Goodiebox

Alle anmeldelser

Goodiebox

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Goodiebox

Goodiebox er en månedlig abonnementsboks fuld af selvpleje- og skønhedsprodukter, der hjælper dig med at passe på dig selv. For at give dig den velfortjente pause, og måske endda vise dig, at det er okay ikke at give 100% hele dagen, hver dag. De kan ikke love dig, at dette vil fjerne mange års samfundspres af forventninger, men måske vil det hjælpe dig med at give dig selv en tiltrængt pause.

De siger, at et godt førstehåndsindtryk betyder alt, og for os betyder den første unboxing alt. Derfor starter du din goodiebox-rejse med deres velkomstboks. Det er et stort velkomstkram for dig at få den bedste start på mere mig tid, med en kasse fyldt til randen med produkter at forkæle dig med.

Efter velkomstboksen modtager du deres månedlige bokse: Intervallet mellem bokse afhænger af hvornår du blev medlem - det kan du tjekke i din bekræftelsesmail. Normalt er der 2-3 uger mellem kasserne.

Goodiebox stræber efter at være en miljøbevidst virksomhed. Derfor tager vi naturligvis miljøvenlige og økologiske produkter i betragtning, når vi udvælger produkter til vores månedlige goodieboxe. Men de kan desværre ikke love, at de kun vil levere miljøvenlige og økologiske produkter i deres godtebokse.

Når du tilmelder dig Goodiebox, beder de dig udfylde en "skønhedsprofil", hvor du blandt andet fortæller os din hudtype, hårfarve og alder. De bruger skønhedsprofilen til at tilpasse indholdet af kasserne, når de har mulighed for det. De kan dog ikke love, at det vil være muligt hver gang.

Goodiebox's mål er at give alle deres skønne medlemmer den bedste oplevelse med Goodiebox - hver måned. Derfor udvælger de nøje produkter for at sikre, at de passer til en bred vifte af alle skønne kvinder - uanset om de har kombineret eller tør hud, blond eller brunt hår, er 50 eller lige er fyldt 20. Hos Goodiebox er selvforkælelse muligt for alle!

Selvom Goodiebox er et abonnementssystem, er der ingen forpligtelse. Det betyder, at du til enhver tid kan beslutte at afslutte dit abonnement (selvom det vil skade os meget). Du kan afmelde eller sætte dit Goodiebox-abonnement på pause. Hvis du afmelder dig, mister du alle Goodiepoints, adgang til deres HappyPods, tidlig adgang til Limited Edition-bokse og endda medlemsrabatten på vores Essentials by Goodiebox. Fra den dag, Goodiebox deaktiverer dit abonnement, vil ikke flere Goodieboxes blive fratrukket. Så den sidste Goodiebox, du modtager, vil være den, du sidst har betalt for, inden du afbestilte. indeværende måned. Hvis du for eksempel ønsker at opsige dit abonnement fra juli, skal du sørge for, at Goodiebox modtager din opsigelse inden den 25. juni. Skulle de være så heldige at få dig til at ønske at vende tilbage til Goodiebox-familien, kan du altid logge ind på din profil på deres hjemmeside og få dit abonnement genaktiveret ved at klikke på "REAKTIVER MIT MEDLEMSKAB" under "Konto".

Din mening er vgitig
Hvad syntes du om Goodiebox? Vil vil meget gerne høre din erfaring og læse din anmeldelse, så andre potentielle kunder kan få et overblik over virksomheden. Vi glæder os til at høre fra dig.