Bellelily

Alle anmeldelser

Bellelily

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

J
Jannie F.
"Jeg bestilte en størrelse, der var ekstremt for stor til mig. Jeg sendte en e-mail til Belle Lily, og de er søde nok til at give mig mulighed for at beholde de overdimensionerede og sende en ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Virkelig god service

  "Jeg bestilte en størrelse, der var ekstremt for stor til mig. Jeg sendte en e-mail til Belle Lily, og de er søde nok til at give mig mulighed for at beholde de overdimensionerede og sende en helt ny størrelse medium til mig. Jeg kan ikke takke dem nok. Virksomheden står ved deres ord. Jeg kan ikke vente med at få den nye størrelse medium. Tak til et fantastisk team." Jeg bestilte en vare fra denne side, og den ankom i god tid til min ferie. Varen passede dog ikke til mig, og jeg bad om en større størrelse. Bellelily sender mig venligst en ny i min størrelse, og jeg vil bare fortælle alle, hvilket fantastisk firma de har at gøre med.


  Fremragende kundeservice. De bestræber sig på at gøre deres kunder glade, hvis der af en eller anden grund er et problem med deres ordre.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Bellelily

På internettet er der en kæmpe mængde produkter tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide, hvor man skal starte med at lede. Leder man efter trøjes, så er der mange steder kan man kigge. Man kan godt komme i tvivl om hvordan og hvor, man finder det rigtige. Her kan Bellelily komme en til gode, eftersom dette er deres formål.

Om Bellelily
Virksomheden blev stiftet i 2018, Bellelily er en forholdsvis ny virksomhed. Bellelily er ikke bare en en netbutik, men også en detailbutik. Bellelily er også en virksomhed der fokus på design. Det kunne være at du overvejer at bruge Bellelily til at købe nyt tøj eller andet. Hvis dette er tilfældet burde du tjekke deres hjemmeside som der indeholder mange forskellige produkter. Det kunne være at de har nogle produkter, som du kunne være interesseret i at købe.

Produkter og tjenester
Bellelily tilbyder en bred mængde forskellige produkter og tjenester som f.eks. mange forskellige sko og kjoler. Når man køber et af deres mange produkter, så kan man trygt være sikker på at man køber noget der er moderne, fra en virksomhed der har fokus på design og det at være komfortabel. Så hvis du har brug for nyt moderne tøj så behøver du ikke at kigge længere, eftersom dette er lige præcis hvad Bellelily har fokus på. Men Udover produkterne nævnt her, så har Bellelily også en række andre produkter der kunne være værd at tjekke ud. De har tit tilbud med meget lave priser lige så vel som tematøj.

Kundeservice og klager
Skal du have kontakt til deres kundeservice? Det er ikke sjældent at man har spørgsmål. Ofte så kan det være svært at finde ud af hvem man burde spørge, og hvordan man får man kan få kontakt til dem. Så kan de kontaktes ved at kontakte dem på flere måder. Du kan sende en mail til deres kundeservice ved at bruge email addressen service@bellelily.com. Du har dog også to andre muligheder, her kan du sende dem en besked over deres Facebook side eller ved at sende en besked i deres hjælpecenter. Hvis du er i tvivl om noget i forhold til produkter eller det at bruge deres side, så har Bellelily en side dedikteret til ofte stillede spørgsmål. Denne side indeholder spørgsmål som Bellelily ofte svarer på, hvor de så har gjort dette nemmere ved at samle en side med informationen.

Anmeldelse
Hvordan er din oplevelse med Bellelily? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her på DanskeAnmeldelser. Hvad du vælger at beskrive er op til dig, så længe det er i forhold til Bellelily lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du vælger at skrive din mening, så kan andre mennesker se din anmeldelse, hvilket kan komme folk til gode, eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvad din erfaring med produkterne? Hvordan er det at bruge Bellelilys hjemmeside? Har deres responstid på kundeservicen været god?