NordVPN

Alle anmeldelser

NordVPN

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Robert O.
Elsker NordVPN. Jeg har brugt det i årevis. Giver mig en ægte følelse af sikkerhed, når jeg er på min bank eller investeringssider; at jeg er beskyttet mod hackere eller andre, der opsnapper mine k...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Lanvarig kunde og er meget glad

  Elsker NordVPN. Jeg har brugt det i årevis. Giver mig en ægte følelse af sikkerhed, når jeg er på min bank eller investeringssider; at jeg er beskyttet mod hackere eller andre, der opsnapper mine kontooplysninger eller transaktioner. Der er tidspunkter, hvor adgang nægtes fra et websted, fordi min placering præsenteret for det websted er anderledes. Men NVPN har en løsning; du kan deaktivere eller pause dit gennemløb med NVPN midlertidigt (kun fem minutter) for at gøre det muligt for dig at overvinde nægtelsen af adgang til at oprette forbindelse til det pågældende websted. Når du først er i forbindelse, kan du derefter hurtigt oprette forbindelse til NVPN og derefter logge ind på siden. Afslutningsvis; fantastisk pålideligt produkt.

  Jeg har brugt NordVPN i et par år nu. Det har været fantastisk til det, jeg skal bruge det til. Jeg tror ikke, jeg har haft nogen problemer, og jeg har lige fornyet med yderligere 2 år med en fremragende julekampagne !!


Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

NordVPN

Mere og mere af vores arbejde og de mange finansielle transaktioner, som vi foretager os, er online, og det er med at holde det hele sikkert og samtidig også sikre, at vores personlige oplysninger bliver holdt sikre. Vi vil heller ikke gå ned på den hastighed, som vi har på internettet, så det er med at finde gode løsninger. Det er her, NordVPN kommer ind i billedet, for det er lige det, som de tilbyder deres kunder. Det er enkrypterede linjer, som med en god hastighed gør, at du kan kommunikere direkte med dine kunder og samtidig ikke gå på kompromis med netop sikkerheden og med kundernes og egne oplysninger.

Om NordVPN
NordVPN er startet i 2012, og de er startet, fordi de mente, at internettet var gået over og blevet en legeplads for ligegyldigheder, og det, som nettet egentligt blev skabt til, nemlig forretning. Den hurtige og sikre udveksling af ydelser og informationer var gået lidt i glemmebogen. Derefter skabte de firmaet, som siden er vokset og vokset, og i dag servicerer de over 12 millioner kunder og sikrer, at deres færden på internettet er både sikker og med en hastighed, som matcher det, som de selv vil have. Noget som kunderne er meget tilfredse med.

Services hos NordVPN
Hos NordVPN får du sikker forbindelse direkte til dine kunder, og du får en service, som giver kundetilfredshed, for firmaet vokser og vokser, hvad de har gjort, siden de startede for ikke engang 10 år siden. NordVPN tilbyder services til både private og til firmaer, for det er ikke kun firmaer, som ønsker at være sikre online, det er lige så meget private, som ønsker det, og der er NordVPN klar med løsninger, som passer alle. NordVPN har også en blog, hvor du kan læse og være med på det sidste nye, som de tilbyder. De giver dig en god mulighed for at finde den løsning, som passer dig og dine behov bedst, samtidig med de på bloggen giver dig en indsigt i en verden, som de flest af os synes er kompleks.

Klager og kundeservice
En forespørgsel? Det er noget, som du let kan klare, for på deres hjemmeside finder du både mail og telefonnummer. Det er let at ringe og få svar med det samme, og skriver du til dem på mail, så får også hurtigt svar. Hos NordVPN er det ligegyldigt, om det er en klage eller en forespørgsel, du henvender dig med, for alle deres kunder for den bedste mulige service, og de svarer hurtigt også på mail.

Bedømmelse af NordVPN
Når vi skal finde et firma, som vi gerne vil samarbejde med, så leder vi alle på nettet, og der bruger vi de sider, hvor vi kan se bedømmelse af firmaerne. Nu er der kommet en ny hjemmeside, hvor det er let at give en mere konstruktiv og objektiv bedømmelse af firmaerne, og det er noget, som man har sukket efter. Det er noget, som andre forbrugere senere kan bruge til at finde de firmaer, de vil handle med, og der er også en god mulighed for at firmaerne selv kan bruge det til at blive bedre og derved tiltrække flere kunder.