Skinsense Anmeldelser

: 23
87% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-03-30
Hudplejeprodukter til gode pri
Jeg har flere gange bestilt hudplejeprodukter fra Skinsense.dk, fordi de har nogle rigtig gode ti... Læs om
�. Kirk

Mest stemmer anmeldelse

  2023-04-28
Fantastisk kundeservice, vil k
Jeg havde brug for rådgivning til mine Skinceuticals produkter, og blev mødt af en utrolig servic... Læs om
tom

Anmeldelser (23)

  (18)

 (2)

  (3)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min favorit skønhedswebshop

  Jeg har været på mange skønhedswebsteder i mit liv, men ingen kan hamle op med den utroligt professionelle service, som jeg har oplevet hos Skinsense. Personalet er super dygtigt og hjælpsomt, og de har et imponerende udvalg af produkter. De guidede mig igennem hele købsprocessen, hvilket gjorde det til en behagelig oplevelse. Leveringen gik også hurtigt og uden problemer. Jeg kan ærligt talt ikke forestille mig at handle andre steder for mine skønhedsprodukter. Skinsense er klart min yndlings skønhedswebshop, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til alle, der leder efter kvalitetsprodukter og ekspertise.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  min skønhedsbehandling

  Jeg har prøvet hydrafacial supreme behandlingen to gange, og min hud har aldrig set bedre ud! Efter den første behandling fik jeg komplimenter om min fine hud, og endda fra folk, der tidligere har brugt botox. Jeg har en tør og sart hud, der let bliver rød, men efter behandlingerne har min hud fået en flot glød og ser meget mere vital ud. Jeg er så glad for resultatet! Bettina Jespersen, som har udført begge behandlinger, er virkelig dygtig og kompetent. Hun har hjulpet mig med at få min hud i balance og har givet mig gode råd til at pleje den i hverdagen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Serum bestilling

  Jeg bestilte en serum fra jer, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af jeres produkter. Desværre var min pakke beskadiget, da den ankom på grund af posten. Jeg sendte straks en mail til jer, og jeg blev virkelig overrasket over, hvor hurtigt I svarede - på under en time! I stedet for at kræve beviser eller diskutere, sendte I mig straks en ny pakke. Det viser virkelig, hvor meget I værdsætter jeres kunder og fokuserer på god kundeservice. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at handle hos jer og anbefale jer til mine venner og familie.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min seneste ordre

  Jeg er virkelig glad for at handle hos jer! Sidst skete der en lille fejl med min ordre, og jeg fik kun en del af det, jeg havde bestilt. Men måden I håndterede fejlen på var virkelig fantastisk. Jeg blev behandlet på en så personlig og imødekommende måde, det var virkelig en fornøjelse. De ekstra varer blev hurtigt sendt, og jeg fik endda en ekstra fin gave med - en rigtig god gestus! Jeg føler virkelig, at der er mennesker bag butikken, der virkelig brænder for at give den bedste service og gøre deres kunder glade.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hudplejeprodukter til gode priser

  Jeg har flere gange bestilt hudplejeprodukter fra Skinsense.dk, fordi de har nogle rigtig gode tilbud til gode priser. Jeg er altid blevet virkelig tilfreds med kvaliteten af produkterne, jeg har modtaget, og jeg har aldrig haft problemer med hverken at bestille eller få leveret varerne.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min hudplejerutine

  Jeg har haft problemer med min hud i lang tid, så jeg besluttede mig for at besøge Skinsense til en hudanalyse. Jeg blev mødt af en virkelig omsorgsfuld og engageret medarbejder, som gik i dybden med mine produkter, rutiner, kostvaner og livsstil. Efter at have fulgt hendes professionelle råd og brugt de produkter, hun anbefalede, har min hud virkelig fået det bedre. Jeg er så taknemmelig for al hjælpen og støtten, jeg har fået fra Nathalie og det øvrige team hos Skinsense.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Ansigtsserum og øjencreme

  Jeg er bare så glad for mine Skinsense produkter. Deres ansigtsserum og øjencreme har virkelig forvandlet min hud på en måde, jeg aldrig havde forestillet mig. Resultaterne taler for sig selv, og jeg kunne ikke være lykkeligere. Udover de fantastiske produkter vil jeg også gerne give ros til deres kundeservice. De er virkelig professionelle og har en imponerende ekspertise, som skinner igennem i enhver rådgivning, de giver. Deres venlighed og evne til at møde kundens behov er helt i top.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min nye hudplejerutine

  Jeg har haft problemer med min hud i lang tid, og det sidste år har jeg haft perioral dermatitis. Efter en hudanalyse hos en medarbejder hos Skinsense fik jeg en fantastisk ny hudplejerutine, som bogstaveligt talt har forvandlet min hud på bare få dage! Jeg er så taknemmelig for al hjælpen og føler mig virkelig set og hørt. Hvis du har problemer med din hud, så besøg Skinsense - de ved virkelig, hvad de snakker om. En varm anbefaling fra en meget tilfreds kunde!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  pudebetræk

