StepStone

Alle anmeldelser

StepStone

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Business Danmark

Business Danmark

0 anmeldelser

Business Danmark er den eneste fagforening i Danmark, der har specialiseret sig i salg og marketing. De forkæmper den kommercielle dagsorden ...

Logo Fiverr

Fiverr

1 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er der højst sandsynlig en person som der kan hjælpe dig med det. Hvis du ikke er sikker p&...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo 3F

3F

1 anmeldelser

Arbejderbevægelsen startede i Danmark i 1871 da Den Internationale Arbejderforening blev grundlagt. I dagens Danmark er fagbevægleserne...

StepStone

Leder og karriere side, her finder du spændede jobs. Hele verdens lokale rekruteringsside

Om StepStone
StepStone var en af verdens første virkomheder til at tilbyde jobsonline, den blev grundlagt i 1999 i Oslo og var Norsk og børnsnoteret på den Norske børs indtil 2009, hvor aktivemajoriteten blev overtaget af Tyske Axel Springer koncern. Siden 2014 har StepStone.dk været ejet af JobIndex A/S koncernen, der også tæller Computerworld, Jobindex og IT-JOB bank, som del af et stort Netværk tilbydes online annoncering af job i 140 lande, netværket har mere end 20 millioner besøgende hver måned og håndterer næsten 300.000 nye annoncer hver måned. StepStones vision er at være den jobportal, der bedst forstår at et godt arbejdsliv giver et godt liv. 

StepStone Services
Som jobsøgende finder du Leder og Karriere job inden for følgende kategorier: 
Ledelse, Salg & Indkøb, Økonomi, Regnskab & Revision, Markedsføring & PR, Medicinal / Biotek, Administration / KontorHuman Resources, Bank, Finans & Forsikring, Ingeniør, IT, Jura
Du er altid sikker på at de job der annonceres på StepStone er seriøse og relevante jobs, der altid afspejler et job i en virksomhed. 

Stepstone er mere end bare en side, der viser jobopslag, du finder utroligt mange interessante artikler om din karriere og relevante informationer om joblivet i Danmark. Du kan læse om lederegenskaber, blive bedre til at forstå jobmarkedet lede blandt de interessante karriereråd og forstå mere om, hvordan du undgår stress, få ideer til dit CV og meget meget mere. 

Du kan naturligvis oprette et CV på siden, dermed bliver du også fundet af virksomheder, der leder efter medarbejdere med præcis dine egenskaber. Opret dit CV på bare 5 minutter, det er nemt, gratis og du får en meget kortere vej til et nyt job. 

Når du oprettet en profil får du adgang til en række funktioner, der er reserveret for dig der har en profil. Du får din egen side og kan oprette en jobsøgningsagent, der gør det meget nemmere for dig at holde styr på alle de nye job, du får tilmed en email direkte med besked når et job matcher dig. 

Som jobsøger på StepStone får du adgang til spændede artikler og mange jobannoncer, det er helt gratis og du kan vælge at lade dit CV ligge i dvale i perioder, hvor du ikke er aktivt søgende, eller du kan være anonym, hvis du foretrækker at din nuværende arbejdsgiver ikke skal møde dig her.


Som virksomhed kan du annoncere efter den helt rigtige medarbejder til præcis dit job, at ansætte medarbejdere er en af de vigtigeste funktioner i en virksomhed, og du vil naturligvis gerne sikre dig at så mange potentielle kandidater som muligt har set din annonce kun på den måde er du sikker på det få den bedste medarbejder. StepStone, kontakt StepStone for meget mere information. Er du et rekrutteringsbureaukan du tilmelde dig StepStone og få adgang til tusindevis af CV-er for dermed at være sikker på at optimere din søgning efter den helt rigtige kanditat til din kunde. StepStone har mange års erfaring og er optimeret til præcis dit brug.

StepStone Kundeservice og klager
Find StepStones Kontakt oplysninger her. Virksomheden har almindelige åbningstider. 

Anmeldelse af StepStones´s service og produkter
Er du kunde eller bruger hos StepStone.dk hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.