World Remit

Alle anmeldelser

World Remit

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

World Remit

World Remit's hjemmeside og apps er specielt designet til at sikre, at de beskytter din konto mod uautoriserede loginforsøg. De implementerer strenge verifikationsprocesser for at sikre, at de fuldt ud identificerer alle deres kunder. Dette sikrer, at de beskytter ægte mennesker og afskrækker kriminelle. De har teams dedikeret til overvågning af kundekonti og transaktioner for tegn på usædvanlig aktivitet.

World Remit er ved lov forpligtet til at verificere alle deres kunder. Den type bekræftelse, de skal bruge, kan være forskellig afhængig af det beløb, du sender, og hvilket land du sender fra. Dette skyldes, at hvert land, du kan sende fra, vil have forskellige love, som WorldRemit skal overholde. Normalt vil de kun være forpligtet til at kontrollere dit navn, adresse og fødselsdato. Men i nogle tilfælde kan de også kræve yderligere oplysninger for at overholde vores lovpligtige forpligtelser. Dette kan for eksempel omfatte formålet med din overførsel eller pengekilde. De kontakter dig, hvis de har brug for noget fra dig, så sørg for at tjekke dine e-mails regelmæssigt, efter du har oprettet din overførsel.

I mere end 90 % af tilfældene er overførsler sendt med WorldRemit klar på få minutter. Det betyder, at penge er blevet sendt til deres lokale partner og er klar til afhentning af din modtager eller til at blive krediteret på deres bankkonto eller mobilpung. Denne tidsramme vil variere baseret på det land, du sender til, og den udbetalingsmetode, du har valgt, men den forventede leveringstid vil altid blive vist til dig, før du foretager en betaling. Selvom de tilstræber at gennemføre overførsler inden for den anslåede tidsramme, kan den faktiske leveringstid påvirkes af en række faktorer, herunder obligatoriske verifikationstjek af dig eller din modtager, tredjeparts åbnings- og åbningstider eller nøjagtigheden af ​​modtageroplysningerne, der er angivet på tidspunkt for overførsel.

Se hvordan det virker
For at se, hvor nemt det er for dig at sende penge på din bærbare computer eller smartphone, så tag et kig på vores guides til, hvordan det fungerer.

For en endnu nemmere måde at sende penge på, kan du med et par klik downloade vores mobilapps.

World Remit tilbyder dig også et udvalg af måder at sende på:

- Kontant afhentning
- Bankoverførsel
- Mobil penge
- Airtime top-up

Plus, de er totalt globale – du kan sende til over 130 lande fra over 50. Og det antal vokser hele tiden.

Alt om World Remit
WorldRemit-historien er interessant, og historien om vores grundlægger, Ismail Ahmed, er en, som alle, der bor væk fra hjemmet, kan relatere til.

Ismail så på egen hånd, hvor svært det var at sende penge hjem, og oprettede WorldRemit for at løse dette problem, hvilket giver dig en bedre måde at sende penge på.

Hvordan var det at prøve World Remit?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med World Remit. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.