Gearbest

Alle anmeldelser

Gearbest

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Oliver U.
Jeg har bestilt hos gearbest mange gange og har altid været glad for servicen. Jeg plejer at vente på flashsalg for at få en god pris på varer. Selv når en af mine ordrer ikke ankom, fik jeg en ref...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Mobiltelefon

  Jeg har bestilt hos gearbest mange gange og har altid været glad for servicen. Jeg plejer at vente på flashsalg for at få en god pris på varer. Selv når en af mine ordrer ikke ankom, fik jeg en refusion uden for meget besvær. Kundesupport er også venlig og ret hurtig i betragtning af hvor mange anmodninger de har.

  De har et stort udvalg og man kan finde mange forskellige produkter man kan vælge imellem til rimelige priser. Husk at altid at de giver fuld returret selv med posten, og det gør mig personligt trg når jeg fortager køb hos dem :)


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Bubbleroom

Bubbleroom

1 anmeldelser

Bubbleroom er en online tøjforretning, og det er her, du finder alt det tøj, som godt kunne tænke dig, og som du gerne vil have...

Gearbest

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.

Om Gearbest
Drevet af GlobaleGrow, et firma der er baseret i Kina men som arbejder på tværs af alle grænser og sender i hele verden via 46 Lagerhoteller i USA, Europa (Polen, Spanien, England) og mange andre lokationer. Her er opbygget et system for brugerne, der tilbyder de bedste brands  eller mærker til de bedste priser og via evalueringer fra brugerne bliver kunderne altid tilbudt de bedste varer til de bedste priser.

Service fra Gearbest
Her finder du virkelig et enormt udvalg af elektronik. Siden er på Engelsk men du kan vælge at du vil have sendt til Danmark og få prisen i Danske Kroner. Siden er opdelt i en nem overskuelig hovedmenu der indeholder, kategorier, Gode Tilbud, Nyheder og Cool varer. Under kategorier finder du et enormt udvalg af varer inden for; Hårde hvidevarer, Mobiltelefoner og tilbehør, Computere, Kontor, Forbrugerelektronik, Droner, legetøj og hobby, Sundhed og personlig pleje, Værktøj, Hjem & Have, Industri, Motor og bilelektronik, Udendørs, fitness og sport, Sko & tasker,Ure & smykker, Beklædning og tilbehør. Med andre ord, du finder varer inden for næsten alle kategorier af varer du kan forestille dig at handle online. Kig under Deals og find et stort antal varer nedsat til endnu bedre priser, sko, opladere, tablets, tasker, ure, høretelefoner, ja faktisk alverdens varer, bliv inspieret og find måske de næste fødselsdagsgaver eller julegaver her. Spar penge på alle de varer du ville købe til meget højere priser, få mere for pengene. Opret en profil og mærk dine favoritvarer så du kan købe dem når du syntes det er det rigtige tidspunkt, så leveret med de største logistik virksomheder i verden, DHL, FED-EX og mange andre, få leveret direkte til døren. 


Du kan betale med alle gængse online betalingsmidler, du kan vælge AMEX, VISA, Paypal og en masse lokale betalingsmåder, du kan også splitte dine betalinger over flere måneder helt efter din økonomi. Når du har bestilt kommer varen fra det nærmeste lagerhotel og er derfor hos dig allerede 1-2 dage efter din bestilling og betaling er gennemført. Vi handler mere og mere på nettet, her har du en mulighed for at handle alle mulige varer til langt lavere priser end du normalt finder på nettet. Gearbest tilbyder 30 dages returret uden at spørge hvorfor du returnerer varen, og omfattende efterkøbs services. Brug denne online shop hvis du ønsker varer af høj kvalitet, at du gerne vil købe i en butik, der sikrer dig en samlet produktkvalitetskontrol, du leder efter overkommelige priser og gerne vil have de bedste fabriks direkte priser så du er sikker på en maksimal besparelse. Du leder efter en butik med hurtig levering fra globale lagre, bekymringsfrit returnering hvis du fortryder og øjeblikkelig adgang til professionel support. Du opretter nemt en profil med email adresse, Facebook eller via din Gmail konto.

Kundeservice hos Gearbest
Du får fuld returret i 30 dage helt uden spørgsmål, 45 dages penge retur garanti, hvis varen er defekt og naturligvis et års fuld garanti. Det er nemt at kontakte kundeservice via email eller one-click support knappen når du har oprettet en profil. Siden og al support er på Engelsk. 

Har du handlet på denne side?
Så hører vi rigtig gerne din mening, beskriv din oplevelse og bedøm varer, levering og pris, skriv en anmeldelse her på siden.