DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser 50plusmatch

  Nogle datingsider favner bredt, mens andre er mere specifikke i deres kriterier om hvilke singler der kan date via deres sider. 50plusmatch er lavet særligt for singler på 50 år og op efter. Siden er lavet med henblik på at give et godt og trygt forum til folk i samme aldersgruppe, som også ved hvad de går efter. Denne side har efter dens oprettelse i 2010, haft stor succes med at matche brugerne på kryds og tværs af landet, og er blevet enorm populær blandt mange.

  Det siger brugerne om 50plusmatch


  Det har aldrig været federe at være single i en alder af 50+. Der er så mange spændende ting man opdager i den alder når man søger et nyt forhold, eller blot ønsker at date og møde nye mennesker. Denne datingside er tilegnet folk som en selv, og det bryder derfor alle tabuerne om at være single når man er over en vis alder. Desuden er folk også enormt afklaret inde på siden, og tør godt stå frem og indrømme at de vil forlade et ulykkeligt forhold eller have det sjovt. Det er så nemt at finde nye venskaber via denne side, og for nogen fører det som regel til det næste stadie, af ny forelskelse. Det er ikke længere unormalt og undersøgelser viser at bryllupper blandt mennesker over 60, er steget med 43%. Alle brugerne på hjemmesiden kan bekræfte at det er en troværdig hjemmeside, og den er derfor helt sikker at bruge.

  Hvordan virker siden?


  Det er ganske simpelt. Du skal først oprette dig med et brugernavn af eget valg, e-mailadresse og en ny adgangskode. Derefter udfylder du din profil, med info om dig selv, og hvad du ønsker at få ud af siden, eller hvad der behager dig bedst. Derefter kan du søge en masse profiler og finde et muligt match. Hvis du har et gratis medlemskab kan du ikke selv sende beskeder, men hvis nogen sender dig en besked kan du svare dem. Hvis du har oprettet et medlemskab med en betalingsaftale, kan du chatte lige så tosset du vil med dem som du finder interessante. Du kan også snakke offentligt med flere singler på en gang inde på den åbne opslagstavle, kaldet “Things2Share.” Dette gør også siden til en mere åben og social platform, som kan skabe nogle gode gruppe dynamikker blandt flere af brugerne. Desuden kan du også date folk fra andre lande. Datingsiden har også brugere fra Sverige, Holland og Belgien. Dog har vært land deres egen tilpassede datingside, som fungerer for hvert enkelt land, så det ikke virker for fremmet. Desuden er 50plusmatch også oppe i tiden, og målretter sig de teknologiske udviklinger, så singler landet over bede kan kontakte hinanden.

  Hvad siger du selv om 50plusmatch?

  Mange har fundet kærligheden, eller nye bedste venner via siden. Men har du selv tilsvarende erfaring? Har det været nemt at finde nye mennesker via siden, og lever den op til sine løfter. Skriv gerne en anmeldelse om datingsiden her så andre singler kan lære mere.

  50plusmatch
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  2
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  intet svar fra firmaet hvis man har glemt sin pinkode,jeg har prøvet adskillige gange men de svare ikke på min e-mail,jeg ønsker at udmelde mig

  det er ikke muligt at komme i kontakt med firmaet hvis man har glemt sin pinkode

  Af: John Skriver Christensen28-02-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om 50plusmatch

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er 50plusmatch et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af 50plusmatch I gennemsnit. De modtog følgende 2 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette 50plusmatch?

  50plusmatch er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider, Niche Dating Sider, Utroskabs og Erotik dating sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 50plusmatch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.