Inkbox

Alle anmeldelser

Inkbox

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Inkbox

I modsætning til de fleste midlertidige tatoveringer virker Inkbox ved at synke ind i din hud og klæber ikke bare ovenpå. Deres tatoveringer er smertefri og super nemme at påføre - der er kun et par trin involveret! Når det er påført, reagerer blækket med proteinerne og kollagenet i din hud og bliver mørkere i løbet af 24-36 timer. For mere om katalogdesign

Hjælper dig med at udtrykke dig
Hos Inkbox støtter og hylder de historien om dig - for nu, for altid, og hvad der er imellem. Deres blæk udvikler sig i din hud for at skabe en tatovering, der falmer i løbet af 1-2 uger. Dybest set er de tatoveringer, der ændrer sig med dig.

De ved, hvor vigtigt selvudfoldelse er. Uanset hvem du er - om du er en mand, en kvinde eller en enby; Sort, hvid eller brun; såre eller helbrede – de er her for at sikre, at du har de redskaber, du har brug for til at udtrykke dig selv … selvom det 'selv' ændrer sig.

De lever og ånder kunstneriskudtryk. Fra ikoner, hvis arbejde du har set før, til underdogs, der lige er begyndt, hylder de de vidunderlige, mærkelige og vågne kunstnere, der designer tatoveringer til dem. Hver gang du køber en kunstner-designet tatovering fra Inkbox, får kunstneren en del af salget.

Hvilken farve/nuance får min tatovering?
tatoveringsapplikatoren vil du bemærke, at blækket er en lyseblå nuance. Sådan vil tatoveringen se ud, når den første gang påføres din hud - men bare rolig! I løbet af 24-36 timer bliver din tatovering mørkere til en tatoveringslignende nuance - det hele er en del af Inkbox-magien!

Hvilke tatoveringsstørrelser tilbyder de?
Deres tatoveringer kommer i fem lærredsstørrelser: 1x1", 2x2", 3x3", 4x4", 5x2", 7x2", og 6x3". Bemærk venligst, at den brugbare designplads til tatoveringsdesignet er cirka 0,25" mindre end selve lærredet. .

Hvor længe holder en Inkbox-tatovering? Hvad hvis jeg vil fjerne det før?
Inkbox's tatoveringer kan holde op til 1-2 uger. Hvor længe det varer, afhænger i høj grad af, hvor du påfører din tatovering, dine daglige aktiviteter og hudens fugt. Deres blæk forsvinder gradvist, efterhånden som din hud regenereres naturligt.

Vil du fjerne det før? Skrub let din hud med en exfoliant (som varmt saltvand eller en kropsscrub). Vær forsigtig med din hud - det kan tage et par forsøg at fjerne blækket helt.

Er Inkbox sikker?
Ja, deres plantebaserede formel er fuldstændig hudsikker! Den indeholder ingen skadelige kemikalier og er testet og godkendt af vores team af forskere og ingeniører.

Udløber Inkbox-produkter?
Deres For Now Ink™ har en holdbarhed på 3 måneder og bør opbevares på et køligt, tørt sted. Du finder en anbefalet sidste anvendelsesdato trykt på emballagen til din tatovering. Deres Freehand Ink har en holdbarhed på 6 måneder. Sørg for at opbevare den stående på et køligt, tørt sted, væk fra direkte sollys. Behold den lille gummihætte på metalspidsen!

Deres blæk er ikke skadeligt at bruge efter den anbefalede brugsdato, det mister bare styrke og vil sandsynligvis ikke udvikle sig ordentligt.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Inkbox?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.