Knowfashionstyle

Alle anmeldelser

Knowfashionstyle

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Knowfashionstyle

Knowfashionstyle er en professionel højteknologisk producent, der kombinerer forskning og udvikling, fremstilling og handel, og tilbyder en række produkter og tjenester, herunder babydolls, chemises, bamser, korsetter, læderlingeri, flydende metallingeri, kjoler, sexede kostumer, Valentine-lingeri, Halloween kostumer, julekostumer, klubtøj osv. Desuden er de leverandør af kvalitets lingeri til Alibaba. Den årlige produktion er over 1.800.000 styks.

Etableret i 2005, fører Knowfashionstyle nu over 6.500 produkter i en helt ny, know-fashion-stils allerede OEM-service. Deres produkter sælger meget godt på de globale markeder, såsom Nordamerika (USA, Canada), Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Australien, Japan, Sydamerika (Brasilien, Chile), osv. Know-Fashion-Style-gruppen er ivrig efter at udvikle og samarbejde med flere brands i fremtiden. Hos Know-Fashion-Style online shopping er de stolte af at have ikke kun det største og mest eftertragtede produktkatalog, men også lingeri af høj kvalitet til de laveste priser og den bedste kundeservice af enhver online lingeributik. Selvom deres priser er lavere end deres konkurrenter, kan du handle med ro i sindet vel vidende, at de aldrig vil sælge eller dele dine personlige oplysninger såsom kreditkortnummer, ID-kortoplysninger eller adresse med nogen tredjepart.

Når du afgiver en ordre hos KnowFashionStyle.com, sendes alle ordrer omhyggeligt pakket, så dit privatliv altid er beskyttet. Du kan være sikker på, at du vil nyde at handle i deres smukke outlet, som er på lager og afsendes omgående. Knowfashionstyle's kunder kommer først, og de har gjort alt for at sikre, at din shoppingoplevelse på KnowFashionStyle.com er den bedste, du kan få. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til dit køb, er du velkommen til at kontakte dem i vores online arbejdstid (mandag-lørdag, 9:00 til 18:00, Beijing-tid). Hvis du har brug for at kontakte os Knowfashionstyle for normal åbningstid, kan du være sikker på, at din henvendelse vil blive behandlet sikkert og hurtigt.

Returnering og ombytning
Know Fashion Style er forpligtet til at give dig en fantastisk shoppingoplevelse og enestående kundeservice. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med din ordre, tager de gerne imod returnering og ombytning inden for 7 dage efter levering og i ny, ubrugt stand med original emballage. Du skal kontakte deres kundecenter inden du foretager en returnering/ombytning. Uden tidlig meddelelse behandler vi ikke din anmodning om refusion eller ombytning.

Bemærk venligst følgende betingelser for returnering og ombytning:
 
1. Annullering af ordre.
Knowfashionstyle tilbyder fuld refusion, hvis du annullerer din ordre inden for 24 timer efter købet. Hvis du beslutter dig for at annullere din ordre, skal du kontakte deres kundecenter med det samme. For ordrer, der annulleres efter 24 timer efter køb, men endnu ikke er afsendt, tilbyder Knowfashionstyle en delvis refusion efter at have opkrævet et annulleringsgebyr på 30%. De accepterer ikke annullering af ordrer, der allerede er afsendt.
 
2. Bytte
Knowfashionstyle accepterer bytte for en forkert stil, størrelse eller farve. På grund af de høje omkostninger ved international forsendelse, vil de inkludere den korrekte vare i din næste ordre, så længe varen er ubrugt/ubrugt og har alle tags, etiketter og original emballage. Forsendelsesomkostninger for at returnere varen/varerne til dem og gensende byttet afholdes udelukkende af kunden.

Kontakt venligst deres kundeservice inden du returnerer produkterne.

3. Tilbagebetaling
Hvis du ikke er tilfreds med Knowfashionstyle's produkter (ikke et kvalitetsproblem), har du mulighed for at få refunderet dine oprindeligt bestilte varer, hvis de blev returneret til deres lager i deres originale stand. Som bekendt er der høje toldafgifter ved import af tekstiler fra andre lande til Kina. Når Knowfashionstyle har fortoldet, vil de informere dig om de toldgebyrer, der skal betales.

Tilbagebetaling vil blive behandlet inden for 48 timer efter, at Knowfashionstyle har modtaget din pakke. Tilbagebetalinger vil blive udstedt til den oprindelige betalingskonto, du brugte til at betale for ordren. Afhængigt af dit pengeinstitut kan det tage op til 14 hverdage, før tilbagebetalingen vises på din konto. Bemærk venligst, at de originale forsendelses- og forsikringsgebyrer ikke refunderes. Kontakt venligst Knowfashionstyle's kundesupport for en refusion.

Din anmeldelse er vigtig for os
Vi vil meget gerne høre om din erfaring hos Knowfashionstyle nederst på siden.