DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser DealeXtreme

  Her er der en af de hjemmesider, hvor du kan købe alt fra tandbørster til skruer over et armbåndsur. Forrretningen giver dig gode mulgiehder for at købe næsten alt, og det er til gode priser, men så må du nogle gange gå lidt på kompromis med forsendelsen, som godt kan være et stykke tid undervejs. DealeXtreme har alt og lidt til, og de er gode til at vise dig, at deres leverandører giver dig mulighed for at købe alverdens elektronik og samtidig shoppe nye vanddunke til hele familien. En verden af muligheder, og det hele samlet under en hat og til gode priser.

  Om DealeXtreme

  DealeXtreme er stiftet i 2005, de har siden ikke set sig tilbage, og de er en del af en sværm af hjemmesider fra Kina, som er poppet op i disse år. Det er ren e.commerce, det vil sige, de eksisterer kun på internettet, og de er meget klar i deres formel. De vil levere alt det, som vi alle går og bruger til hverdag og til gode priser, så vi ikke går andre steder hen. DealeXtreme er klar med en forholdsvis hurtig levering, og de gør alt hvad de kan for at sikre, der både er kvalitet og god garanti for produkterne.

  No. 170 Den Gamle Vals | Anders Tops Nodebog | Maja Kjær's Tune Channel

  Services hos DealeXtreme

  Hos DealeXtreme får du varer af alle slags. Det er så stort et sortiment, de har på deres lagre, at der næppe er hyldemeter nok, lige meget hvor du end henvender dig. Firmaet er baseret i Kina, men de samarbejder med alle de store firmaer med hensyn til leveringer, så det er ikke noget, som ikke kommer frem, de leverer, men det kan dog tage noget tid. Deres leverandører af produkterer kinesiske, og der er sikkert nogen, som stiller spørgsmål til det, men der er så mange tilfredse kunder over hele linjen.

  Klager og kundeservice

  Der er mange gode muligheder for at komme i kontakt med DealeXtreme. Du kan enten bruge den chatfunktion, som de har, sende dem en mail, eller du kan kontakte dem på telefon. Det kan du gøre 24 timer i døgnet, og for DealeXtreme er det lige meget, om det er en klage eller en forespørgsel, som du henvender dig med. Det er den samme gode behandling, som du får af deres kundeservice. Det er selvfølgelig hurtigere at ringe end at skrive, men der bliver også svaret hurtigt på mail, så det er ikke, fordi du bliver glemt, hvis du bruger den kommunikationsform.

  Anmeldelse af DealeXtreme

  Når du som vi andre skal finde et firma at handle med, så gør du nok det samme som flertallet - leder på nettet for at se, hvad andre mener om dem og giver dem af karakter. Nu er der så kommet en ny hjemmeside til, som giver dig en rigtig god mulighed for at blive en af dem, som er med til at bedømme firmaerne. Hjemmesiden giver dig en mulighed for at giv en objektiv og konstruktiv bedømmelse, som er den baggrund, mange andre i fremtiden vil bruge til at finde ud af, om de vil handle med netop det firma.

  DealeXtreme
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om DealeXtreme

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er DealeXtreme et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af DealeXtreme I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette DealeXtreme?

  DealeXtreme er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DealeXtreme gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.