  Jeg bestilte et pudebetræk i slutningen af december. Efter et par uger uden at høre fra virksomheden eller modtage min pakke, kontaktede jeg dem. Jeg blev mødt af en meget venlig medarbejder i telefonen, som straks fulgte op på min ordre. Kort efter modtog jeg min pakke, hvor der var en dyr creme som gave, og de undskyldte for ulejligheden. Det synes jeg er en rigtig god service! Jeg kommer helt sikkert til at handle hos dem igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Bestilling af iS clinical solcreme

  Jeg har handlet iS Clinical solcreme hos Skinsense før og har altid været glad for produktet. Da jeg løb tør for min yndlingssolcreme, tog jeg kontakt til kundeservice for at høre om min seneste ordre. De var meget venlige og hjælpsomme, og min ordre blev fremskyndet, så jeg modtog den allerede næste dag. Jeg er virkelig imponeret over den hurtige og professionelle service og vil helt klart anbefale Skinsense til andre kunder.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  hudplejeprodukter

  Jeg har bestilt nogle hudplejeprodukter fra Skinsense, og jeg er virkelig glad for dem! De sendte min ordre hurtigt og med en rigtig fin indpakning. Begge gange har jeg også fået nogle prøver på andre hudplejeprodukter med i pakken, hvilket jeg synes er virkelig lækkert. Det har virkelig gjort, at jeg helt sikkert vil fortsætte med at vælge Skinsense - de er simpelthen de bedste! 😊


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min aftale med Jasmin

  Jeg havde en super god oplevelse hos Skinsense, hvor Jasmin gav mig en hudanalyse. Hun var virkelig sød og professionel, lyttede til mine ønsker og kom med gode råd til min hudpleje. Jeg har endnu ikke prøvet produkterne, men jeg er overbevist om, at de vil gavne min hud, fordi Jasmin virkelig tog sig tid til at forstå mine behov.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hudanalyse og konsultation

  Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Skinsense! Nathalie var virkelig dygtig og professionel under min hudanalyse og konsultation. Hun lyttede til mine hudproblemer og gav mig gode råd, som passede perfekt til mine kostvaner og vaner. Jeg glæder mig virkelig til at se resultaterne af hendes rådgivning og vil helt sikkert vende tilbage til hende igen. Jeg kan varmt anbefale hende i den store verden af hudplejeprodukter.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  ansigtsrens og fugtighedscreme

  Jeg nød virkelig at handle her! Personalet var så venligt og hjælpsomt, de hjalp mig med at finde de perfekte produkter til min hud. De var virkelig dygtige, og det føltes som om jeg var en del af familien. Jeg følte mig virkelig velkommen og værdsat som kunde. Jeg vil helt sikkert komme tilbage til Skinsense, og jeg vil anbefale det til alle mine venner og familie.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min erfaring

  Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at handle hos Skinsense. Deres hjemmeside er nem at bruge og pålidelig, og min ordre blev behandlet super hurtigt. Priserne er fair, og jeg blev positivt overrasket over, at de inkluderede en vareprøve og en produktguide sammen med min ordre. Leveringen var også hurtig og problemfri. Alt i alt var det en fantastisk shoppingoplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af hudplejeprodukter

  Jeg skrev og udtrykte min bekymring over de manglende produkter, men jeg blev positivt overrasket over Skinsense's fantastiske kundeservice! Jeg fik hurtigt svar og endda kompensation for fejlen. Det var en virkelig fantastisk oplevelse!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af skønhedsprodukter

  Jeg bestilte noget på Skinsense.dk i slutningen af maj, men har ikke hørt noget siden. Jeg har prøvet at kontakte kundeservice flere gange, men har ikke fået svar, hvilket er virkelig irriterende. Jeg forstår, at der kan være travlt eller produkter kan være udsolgt, men det er vigtigt at informere kunderne om forsinkelser. Sidste gang jeg bestilte herfra, oplevede jeg også store forsinkelser, så det er virkelig irriterende at se, at det sker igen. Jeg havde håbet på en bedre oplevelse denne gang, men desværre har jeg igen følt mig skuffet over den dårlige kommunikation og kundeservice. Jeg er dog åben for at ændre min anmeldelse, hvis jeg bliver behandlet bedre.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fugtgivende creme

  Jeg bestilte en fugtgivende creme for min tørre hud, men det har været svært at komme i kontakt med firmaet, hvilket er lidt bekymrende. Jeg håber, de svarer på mine beskeder snart, så jeg kan få min vare!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af skønhedsprodukter

  Jeg er virkelig glad for min oplevelse med Skinsense. Selvom leveringen var lidt forsinket, var jeg meget positivt overrasket over den lille gave og den personlige besked, der fulgte med. Det viser virkelig, at de tager sig tid til at sætte pris på deres kunder og det får mig til at føle mig værdsat. Produkterne har virkelig levet op til mine forventninger og har bidraget til at forbedre min hudplejerutine.


Andre læste også