DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Smart Buy Glasses

  I takt med at flere og flere danskere vælger at købe deres briller og kontaktlinser online, så er der nu et større udvalg end nogensinde før. Man kan derfor hurtigt finde forhandlere og hjemmesider man aldrig har hørt om før og derfor kan det være svært at vurdere, hvilke af disse forhandlere der er bedst og billigst, uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Ved at læse kundeanmeldelser igennem fra andre kunder, kan man hurtigt og nemt danne sig et overblik over den enkelte forhandler og derved vurdere, om de lever op til ens behov og forventninger.

  Om Smart Buy Glasses

  Virksomheden er en del af den internationale virksomhedsgruppe SmartBuyGlasses™ Optical Group, hvilket er en uafhængig forhandler af populære designerbriller og solbriller, som blev oprettet i 2006.
  Smart Buy Glasses kan findes i over 20 lande verden over via deres netbutikker, og de har desuden en række fysiske butikker beliggende i virksomhedens hovedmarkeder.
  Virksomheden investerer i en række velgørende formål og har i den forbindelse doneret briller til en samlet værdi på over 1.000.000 dollars til synshandicappede personer, i nogle af de fattigste steder i verden. Smart Buy Glasses samarbejder med internationale organisationer såsom "Sightsavers" og "Unite for Sight," som har hjulpet med at facilitere kontakt til personer i nød, som virksomheden derved har kunne donere briller til. Virksomheden sponserer derudover "Buy One Plant One-programmet", hvilket er i samarbejde med "Eden Reforestation Projects".

  Produkter og Services hos Smart Buy Glasses

  Smart Buy Glasses er en international virksomhed med mere end ti års ekspertise indenfor briller, briller med styrke, solbriller og kontaktlinser. Virksomheden forhandler kendte mærker såsom Ralph Lauren, Oakley, Rayban, Arnette og Gucci, og har et stort udvalg af brillestel til både kvinder, mænd og børn.
  Udover deres brilletilbud med styrke, og polariserede glas, forhandler virksomheden desuden også blue light briller. Dette er briller med almindelige glas som efterfølgende har fået et særligt lag, der filtrerer det skrappe lys fra digitale enheder, såsom Ipads og Computerskærme, fra. Da blåt lys kan give både øjentræthed og hovedpine, som senere kan medføre dårligere syn grundet overanstrengte øjenmuskler, så er der en stigende interesse blandt denne type briller blandt arbejdende, der bruger en stor del af deres tid foran en skærm.
  Via virksomhedens hjemmeside kan man tjekke, om det brillestel man har fundet, passer i formen og farven til ansigtet, ved hjælp af virksomhedens online ”selfie view”. Her kan man uploade et selvportræt eller selfie direkte til Smart Buy Glasses hjemmeside, hvorefter man virtuelt kan prøve alle deres brillestel.
  Som kunde hos denne virksomhed får man gratis 100 dagesreturret, i tilfælde af at man får købt et par briller der enten ikke passer, eller som man ikke er tilfreds med.

  Komplimenter, Klager og Tips til Smart Buy Glasses

  Har du købt dit seneste stel fra Smart Buy Glasses, eller måske et nyt par solbriller eller månedlige kontaktlinser? Hvis du har mulighed for at beskrive for andre handlende, om denne virksomheds kundeservice, kvalitet og leveringsprocesser er tilfredsstillende og om du ville anbefale deres services til andre.

  Smart Buy Glasses
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Smart Buy Glasses

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Smart Buy Glasses et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Smart Buy Glasses I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Smart Buy Glasses?

  Smart Buy Glasses er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Smart Buy Glasses gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.