Greentel

Alle anmeldelser

Greentel

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Flemming T.
Det, vi har oplevet gennem deres kundesupport, er uden tvivl det bedste fra enhver teleudbyder, jeg nogensinde har mødt. Endnu bedre end B2B med 24/7 supportkontrakter (og jeg har handlet med en de...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Virkelig god service

  Det, vi har oplevet gennem deres kundesupport, er uden tvivl det bedste fra enhver teleudbyder, jeg nogensinde har mødt. Endnu bedre end B2B med 24/7 supportkontrakter (og jeg har handlet med en del operatører i flere lande).
  Uventet hurtig håndtering af problemer, på deres regning (selv at fejlen lå på en leverandør af dem). Venligt, hjælpsomt og venligt personale, som åbenbart bekymrer sig og gør det, der skal gøres, og følger op for at informere og bekræfte, at problemer er løst.

  Fortsæt det gode arbejde gutter.
  (Hvis der er nogen måde for mig at give jer en ros, som jeres ledere ville se, så fortæl det, og jeg gør det gerne).


Andre læste også

Logo OiSTER

OiSTER

0 anmeldelser

Stort set alle privatpersoner og virksomheder i dagens Danmark har brug for både mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Præc...

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Drimsim

Drimsim

0 anmeldelser

Mobilinternet kan være et kæmpe problem hvis man skal ud og rejse. Det ville også være nemmere hvis man bare kunne væ...

Logo Lebara

Lebara

0 anmeldelser

Lebara blev grundlagt i 2001 af Ratheesan Yoganathan, Rasiah Ranjith Leon og Baskaran Kandiah. Navnet Lebara er sammensat af de to første bo...

Greentel

For de fleste danskere, er det essentielt at have både et pålideligt mobilabonnement, samt pålidelig bredbåndforbindelse - både i hjemmet samt på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt, at man vælger en udbyder der kan levere både god kundeservice, høje forbindelseshastigheder, stabil forbindelse, samt hurtig løsning af eventuelle problemer, skulle de opstå. Da der er mange mobilselskaber at vælge mellem, der på overfladen lover mange af de samme ting, kan man med fordel læse kundeanmeldelser igennem fra andre kunder, der har handlet hos den pågældende udbyder. På den måde kan man få indsigt i alle de vigtige apekter fra et kundeperspektiv, og dermed træffe en informeret beslutning før man vælger at tegne et abonnement. 

Om Greentel
Virksomheden Greentel blev oprettet i 2012 og er i dag et teleselskab, der tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privatpersoner og erhvervskunder i Danmark. Virksomhedsnavnet "Greentel" blev valgt for at illustrere virksomhedsejernes drøm om, at telefoni ikke blot skal være så billigt som muligt, men også så grønt og bæredygtigt som muligt. Virksomheden har i samarbejde med Randers Regnskov, opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse og planlægger at opkøbe mere, på linje med deres langsigtede grønne plan.
Når Greentel sender et simkort ud til en kunde, anvender de genbrugspapir og kuverter der er lavet af Svanemærket FSC-certificeret træ.
Greentel er derudover e-mærket, hvilket garanterer handlende på deres hjemmeside, at deres personlige oplysninger og betalingskort er sikret mod online kriminalitet og misbrug af følsomme oplysninger.

Produkter og Services hos Greentel
Greentel er et mobilselskab, der er bygget op omkring grundprincipperne: ingen binding, ingen opsigelsesgebyrer, altid gratis skift mellem deres forskellige abonnementer, i tilfælde af at enten forbrug, præferencer eller behov har ændret sig. Derudover vil virksomheden, ifølge dem selv, altid tilbyde tilgængelig kundeservice med hurtig svartid for alle deres kunder.
Greentel tilbyder 4G dækning og EU roaming, samt gratis tale med andre Greentel kunder. Der er ingen binding eller opsigelse på deres abonnementer hos Greentel. Rejser man indenfor Europa kan man ringe og sende SMS/MMS til Danmark, samt alle andre EU land, uden ekstra omkostninger. Man kan desuden anvende en del af sin data-pakke i EU.
Tegner man abonnement hos Greentel kan man vælge, om man ønsker at flytte sit nummer til Greentel, eller om man foretrækker at få et nyt telefonnummer. Virksomheden sørger derefter for, at flytte og opsige abonnementet hos det nuværende selskab, og sender efterfølgende et nyt simkort, hvilket normalt tager 1-2 hverdage.
Man kan vælge mellem forskellige pakker på deres hjemmeside efter behov, oprette en kundeprofil, således at man selv har overblik over sit forbrug og regninger, samt kontakte virksomheden via e-mail eller telefonisk, hvis man har yderligere spørgsmål mm.

Komplimenter, Klager og Tips til Greentel
Er du nuværende kunde hos Greentel? Eller har du tidligere tegnet abonnement hos dette mobilselskab? Selv et par linjer omkring din oplevelse med dette mobilselskab kan hjælpe andre med at beslutte, om Greentel kan levere de services, som der normalt forventes af et pålideligt teleselskab. Kundeanmeldelser hjælper i stigende grad danske forbrugere med deres købsbeslutninger og har ofte stor værdi for alle, der ikke i forvejen kender til en virksomhed og ønsker at sikre sig, før de investerer i essentielle services.