Paybis

Alle anmeldelser

Paybis

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

1 anmeldelser

Bitcoin var den første digitale mønt eller krypto, der blev grundlagt i 2009, og netop denne mønt var forblevet på toppe...

Logo Crypto Cash

Crypto Cash

0 anmeldelser

Crypto Cash's software er udviklet med en avanceret programmering. Hvis du har kendskab til handel ved du, at de er store på m...

Logo Bitcoin Up

Bitcoin Up

0 anmeldelser

Bitcoin Up er en automatiseret handelsrobot, der giver sine brugere mulighed for at tjene penge ved automatisk at handle bitcoin og kryptovalutaer....

Logo IQ Option

IQ Option

0 anmeldelser

Nogle gange ville det være dejligt, hvis man vidste hvor man skulle kigge efter noget specifikt. Ofte kan det være et puslespil at vide...

Paybis

Paybis Exchange er en førende europæisk cryptocurrencyhandelsplatform, der tilbyder en bred vifte af funktioner og fordele. De er en bitcoin-udvekslingsplatform baseret i Storbritannien. Det blev grundlagt i 2014 med det formål at levere holistiske cryptocurrency-handelstjenester og en problemfri handelsoplevelse. Siden starten er mærket fortsat med at vokse og er nu tilgængeligt i over 180 lande.

Paybis understøtter et imponerende antal kryptovalutaer, og dets gebyrstruktur er klar og gennemsigtig. Over 9 kryptovalutaer understøttes, inklusive så velkendte navne som XRP, BTC, ETH, XLM, BNB og mere. Det årlige handelsvolumen på børsen overstiger $170.000.000.

Udseende og designmæssigt er platformen overskuelig og intuitiv. Det er hurtigt og problemfrit at oprette og bekræfte din Paybis-udvekslingskonto. Hele processen, inklusiv den 5-minutters videobekræftelse, tager mindre end 15 minutter. Skulle du støde på en fejl, mens du handler, har Paybis et kyndigt kundesupportteam tilgængeligt 24/7 til at besvare dine spørgsmål. Du kan købe Altcoins med kreditkort og e-wallets som Neteller.

Paybis Exchange Baggrund
Historien om Paybis.com Exchange startede i 2014 og siden da har den spredt sig til det internationale marked, hvor den betjener over 400.000 kunder. Det administreres af Paybis LTD, et britisk registreret mærke, der ejes og administreres af Arturs Markevics, Inokentijs Isers og Konstantin Vasilenko.

Virksomheden er til stede og aktiv på de fleste sociale medier såsom Facebook og Twitter, med over 1.000 følgere på hver platform. Et vigtigt aspekt af dets tilstedeværelse på sociale medier er dets TrustPilot-side, hvor brandet har mere end 5.000 strålende 5-stjernede anmeldelser.

Paybis har til formål at give folk en nem og hurtig måde at begynde at købe kryptovalutaer på.

Er Paybis Exchange sikker?
Paybis LTD. er et lovligt selskab registreret i Storbritannien. Mærket er registreret hos FinCen i USA som et pengeservicefirma. Det er også licenseret i Estland til at udveksle fiat og virtuelle valutaer. Virksomheden har truffet forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre sikkerheden på din konto.

Du skal have en separat tegnebog, da denne platform ikke gemmer de kryptovalutaer, du køber. Det betyder, at du skal administrere dine egne private nøgler, og der er ingen måde at hacke dine mønter på Paybis.

Paybis tillader (og opfordrer) alle brugere til at bruge to-faktor-autentificering for at sikre deres konti. Dette er en slags anden adgangskode, der ændres hvert 30. sekund. Så du har brug for en app på din telefon som Google Authenticator for at få adgang til dine konti. Enhver, der ikke har din telefon, kan ikke få adgang til din konto.

Følgende regler skal overholdes af Paybis
Politikker mod hvidvaskning af penge (AML) og Kend din kunde (KYC): KYC-politikker hjælper med at begrænse ulovlig aktivitet og sikre, at hver kunde gennemgår en verifikationsproces ved registrering. AML-politikker hjælper med at overvåge alle transaktioner for mistænkelig aktivitet.

Bekræftelsesproces: Når du køber kryptovalutaer med et kreditkort, skal du igennem en verifikationsproces. Det betyder, at du skal oplyse dit fulde navn, adresse, legitimation og fødselsdato.

Paybis vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.