DAZN

Alle anmeldelser

DAZN

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo NBA

NBA

0 anmeldelser

Sportsprogrammer har altid været populære blandt sportsentusiaster, og fans der følger specifikke hold og klubber. Hold og turne...

Logo Flipp

Flipp

0 anmeldelser

Flipp er udgivet af Story House Egmont A/S, som udgiver mere end 700 magasiner og tidsskrifter i 30 lande. I Danmark står Story House Egmont ...

Logo Vimeo

Vimeo

0 anmeldelser

Vimeo er en amerikansk udbyder af videohosting, deling og serviceplatforme med hovedkontor i New York City. Vimeo fokuserer på at levere...

Logo Fite

Fite

0 anmeldelser

Fite er en digitale platform for global sport og underholdning. De eksisterer for at hjælpe fans med at opdage og se premium live-b...

DAZN

DAZN er en global over-the-top (OTT) sportsabonnementvideostreamingtjeneste. Tjenesten tilbyder live og on-demand streaming af begivenheder fra flere udbydere samt original programmering. DAZN blev lanceret i Østrig, Tyskland, Schweiz og Japan i august 2016 og i Canada året efter. I 2018 blev det lanceret i USA og Italien, og i 2019 blev det lanceret i Spanien og Brasilien. I december 2020 vil den være tilgængelig i mere end 200 lande.

Tidligere formand for Direct-to-Consumer og International hos The Walt Disney Company, Kevin A. Mayer, blev formand for DAZN i marts 2021, efter at James Rushton og Shay Segev blev udnævnt til co-CEO'er i januar 2021. Tjenesten blev oprindeligt grundlagt i 2016 af Perform Group, en sportsmedievirksomhed majoritetsejet af Access Industries, som også ejer Deezer og Warner Music Group. I september 2018 udskilte Perform Group sin sportsdataforretning og omdøbte resten af ​​virksomheden til DAZN Group.

Sportsudsendelsesapp
DAZN revolutionerer sportens lineære verden ved at forbinde fans med de sportsgrene, de elsker gennem verdens første globale sportsudsendelsesapp - DAZN. De er unikt positioneret til at blive verdens førende sportsudsendelsesapp. DAZN udsender i gennemsnit 15.000 live-begivenheder pr. marked. I 2018 blev 255 millioner timer set af vores abonnenter. Med en klar mission om at forbinde fans med de sportsgrene, de elsker, er DAZN på vej til at blive den første virkelige globale sportsudsender i 2020.

DAZN's programmer
Væsentligt indhold - DAZN har eksklusive, premium-udsendelsesrettigheder til en række indenlandske og internationale sportsgrene, understøttet af prisvindende programmering

Rent OTT-tilbud - DAZN er platform- og operatøragnostisk og leverer indhold til alle tilsluttede enheder. DAZN er tilgængelig i alle app-butikker og er let at finde, abonnere på og bruge - ingen kabel, satellit eller yderligere hardware påkrævet.

Fleksibilitet for fans - DAZN har ingen lineær udsendelsesplan, så alle begivenheder vises uden begrænsninger. Fans kan se alle de sportsgrene, de elsker, live eller on-demand, højdepunkter eller i fuld længde, når de vil, og på hvilken enhed de vil.

DAZN er stolte af at være overkommelige - Deres faste omkostninger er væsentligt lavere end traditionelle betalings-tv-stationer, så fans betaler mindre, og de vokser markedet og sporten. DAZN tvinger ikke fans til faste kontrakter, og abonnementer kan til enhver tid opsiges eller sættes på pause.

Originalt indhold
I april 2019 havde DAZN premiere på et nyt skjult kamera-show, Da Pull Up, med Akin "Ak" Reyes og Barak Bess som vært, samt premieren på det første afsnit af 40 Days - en doku-serie, der dokumenterer opbygningen til Canelo Álvarez' kamp mod Daniel Jacobs.

I juli 2019 underskrev den tidligere Indianapolis Colts-spiller og WWE-personlighed, Pat McAfee, en indholdsaftale med DAZN, der tilføjede tv-simulcasts af hans podcast og et nyt syndikeret dagligt radioprogram til tjenesten, samt bidrager med skulderindhold til DAZNs NFL-rettigheder. DAZN og Pat McAfee afsluttede deres broadcast-partnerskab i maj 2020.

Din erfaring er vigtig
Hvad syntes du om DAZN? Skriv en anmeldelse med din oplvelse. Hvordan var det at streame programmer gennem deres app? Din mening er vgitig. Hus kat fortælle om hele din oplvelse og vi vil dele den på vores hjemmeside.