Margaretha

Alle anmeldelser

Margaretha

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Margaretha

Når man skal finde det rigtige, så kan det være svært at finde en en netbutik der tilbyder dette. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Leder man efter broderikits, så er der mange steder kan man kigge. Man kan godt komme i tvivl om hvordan og hvor, man finder det rigtige. Dette er formålet med Margaretha.

Om Margaretha
Virksomheden blev stiftet i 1959, det gør at der er mange års erfaring. Margaretha er ikke bare en ganske almindelig brodeributik, men også en butik med fokus på kvalitet. Kunne Margaretha være noget for dig? I dette tilfælde kan du tjekke deres en netbutik, så der kan ses om de har nogle varer som der kunne være tilgængelige for dig.

Produkter og tjenester
Har du brug for billeder? Så er Margaretha hvad du leder efter. Ved at bruge deres tjenester de har til rådighed lige så vel som ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er designorienteret. Søgningen efter en virksomhed der har fokus på det rigtige, kan tit være krævende i forhold til tiden man bruger. Men her har grundet, fokus på broderi. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for et nyt broderiprojekt. Måske leder du efter noget specifikt som der kan noget der kan bruges som indretning derhjemme? Dette tilbyder Margaretha. Hvis du kigger efter noget i en anden stil, så kan dette også findes på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Skal du have kontakt til deres kundeservice? Man kan ofte have nogle spørgsmål. Nogle gange er det være kompliceret at vide hvem man burde spørge, lige så vel hvordan man formulere sit spørgsmål. Så kan de kontaktes ved at bruge deres kontaktform. Her har du mulighed for at stille et spørgsmål eller få hjælp til problemer med en eksisterende ordre. Hvis du hellere vil sende dem en direkte mail, så kan dette gøres til kundeservice@margaretha.dk. Her får du typisk svar inde for 24 timer på hverdage. Nogle gange (især i højsæsonerne) så kan det tage maks 48 timer. Hvis du hellere vil ringe til dem, så kan dette gøres til 70 20 22 50. Det er dog kun muligt at ringe til dem fra mandag og tirsdag kl. 08:00-17:00. Hvis du vil ringe til dem om onsdagen og torsdagen, så kan dette gøres fra 08:00-16:00. Om fredagen så kan du ringe til deres kundeservice fra 08:00-13:00. Hvis det handler om ordrer, så er deres ordretelefon åben døgnet rundt.

Anmeldelse
Har du erfaring med Margaretha? Dette kan du vælge at skrive om her. Du må skrive om lige det du har lyst til, så længe det er i forhold til Margaretha samt hvad de tilbyder. Hvis du skriver din mening, så er din anmeldelse offentlig, hvilket kan komme folk til gode, eftersom folk kan læse din anmeldelse, til at finde ud af om de burde bruge Margaretha. Hvad du skriver om er op til dig. Hvordan er kvaliteten på deres produkter? Hvordan er det at bruge Margarethas hjemmeside?