DealeXtreme

Alle anmeldelser

DealeXtreme

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Henrik L.
Varerne kommer altid som annonceret, og hvis der er et problem, tager de sig af det med det samme. Min erfaring med DX i de sidste mange år har ikke været andet end fremragende. Jeg anbefaler dem t...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Langvarig kunde

  Varerne kommer altid som annonceret, og hvis der er et problem, tager de sig af det med det samme. Min erfaring med DX i de sidste mange år har ikke været andet end fremragende. Jeg anbefaler dem til alle mine venner. Dette er ikke tilfældet med andre direkte fra Kina virksomheder. Jeg har gjort forretninger i Kina siden 1980'erne med at udvikle og købe mere end 100 millioner dollars i fodtøj, jeg har været der dusinvis af gange, og det er den service, jeg har vænnet mig til.

  For længe siden er jeg kunde hos DX. Der er et bredt udvalg af produkter med ærlige priser. Kvaliteten kan variere meget, men den følger prisen. Få ikke den billigere, fordi der er en stor chance for at blive den dårligere. Håndteringstiden er rimelig, og personalet svarer hurtigt for ethvert problem med produkter. Og siden med nye ankomster besøger jeg jævnligt for nye gadgets at købe.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

DealeXtreme

Her er der en af de hjemmesider, hvor du kan købe alt fra tandbørster til skruer over et armbåndsur. Forrretningen giver dig gode mulgiehder for at købe næsten alt, og det er til gode priser, men så må du nogle gange gå lidt på kompromis med forsendelsen, som godt kan være et stykke tid undervejs. DealeXtreme har alt og lidt til, og de er gode til at vise dig, at deres leverandører giver dig mulighed for at købe alverdens elektronik og samtidig shoppe nye vanddunke til hele familien. En verden af muligheder, og det hele samlet under en hat og til gode priser.

Om DealeXtreme
DealeXtreme er stiftet i 2005, de har siden ikke set sig tilbage, og de er en del af en sværm af hjemmesider fra Kina, som er poppet op i disse år. Det er ren e.commerce, det vil sige, de eksisterer kun på internettet, og de er meget klar i deres formel. De vil levere alt det, som vi alle går og bruger til hverdag og til gode priser, så vi ikke går andre steder hen. DealeXtreme er klar med en forholdsvis hurtig levering, og de gør alt hvad de kan for at sikre, der både er kvalitet og god garanti for produkterne.

Services hos DealeXtreme
Hos DealeXtreme får du varer af alle slags. Det er så stort et sortiment, de har på deres lagre, at der næppe er hyldemeter nok, lige meget hvor du end henvender dig. Firmaet er baseret i Kina, men de samarbejder med alle de store firmaer med hensyn til leveringer, så det er ikke noget, som ikke kommer frem, de leverer, men det kan dog tage noget tid. Deres leverandører af produkterer kinesiske, og der er sikkert nogen, som stiller spørgsmål til det, men der er så mange tilfredse kunder over hele linjen.

Klager og kundeservice
Der er mange gode muligheder for at komme i kontakt med DealeXtreme. Du kan enten bruge den chatfunktion, som de har, sende dem en mail, eller du kan kontakte dem på telefon. Det kan du gøre 24 timer i døgnet, og for DealeXtreme er det lige meget, om det er en klage eller en forespørgsel, som du henvender dig med. Det er den samme gode behandling, som du får af deres kundeservice. Det er selvfølgelig hurtigere at ringe end at skrive, men der bliver også svaret hurtigt på mail, så det er ikke, fordi du bliver glemt, hvis du bruger den kommunikationsform.

Anmeldelse af DealeXtreme
Når du som vi andre skal finde et firma at handle med, så gør du nok det samme som flertallet - leder på nettet for at se, hvad andre mener om dem og giver dem af karakter. Nu er der så kommet en ny hjemmeside til, som giver dig en rigtig god mulighed for at blive en af dem, som er med til at bedømme firmaerne. Hjemmesiden giver dig en mulighed for at giv en objektiv og konstruktiv bedømmelse, som er den baggrund, mange andre i fremtiden vil bruge til at finde ud af, om de vil handle med netop det firma.