Logitech G

Alle anmeldelser

Logitech G

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

E
Erik O.
Jeg købte et logitech G920 rat setup med gasbremsekoblingspedalerne. Jeg havde et problem, hvor hver gang jeg trykkede på gaspedalen, ville bremsen også blive trykket ned, selvom jeg ikke rørte den...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Problemet blev løst hurtigt

  Jeg købte et logitech G920 rat setup med gasbremsekoblingspedalerne. Jeg havde et problem, hvor hver gang jeg trykkede på gaspedalen, ville bremsen også blive trykket ned, selvom jeg ikke rørte den, så ville bremserne forblive på. Lang historie kort, det var et irriterende problem, og jeg ringede til Logitechs kundesupport. Personen, der besvarede opkaldet, var professionel, super tålmodig og en helt igennem fantastisk medarbejder. Jeg bad om en erstatning, og jeg troede, at jeg ikke ville få en, men til min overraskelse fik jeg leveret en pakke i dag, og da jeg åbnede den, var det ikke kun pedalen sat op, men DE SENDTE MIG OGSÅ ET NYT HJUL!!! 10/10 SÅDAN GØR DU KUNDESERVICE!!!!


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logitech G

Hvor mange mennesker før i tiden tog ud i fysiske elektronik butikker, for at snakke med sælgerne, afprøve produkterne og dernæst vælge deres nye software eller hardware, så foregår dette i langt større omfang nu online. Hvor det før var vigtigt at høre hvad salgspersonalet ville anbefale og hvad deres erfaringer med de forskellige produkter, så vil folk i dag i i højere grad lytte til andre handlende og brancheeksperter, når de vælger deres nye elektroniske udstyr. Derfor er brugeranmeldelser og online shopping indenfor især elektronik voldssomt populært blandt danskerne, og i den forbindelse kan man her læse andres anmeldelser af Logitech her på siden, så man bedre kan bedømme om deres produkter passer til netop ens egne behov og forventninger.

Om Logitech
Virksomheden Logitech blev grundlagt i Schweiz i 1981 og er i dag stadig en schweizisk producent af computerudstyr og software, med hovedkontor i Lausanne. Virksomheden ekspanderet internationalt siden opstarten og har kontorer i Europa, Nordamerika, Sydamerika, samt Asien og er på globalt plan et kendt brand, der er specialiseret indenfor design og produktion af inputenheder og grænsefladeenheder til computere, laptops og andre digitale produkter. Logitech har inkorporeret en lang række forskellige mærker, der alle er speciliseret indenfor forskellige produkkategorier, herunder Logitech G, Streamlabs, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird og Blue Microphones.

Produkter og Services hos Logitech
Logitech er et internationalt anerkendt brand, og man kan som både privat forbruger og virksomhed handle deres produkter online gennem virksomhedens egen netbutik, samt gennem andre forhandlere der videresælger deres produkter, hvilket både kan være online og i fysiske butikker. 
Blandt virksomhedens produkter kan man finde varer som gaming mus, gaming keyboards, udstyr til computerspil såsom elektroniske flysimulatorer, forskellige former for rat til bilspil og racing, møbler til gaming, samt meget andet. Vil man bestille gennem virksomhedens hjememside, så kan man benytte Visa betalingskort, Paypal, Google Pay, samt andre betalingsformer. 
Gældende for alle varer virksomheden har på lager, kan man forvente at de afsendes inden for 1 til 2 hverdage efter bestillingen er betalt og gennemført. Så snart en ordre er behandlet, vil man som kunde modtage en e-mail med en forsendelsesbekræftelse, der indeholder de oplysninger man skal bruge til at tracke forsendelsen af de bestilte elektroniske produkter. Virksomheden oplyser, at forsendelsestiden afhænger af den forsendelsesmetode, man selv vælger ved bestillingstidspunktet. Man kan enten vælge standardforsendelse, som normalt tager mellem 4 og 7 hverdage, eller ekspederet forsendelse, som normalt tager mellem 3 og 4 hverdage.
Logitechs netbutik tilbyder 30 dages pengene tilbage-garanti. Tilbagebetalingen omfatter købsprisen og de oprindelige forsendelses- og håndteringsomkostninger, hvis det gør sig gældende ved den enkelte ordre. 

Komplimenter, Klager og Tips til Logitech
Både virksomheder og handlende læser brugeranmeldelser igennem fra kunder, der tidligere har benyttet en virksomheds produkter eller services. Det er den bedste måde for alle interesserede i virksomheden, hvorpå de kan lære mere om virksomheden, herunder specielt hvad de gør godt og hvad de kan forbedre. Har du handlet hos Logitech? I så fald vil en kundeanmeldelse fra dig her på siden være til stor hjælp for andre, der overvejer at handle hos virksomheden, men gerne først vil sikre sig, at det er en pålidelig forhandler med produkter af høj kvalitet.