NordVPN Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

Mest stemmer anmeldelse

  2022-01-10
Lanvarig kunde og er meget gla
Elsker NordVPN. Jeg har brugt det i årevis. Giver mig en ægte følelse af sikkerhed, når jeg er på...Læs om
Robert O.

Anmeldelser (2)

  (0)

 (1)

  (1)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Gennemsnitlig oplevelse med NordVPN.

  Nemt at bruge, men prisstigning irriterende.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Lanvarig kunde og er meget glad

  Elsker NordVPN. Jeg har brugt det i årevis. Giver mig en ægte følelse af sikkerhed, når jeg er på min bank eller investeringssider; at jeg er beskyttet mod hackere eller andre, der opsnapper mine kontooplysninger eller transaktioner. Der er tidspunkter, hvor adgang nægtes fra et websted, fordi min placering præsenteret for det websted er anderledes. Men NVPN har en løsning; du kan deaktivere eller pause dit gennemløb med NVPN midlertidigt (kun fem minutter) for at gøre det muligt for dig at overvinde nægtelsen af adgang til at oprette forbindelse til det pågældende websted. Når du først er i forbindelse, kan du derefter hurtigt oprette forbindelse til NVPN og derefter logge ind på siden. Afslutningsvis; fantastisk pålideligt produkt.

  Jeg har brugt NordVPN i et par år nu. Det har været fantastisk til det, jeg skal bruge det til. Jeg tror ikke, jeg har haft nogen problemer, og jeg har lige fornyet med yderligere 2 år med en fremragende julekampagne !!


Andre læste også