DealeXtreme Anmeldelser

: 1
100% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2022-01-21
Langvarig kunde
Varerne kommer altid som annonceret, og hvis der er et problem, tager de sig af det med det samme...Læs om
Henrik L.

Anmeldelser (1)

  (0)

 (1)

  (0)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Langvarig kunde

  Varerne kommer altid som annonceret, og hvis der er et problem, tager de sig af det med det samme. Min erfaring med DX i de sidste mange år har ikke været andet end fremragende. Jeg anbefaler dem til alle mine venner. Dette er ikke tilfældet med andre direkte fra Kina virksomheder. Jeg har gjort forretninger i Kina siden 1980'erne med at udvikle og købe mere end 100 millioner dollars i fodtøj, jeg har været der dusinvis af gange, og det er den service, jeg har vænnet mig til.

  For længe siden er jeg kunde hos DX. Der er et bredt udvalg af produkter med ærlige priser. Kvaliteten kan variere meget, men den følger prisen. Få ikke den billigere, fordi der er en stor chance for at blive den dårligere. Håndteringstiden er rimelig, og personalet svarer hurtigt for ethvert problem med produkter. Og siden med nye ankomster besøger jeg jævnligt for nye gadgets at købe.


Andre læste også