DanskeAnmeldelser
  Firmaer (6)

  Andre

  Forsikringsbranchen er traditionelt fuld af gode historier og måske endda ligefrem løgne om hvad du kan komme ud for og hvorfor du skal købe alverdens forsikringer. Når du leder efter forsikringer uden for de helt standard kategorier, har vi her samlet virksomheder der tilbyder at forsikre dine specielle behov, det kan være antik kunst eller dyrt værktøj. Læs her hvad andre brugere har oplevet og deltag også selv, skriv en anmeldelse hvis du har haft en speciel forsikring.

  Mere info om Andre firmaer

  "Her er nogle eksempler på de typer af situationsspecifikke forsikringer, du måske burde overveje:"

  Livs forsikring
  Vi har ikke lyst at tænke på at vi skal dø, det skal vi naturligvis, og virkeligheden er at det kan ske langt mere pludseligt end man forventer. En Livsforsikring dækker din familie og dem du elsker, i tilfældet af bortgang, den kan udbetales som en engangssum, en rente eller den kan dække et tegnet lån så dine efterladte ikke skal stå med økonomiske problemer oven i den sorg de oplever efter din bortgang. Læs her anmeldelser fra andre der har tegnet livsforsikringer, og har du erfaringer med denne type forsikringer så del gerne dine oplevelser her.

  Unge forsikring
  Med en forsikring for dig der er ung, mellem 18 og 34 år, samler du her alt du behøver i en pakke, du kan vælge at udvide din forsikring så den er mere eller mindre omfattende men det essentielle er naturligvis at du er dækket i tilfælde af uheld. Sammenlign priser og find det selskab der har bedst og mest stabile kundeanmeldelser du vil blive glad for det hvis uheldet er ude, er du selv ung og har erfaring fra denne type forsikringer så skriv gerne din anmeldelse her.

  Ansvars forsikring
  Ups! Du spildt kaffe over hele din computer på arbejde? Eller du har åbnet bil døren bare en smule for hårdt, så din nabo nu har en bule i bildøren? Gå ikke i panik! Det er, hvad ansvarsforsikringer er for. Men hvilket forsikringsselskab er det bedste? Hvilken police skal du vælge? Hvor meget koster en god forsikring? Dækker din police virkelig alle eller har forsikringsselskabet gjort det vanskeligt, når du henvender dig efter en ulykke? Dan din egen mening om, hvor du skal købe forsikring baseret på anmeldelser og erfaringer fra andre. Selvfølgelig kan du og skrive din egen anmeldelse, uanset om den er positiv eller negativ.