ColourPop

Alle anmeldelser

ColourPop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

ColourPop

ColourPop blev født, opvokset og lavet med kærlighed i Englenes By. Grundlagt i 2014 af Seed Beauty®, er de stolte af at være tegnebogsvenlige og kaningodkendte. De tester deres produkter på den bedst mulige måde, og lader pelsbørn være pelsbørn og eksperimenterer på mennesker i stedet for (folkene på ColourPop® HQ for at være helt præcise!).

Den eneste måde at være sikker på, at du får den rigtige vare på, er at købe fra en af ​​de autoriserede sælgere.

Lux læbestift
Denne fulddækkende læbestift er pakket fuld af de fineste pigmenter for at give dig langvarig, ægte farve i nuancer lavet til enhver hudtone. Denne formel glider på som smør og har en cremet mat finish. Deres eksklusive LUX-blanding af Acai-, Jojoba- og Granatæblekernesmør fugter og holder dine læber friske AF. Naturlige antioxidanter beskytter dine læber mod miljøbelastninger og for tidlig aldring.

Lux det op. Beriget med vores Lux-blanding af smør, glider denne cremet-matte, langtidsholdbare læbestift på huden for intens pigmentering i nuancer lavet til enhver hudtone.

Brow Boss Gel
Perfekt til at tæmme og pleje bryn i alle former og størrelser. Den perfekte prikken over i'et på enhver brynrutine! Det tilføjer definition og glatter disse babyer tilbage uden nogensinde at se sprøde ud.

No Filter Concealer
En let, cremet, fulddækkende concealer formuleret med blødt slørende pigmenter for at skabe den ultimative matte, fejlfri teint. Påføringstips: Bruges til at skjule pletter, fremhæve dine under øjnene eller konturere! Blend med en svamp, en børste eller fingre for at skabe en airbrush finish.

Brow Boss
Brow Boss Pencil Få naturlige, definerede bryn med denne langtidsholdbare, fejlsikre, udtrækkelige blyant. Dens opbyggelige farve og vedhæftede spoolie gør det nemt at skabe hårlignende strøg for at udfylde tyndere områder. Du får perfekte fjerbryn, der holder hele dagen.

Presset Powder Blush
En rig blush, der glider glat på og efterlader kinder med en naturlig og sund rødme. Denne formel indeholder silkebløde puddere, der klæber til huden, giver langvarig slid og farve, der forbliver sand hele dagen! Denne bløde blush blander sig jævnt og kan lægges i lag til din ønskede intensitet.

Returpolitik
På grund af deres produkters lave omkostninger er de desværre ikke i stand til at tilbyde refusion, returnering eller ombytning, når en ordre er afsendt. Alle salg er endelige. ColourPop forbeholder sig retten til at afvise enhver returnering til enhver tid.

Hvis du ønsker at annullere en ordre inden forsendelse, eller har du spørgsmål, bedes du kontakte deres kundeserviceteam.

Køb fra Ulta Beauty
Desværre er deres kundeserviceteam ikke i stand til at hjælpe dig med ColourPop køb foretaget hos Ulta. Kontakt venligst Ulta for mere information om deres returpolitik!

Kan jeg returnere en gave, der er købt til mig?

Desværre har ColourPop ingen retur-, refusions- eller byttepolitik. De beklager ulejligheden dette måtte medføre!

Alle internationale ordrer er underlagt told- og afgiftsgebyrer som defineret af importlandet. ColourPop er ikke ansvarlig for gebyrer forbundet med import. Alle gebyrer, told eller andre afgifter skal betales af pakkemodtageren.

Tak fordi du læste om ColourPop
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ColourPop kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.