Do Fasting

Alle anmeldelser

Do Fasting

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Dokter Online

Dokter Online

0 anmeldelser

Dokter Online kan hjælpe med let behandlelige helbredsproblemer. Med information, der er skrevet sammen af ​​læger og en r&...

Logo Med24

Med24

0 anmeldelser

Hos Med24 drømmer de om at give dig sundhed til din krop og dit sind. Uanset hvor du er i livet, vil de gerne hjælpe dig med at n&arin...

Logo Your Super

Your Super

0 anmeldelser

Du fortjener at vide, hvad du fodrer din krop med. Deres superblandinger indeholder 5-6 naturligt tørrede superfoods – det er det! All...

Logo Simple Feast

Simple Feast

0 anmeldelser

Simple Feast handler om vejen til en mere bæredygtig livsstil fuld af forkælelse, smagsoplevelser og gode oplevelser. Baseret på ...

Do Fasting

Hvis man ser nærmere på menneskets historie, vil man opdage, at fasten er dybt forankret i vores biologi. I tidligere tider var adgangen til mad begrænset, hvilket førte til naturlige faster og ændringer i menneskets evolution. Den menneskelige krop, inklusive hjernen, blev vant til regelmæssig fødevaremangel.

Faste er den mest traditionelle helbredende tradition i verden. Det er en del af enhver kultur og religion på jorden. Folk fra civilisationer som Egypten og det antikke Grækenland introducerede frivillige fasteperioder i deres personlige liv. De fandt ud af, at faste havde mange sundhedsmæssige fordele, så de fortsatte praksis, selv efter perioderne med ufrivillig sult var forbi. De kaldte det "rensning" og "afgiftning". Hvis du tænker over det nu, var disse civilisationer meget mere avancerede, end vi giver dem æren for.

Om DoFasting
I dag har du friheden til at vælge mellem mange forskellige fastemetoder. Fasten kan vare alt fra 12 til 24 timer. Du kan vælge at faste en gang om ugen, en gang om måneden eller endda en gang om året. Du kan lave kortere faster hver dag eller længere faste (24-36 timer) to til tre gange om ugen. Der er ikke én bedste måde for alle, men det er altid en personlig præference. Den mest populære form for faste er 16:8 fasten, hvor du spiser i et 8-timers vindue og afholder dig fra mad i de resterende 16 timer af dagen.

Services tilbudt af DoFasting

Hvad er forskellen mellem at faste og at sulte? Nå, først og fremmest gør folk, der sulter sig selv, det ikke efter eget valg. De har ingen måde at vide, hvornår de vil spise næste gang. Dette kan ske under en krig eller hungersnød, når der er mangel på mad. De, der vælger at faste, har dog fuldstændig kontrol over deres spisemønstre. Faste er en frivillig afholdenhed fra mad af helbred, vægttab eller andre årsager. Det kan være enkelt, praktisk og meget effektivt.

Takket være moderne gennembrud inden for vægttabsvidenskab har vi DoFasting. En personlig assistent til intermitterende faste. En løsning til alle, der ønsker at tabe sig, styrke immunforsvaret og forbedre det generelle helbred.

At spise færre måltider om dagen vil få dig til at føle dig lettere og mere fleksibel. Det vil føre til kroppens afgiftningsprocesser ved at rense dine tarme og fjerne akkumulerede toksiner. Intermitterende faste forbedrer hormonfunktionen og øger dit stofskifte for at fremskynde fedtforbrændingen, så du kan tabe dig hurtigere uden ekstra indsats. Intermitterende faste kombineret med en nærende kost og regelmæssig motion forbedrer dit generelle helbred, øger dit energiniveau og kan reducere symptomer på oppustethed. Det kan være svært at sortere gennem al information derude, hvorfor DoFasting appen indeholder daglige tips, artikler og guider.

Ris, ros og anemdelser af DoFasting
Hvis du allerede har handlet hos DoFasting, hvad synes du så om tjenesterne? Kunne du lide appen, og ville du handle der igen? Synes du, at nogle ting bør udvikles yderligere, og hvad er dine ideer til en sådan forbedring? Fortæl os det ved at skrive en anmeldelse om dette firma.