DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser 3

  Udbyder af Mobiltelefoni og Intenet til både Private og Erhverv.

  Om 3.dk

  3 eller HI3G Denmark Aps, blev grundlagt i 2001 og var Danmarks første udbydere af 3G mobiltelefoni, firmaet tog sit navn efter denne, dengang, banebrydende teknologi og har beholdt sit navn, der er nemt at huske og let at finde. Logoet 3 tallet i orange er også så let genkendeligt at Brandet i Danmark er et af de stærkeste på mobiltelefon. 3 har mere end 1.3 millioner kunder, virksomheden har hovedkontor i København i et smukt renoveret pakhus i Sydvest kvarteret, her arbejder mere end 700 medarbejdere. 3 er ejet af to store investor selskaber, Hong Kongske CK Hutchison og Svenske Investor AB. Ambitionerne for virksomheden er at sikre altid at være først med det nye. Virksomheden er en del af 3 Group der er representeret i mere end 7 lande.

  3 for hele familien, se her hvordan

  3´s Produkter og Services

  Som Danmarks første udbyder af 3G telefoni har firmaet slået sig fast på det danske marked med produktpakker, der støtter den udvikling vi har set i mobil og data- kommuniation. 3 leverer løsninger til både Private og Erhverv. Find stærke løsninger til din Mobil telefoni på 3.dk. 3 udbyder som de eneste på markedet en løsning til kunderne, hvor de kan bruge mobiltelefonen i 64 lande uden det koster ekstra, løsningen har de opkaldt 3LikeHome og dækker 99% af kundernest rejser i udlandet. En stærk løsning i et mere og mere globalt samfund.

  På 3.dk kan du tegne Mobil abonnement og Bredbånds abonnement, du finder løsninger til hele familien og kan nemt og enkelt benytte den udvidede selvbetjenings løsning "Mit 3 Selvbetjening".
  Virksomheden tilbyder på denne selvbetjeningsløsning blandt andet at du kan Se hvilke abonnementer, der deler data, Hold styr på dit forbrug, ændre dine abonnementer, Betal dine regninger, tilmelde dig betalingsløsning og få et abonnementstjek.

  På firmaets hjemmeside kan du også bestille mobil bredbånd, internet til hele familien, hvor du nemt og enkelt kommer på internettet. Du kan tilmed surfe i 64 lande når du rejser uden det koster dig ekstra. 3 har altid været stærk på data til mobiltelefonen og med de nye internationale løsninger er du endnu bedre dækket når du vælger 3.dk.

  Har du brug for ny Mobil eller Tablet finder du et bredt udvalg på online på netside, hvor du finder et kæmpe udvalg i telefoner og tablets med fordelagtige abonnementer. Også tilbehør til dine håndholdte devices finder du i et bredt udvalg på 3.dk. Du kan vælge abonnementer med eller uden Fri tale til din nye telefon og vælge at få den leveret hjemme inden for 1-3 dage eller nemt og enkelt reserve og afhente i en butikkerne.
  Har du brug for personlig betjening går til en af de mere end 30 Butikker landet over, der står klar med personlig service og har Telefoner og Tablets i et bredt udvalg du kan se og teste på stedet.
  Når du har valgt din telefon har du muligheden at få den forsikret og dermed undgå triste og dyre overraskelser. Vælg en 3Forsikring, hvis du vil være sikker på altid at være mobil.

  Kundeservice og Klager

  Hos 3 står man klar til at hjælpe dig med alt du har brug for inden for kundeservice find mere information om hvordan du kontakter 3 her. Virksomheden har udformet en klar og tydelige vejledning til dig hvis du vil klage find mere information her om hvordan du kan klage.

  Anmeldelse af 3´s service og produkter

  Er du kunde hos 3 hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  3
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  2
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Bondefangeri, elendigt bredbånd og ELENDIG service!

  Så blev det min tur til at stemme i med de utallige dårlige anmeldelser der hagler ned over 3.
  Det firma skulle skamme sig, ærlig talt!

