DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Marley Spoon

  Marley Spoon er en tjeneste, hvor du får leveret friske råvarer og super opskrifter lige til døren. Du vil få præsenteret op til 20 opskrifter om ugen, som du så kan vælge imellem. Denne type service kan være super til den travle karrieremand eller -kvinde, eller måske børnefamilier, der leder efter et pusterum.

  Om

  MarleySpoon
  Tilbage i 2014 blev Marley Spoon grundlagt af Fabian Siegel og Till Neatby. De ville lave måltidskasser af kvalitet, der kunne hjælpe travle mennesker med at slippe for en tur i supermarkedet, når man heller ville hjem og bruge tid sammen med ens venner og familie. De går ind for, at der bliver brugt råvarer, der er aktuelle for årstiden, og de altid er friskt pakket, så din aftensmad bliver en sund og lækker oplevelse. Sådan formulerer de det selv på hjemmesiden. Dengang var det en mindre startup i Berlin, men har i dag udvidet til Østrig, Danmark, Australien, Tyskland, Holland, Belgien og USA med kontorer i 4 lande.

  Hvilke tjenester har MarleySpoon
  En af de primære ting ved Marley Spoon er, at de gerne vil give dig så meget selvbestemmelse som muligt uden at være besværlig. Derfor giver de dig 20 opskrifter om ugen, som du kan vælge mellem til dine måltider. Alle opskrifter er udviklede af professionelle og udviklet med fokus på familier med børn især. De sørger også for, at du får friske indgredienser og de bedste råvarer fra den aktuelle sæson - leveret af lokale leverandører i Danmark. De ligger også vægt på, at fleksibel madlavning, hvilket betyder, at du kan springe en uger over, hvis nødvendigt. Hvis du har brug for at tage en længere pause eller helt afmelde dit abonnement, kan det også lade sig gøre.

  Andre fordele ved Marley Spoon
  Hvis du gerne vil have måltidskasserne fra Marley Spoon skal du oprette en bruger og vælge en madplan. Du kan vælge mellem en 2-personers måltidskasse eller 4-personers måltidskasse til en pris på henholdsvis 429 kroner eller 519 kroner per uge. Din abonnementtype kan strække sig mellem 2 til 5 uger. Der er flere forskellige betalingsmetoder som fx Visa, MasterCard, American Express og online-pungen PayPal.

  Lige nu leverer de udelukkende i Hovedstadsområdet, men beder kunder om at kontakte dem, hvis de har spørgmål til levering, da de planlægger at udvide det snart. Du kan selv være med til at vælge leveringsdag og leveringstidspunkt, så det passer dit skema.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har nogle spørgsmål til tjenesterne hos Marley Spoon har du forskellige måder at kontakte dem på. Du kan ringe direkte til dem på (+45) 89 88 80 03 eller sendte dem en mail fra kontakt@marleyspoon.dk. Hvis du tror, at det måske er et spørgsmål, som en anden har stillet før, så kan du tjekke deres FAQ-side, hvor du finder alle ofte stillede spørgsmål med tilhørende svar.

  Anmeldelse af

  MarleySpoon
  Hvis du før har bestilt madkasser eller måltidskasser fra Marley Spoon, må du gerne dele din mening her. Din erfaring kan være brugbar for andre, der måske overvejer at gøre brug af deres service. Del din mening om, hvilken slags virksomhed Marley Spoon er, her på siden.

  Marley Spoon
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (4)

  4.8
  25% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  5
  Service
  rating
  4.6
  Pris
  rating
  4
  Levering
  rating
  5.6

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Pragtfuld mad.

  Jeg er lige blevet færdig med min første pakke, og kan kun give maden 10 af 10. Det var rimeligt nemt og smagt godt. Jeg venter nu på den næste pakke, hvor jeg ikke har selv har valgt, men tager chancen :)

  Af: Henrik Rasmussen10-08-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  9.5
  rating

  Dårlig

  Inspirerende opskrifter.
  Meget dårlig kvalitet af råvarer samt mængden af samme.
  Sød kundeservice som lover noget som ikke bliver overholdt.

  Af: Tina Lyngberg27-07-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  3.5
  rating

  Order did not get delivered

  My order got cancelled a few hours before it should arrive. The customer service did not want to give me my money back or help me get it delivered at a time where I would be home. Since I won't be home for the weekend the box will go to the waste (fresh fish can't hold for that long even though their customer service believes that it will be still fresh with their packaging - I hardly doubt this).
  Customer Service did not look for any solutions. Surely not ordering here again - that was 500 DKK down the drain.

  Af: Vibeke Ge07-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Dårlig kvalitet

  Fik min første kasse med 5 retter til to personer. 2 retter indeholder kartofler, som alle er bløde og spiret. Og tomater til to retter var bløde/splatter. Og mængden af kød til to voksne er til grin. Fx 1 kyllingebryst på 237 gram inkl indpakningen!! Ialt har vi modtaget 1211 gr kød inkl deres indpakning til 5 dages aftensmad. Og det er bestemt ikke fordi der så er masser af tilbehør til ved siden af. Sidder godt nok tilbage med en følelse af at være blevet snydt og have spildt mine penge🤬

  Af: anne karlsen06-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Marley Spoon

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Marley Spoon et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Marley Spoon I gennemsnit. De modtog følgende 4.8 ud af 10 med 25% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Marley Spoon?

  Marley Spoon er for hovedparten aktiv I Mad & Drikke, mere specifikt med Bestil Online

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marley Spoon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.