Kviknet

Alle anmeldelser

Kviknet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

D
Det hele spiller
Jeg er kun lige begyndt med dem, men kviknet virker meget godt, altså den bedste af flere muligheder for internet. Installationen var meget glat, routeren ankom, da de angav, internettet kørte til ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak til Jacob

  Jeg er kun lige begyndt med dem, men kviknet virker meget godt, altså den bedste af flere muligheder for internet. Installationen var meget glat, routeren ankom, da de angav, internettet kørte til tiden og i henhold til instruktionerne. Jeg er overrasket over nogle dårlige anmeldelser herinde. Kundeservice var meget tålmodig med mig, derfor valgte jeg kviknet. De ser også ud til at være den eneste internetudbyder med en engelsk hjemmeside, og de er sandsynligvis de billigste.

  Kundeservicen var meget hurtig, og Jacob Hansen lyttede og imødekom vores specifikke krav, hvor vi skulle ændre faktureringsprofilen til et andet husstandsmedlem og frafalde den 6 måneders bindingsperiode, der normalt følger med en ny brugerprofil. Tak Jacob!


Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

Kviknet

Stort set alle danskere er online flere timer om dagen, både i forbindelse med arbejde, uddannelse, afslapning og socialisering med venner og familie. Derfor er en sikker og stabil internetforbindelse essentiel for de fleste private husstande og virksomheder og i den forbindelse benytter mange især brugeranmeldelser fra andre danskere for at sikre, at kundeoplevelsen er helt i top hos en given forhandler. 

Om Kviknet
Kviknet blev grundlagt i Odense i 2013 af Yoel Caspersen. Virksomheden har siden opstarten tilbudt bredbåndsaftaler til private forbrugere i Danmark, boligforeninger og virksomheder. I Januar 2022 blev Kviknet opkøbt af energikoncernen EWII, der overtog ejerskabet af bredbåndsfirmaet og dermed blev en landsdækkende bredbåndsudbyder.

Produkter og Services hos Kviknet
Hos virksomheden Kviknet kan man vælge imellem en række forskellige bredbåndsløsninger, herunder bredbånd gennem telefonstik, bredbånd gennem kabel-TV, bredbånd gennem bolignet eller bredbånd gennem kabel TV. Man kan derudover vælge mellem forskellige forbindelseshastigheder ved de forskellige typer, alt afhængigt af ens forbrug og budget. Virksomheden har forskellige tilbud tilgængelige, der afhænger af hvor i Danmark man befinder sig, idet man ikke altid frit kan vælge ting som eksempelvis fibernet, da dette afhænger af hvorvidt ens adresse har mulighed for tilkobling til fiber-netværket.

Med virksomhedens bredbåndsløsninger kan man vælge at tilkøbe en trådløs router fra Kviknet, eller man kan benytte sin egen router, som man skal tilslutte selv. Man kan desuden vælge at leje et trådløst modem af virksomheden, hvis man ikke ønsker selv at eje udstyret, hvilket er gratis. Idet man modtager sit udstyr fra virksomheden, ankommer dette klar til brug, hvilket vil sige at man blot skal tilslutte det gennem en stikkontakt, for at starte med at bruge det. Derudover tilbyder Kviknet gratis oprettelse, således at man ikke skal betale gebyrer i forbindelse med ting såsom etablering af fiberboks og etablering af stikledning. Som kunde hos denne bredbåndsforhandler kan man administrere sit abonnement gennem sit dedikerede kundekonto online, hvor man kan holde overblik over sine regninger, bestille flytning, ændre betalingmetode, samt mange andre ting.

Ønsker man at indgå en bredbåndsaftale med Kviknet, så kan man købe og oprette denne gennem virksomhedens hjemmeside. Man skal blot være myndig, bosiddende i Danmark, samt har et gyldigt telefonnummer og en e-mail adresse. Idet man har valgt den ønskede aftale på hjemmesiden, kan man vælge at betale med enten Dankort, Visa eller Mastercard, samt i nogle tilfælde Girokort, hvilket er efter aftale med Kviknet. Som privatkunde har man 14 dages fortrydelsesret og man skal desuden være opmærksom på, at virksomhedens bredsbåndsabonnementer har en bindingsperiode på 6 måneder. Dette vil sige, at man ikke kan opsige abonnementet indenfor de første 6 måneder, hvis man er faldet udenfor de 14 dages returret.

Komplimenter, Klager og Tips til Kviknet
Hvis du er nuværende eller tidligere kunde hos Kviknet, kan du da svare på følgende spørgsmål: er deres bredbåndsforbindelser hurtige, stabile, sikre og god værdi for pengene? Mange danskere læser med her på siden, i håb om at lære mere om denne bredbåndsudbyder, således at de bedre kan beslutte, om de skal vælge at benytte netop Kviknets services. Hjælp andre handlende med at træffe en informeret beslutning, ved at skrive en kundeanmeldelsedanskeanmeldelser.dk - selv en kort beskrivelse af dine erfaringer er nok til at gøre en stor forskel.