  Min engelsktalende mand blev i Sept. ringet op af en alt for frisk 3-sælger. Han får lynhurtigt overbevist min mand om at hvis vi skifter bredbånd til 3, kan vi spare penge og få en skøn bredbåndsforbindelse. Derudover charmerer sælgeren sig ind på min mand ved at tilbyde at blive hans 'nye ven', nu hvor min mand ikke har mange danske venner endnu. Sælger promoverer også sin egen musik/sociale medier. Jeg får tlf. og spørger om han må det og han griner over at samtalen ikke bliver optaget, før til sidst - så det bliver ikke opdaget. Han overtaler min mand til at underskrive en aftale han har sendt til ham på mail. "Bare skriv under, mens jeg bliver i røret! Jeg har fortalt alt I skal vide!" griner sælgeren og min mand accepterer aftalen, efter kort tøven.
  Vi har forklaret sælgeren at da vi står midt i en stressende flytning ved vi ikke om vi når at tjekke servicen indenfor de 14 dages returret, men det er INTET problem ifølge sælgeren, da vi jo vil spare penge og få super forbindelse + en gratis router til en værdi af 1000 kr., fordi vi er 'så fantastiske kunder'.. (vi har 2 mobilabonnementer hos dem, i forvejen).

  Spol frem til 14. December. Vi har nu haft ELENDIG bredbåndsforbindelse i over 2 mdr. Vi kan ikke så meget som se en film på Netflix, uden problemer!! Selv nu hvor jeg sidder og skriver denne anmeldelse, må jeg hoppe af Wifi for at kunne uploade!
  Jeg har måtte købe extra mobildata, så jeg kan videochatte med min kræftsyge far, som jeg ikke kan se, i de her Corona-tider.
  Vi har endda måtte genoprette vores gamle bredbåndsaftale med Kviknet, således at min mand har en stabil bredbåndsforbindelse til at kunne udføre sin online dansk-undervisning!!

  Vi har kontaktet 3 flere gange med seriøse klager omkring dette, men gang på gang spiser de os af med følgende; "vi kan se herinde at I har fin forbindelse", "prøv at sætte routeren højt op og helt ud mod ydrevæggen i dén og dén side af bygningen", "prøv at konfigurer til 5G", "prøv at gendanne fabriksindstillingerne", "prøv at køre hastighedstest på den her svenske hjemmeside HVER GANG I oplever dårlig forbindelse, hele den her weekend!" - og de har INGEN kommentarer til den meget ufine og uprofessionelle måde deres sælger, Andreas - behandlede min mand/os på, fra start. Den klage ignorerer de fuldt ud!

  Jeg har bedt dem om at opsige vores bredbånd og få refunderet vores spildte penge, men 3 er stædige og holder på at vi er bundet hos dem frem til April, 2021. 6 mdr. med ubrugelig bredbåndsforbindelse!! Vi er nødt til at have vores Kviknetbredbånd, så vi kan leve en hverdag med online adgang - hvilket betyder at vi betaler 500 kr./md. for bredbåndsservice!
  Her kan jeg så nævne den 'mindre' detalje, at sælger-Andreas lovede os, at vores udgifter for mobiler + bredbånd til sammen ville blive 100 kr. billigere med hans fantastiske tilbud; det var dog en helt forkert udregning (sikkert for at overtale os) - for reelt set blev det 100 kr. dyrere - og det er UDEN vores Kviknetbredbånd regnet med, i den udgift!!
  Sælger har altså løjet og det er 3 bedøvende ligeglade med!

  Jeg råder på det kraftigste ALLE mine medmennesker at gå LANGT uden om 3! Øv, for et firma!!

  Af: Nathalia Sichani14-12-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om 3

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er 3 et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af 3 I gennemsnit. De modtog følgende 2 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette 3?

  3 er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med Andre forsikringer, Alt-i-1 pakker, Mobiltelefon og telefon

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 3 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.