelsen og bruge hele ferien i en af verdens bedste forlystelsesparker.

Klager og kundeservice
Hos Disneyland Paris er kundeservice let at finde, for der er boder over hele parken, hvor du kan henvende dig hos servicemedarbejdere, og der er selvfølgelig også en centraladministration, hvor du kan henvende dig og få svar på dine spørgsmål, og er der noget, du vil klage over, så er de også klar. Hvis du ikke fysisk befinder dig i parken, så kan du hurtigt og let finde telefonnnumre og mail til kundeservice på Disneyland Paris hjemmeside, og der vil de bestræbe sig på at svare så hurtigt som muligt.

Anmeldelse af Disneyland Paris
Der er mange muligheder for at bedømme firmaer og alt andet på nettet, men nu kommer der en hjemmeside, hvor de bedømmelser, du giver, er mere objektive, for det handler om for firmaerne at få bedømmelser, som er konstruktive og brugbare for andre kommende kunder og for firmaerne selv, så de kan bruge bedømmelserne til at få bedre service og måske endda nogle bedre varer eller ydelser, for det er jo glade kunder, som sikrer, at der er kunder i butikken.