DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser 3

  Udbyder af Mobiltelefoni og Intenet til både Private og Erhverv.

  Om 3.dk

  3 eller HI3G Denmark Aps, blev grundlagt i 2001 og var Danmarks første udbydere af 3G mobiltelefoni, firmaet tog sit navn efter denne, dengang, banebrydende teknologi og har beholdt sit navn, der er nemt at huske og let at finde. Logoet 3 tallet i orange er også så let genkendeligt at Brandet i Danmark er et af de stærkeste på mobiltelefon. 3 har mere end 1.3 millioner kunder, virksomheden har hovedkontor i København i et smukt renoveret pakhus i Sydvest kvarteret, her arbejder mere end 700 medarbejdere. 3 er ejet af to store investor selskaber, Hong Kongske CK Hutchison og Svenske Investor AB. Ambitionerne for virksomheden er at sikre altid at være først med det nye. Virksomheden er en del af 3 Group der er representeret i mere end 7 lande.

  3 for hele familien, se her hvordan

  3´s Produkter og Services

  Som Danmarks første udbyder af 3G telefoni har firmaet slået sig fast på det danske marked med produktpakker, der støtter den udvikling vi har set i mobil og data- kommuniation. 3 leverer løsninger til både Private og Erhverv. Find stærke løsninger til din Mobil telefoni på 3.dk. 3 udbyder som de eneste på markedet en løsning til kunderne, hvor de kan bruge mobiltelefonen i 64 lande uden det koster ekstra, løsningen har de opkaldt 3LikeHome og dækker 99% af kundernest rejser i udlandet. En stærk løsning i et mere og mere globalt samfund.

  På 3.dk kan du tegne Mobil abonnement og Bredbånds abonnement, du finder løsninger til hele familien og kan nemt og enkelt benytte den udvidede selvbetjenings løsning "Mit 3 Selvbetjening".
  Virksomheden tilbyder på denne selvbetjeningsløsning blandt andet at du kan Se hvilke abonnementer, der deler data, Hold styr på dit forbrug, ændre dine abonnementer, Betal dine regninger, tilmelde dig betalingsløsning og få et abonnementstjek.

  På firmaets hjemmeside kan du også bestille mobil bredbånd, internet til hele familien, hvor du nemt og enkelt kommer på internettet. Du kan tilmed surfe i 64 lande når du rejser uden det koster dig ekstra. 3 har altid været stærk på data til mobiltelefonen og med de nye internationale løsninger er du endnu bedre dækket når du vælger 3.dk.

  Har du brug for ny Mobil eller Tablet finder du et bredt udvalg på online på netside, hvor du finder et kæmpe udvalg i telefoner og tablets med fordelagtige abonnementer. Også tilbehør til dine håndholdte devices finder du i et bredt udvalg på 3.dk. Du kan vælge abonnementer med eller uden Fri tale til din nye telefon og vælge at få den leveret hjemme inden for 1-3 dage eller nemt og enkelt reserve og afhente i en butikkerne.
  Har du brug for personlig betjening går til en af de mere end 30 Butikker landet over, der står klar med personlig service og har Telefoner og Tablets i et bredt udvalg du kan se og teste på stedet.
  Når du har valgt din telefon har du muligheden at få den forsikret og dermed undgå triste og dyre overraskelser. Vælg en 3Forsikring, hvis du vil være sikker på altid at være mobil.

  Kundeservice og Klager

  Hos 3 står man klar til at hjælpe dig med alt du har brug for inden for kundeservice find mere information om hvordan du kontakter 3 her. Virksomheden har udformet en klar og tydelige vejledning til dig hvis du vil klage find mere information her om hvordan du kan klage.

  Anmeldelse af 3´s service og produkter

  Er du kunde hos 3 hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  3
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om 3

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er 3 et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af 3 I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette 3?

  3 er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med Andre, Alt-i-1 pakker, Mobiltelefon og telefon

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 3 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.";Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 3 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf."