Tails.com

Alle anmeldelser

Tails.com

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Ole F.
Jeg skiftede til dette produkt på grund af, at det produktfoder, vi gav vores hund, var ændret fra laks og kartoffel, som vi har fodret vores hunde gennem mange år, og hundefoderet fra producenten ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Vores hund elsker jer!

  Jeg skiftede til dette produkt på grund af, at det produktfoder, vi gav vores hund, var ændret fra laks og kartoffel, som vi har fodret vores hunde gennem mange år, og hundefoderet fra producenten var ændret til at putte ris i og lade samme pris hvis ikke mere. vores Golden retriever havde aldrig ret i det, så jeg begyndte at bruge Tails.com og fandt ud af, at efter en tid begyndte han at være en golden, at han er gladere og meget bedre i sig selv. Jeg fandt ud af, at efter et stykke tid lykkedes det mig at ændre hans opskrift, så den passede til hans behov, og det har virket. Tak Tails.com for, at vi ændrede hans opskrift. Han nyder det og fortæller os altid, at det er fodertid, og det er et grin, når han gør det.


Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Tails.com

Alle vil deres firbenede familiemedlemmer det aller bedste. Men hvad er lige det bedste når det kommer til hundefoder? Dyrebutikken er fuld af sække med foder fra brands, der alle lover, at deres hundemad er det sundeste alternativ til din hund. Men er det nu også det? Det skal komme an på en prøve. På denne side kan du finde information om hundemadsfabrikanten  tails.com og anmeldelser af udbyderen, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om deres hundemad skal i din bedste vens madskål.

Om tails.com
Tails.com er et britisk firma, der blev grundlagt i 2003 ud fra en dyrlæges vision om at skære igennem alle de foder brands i dyrebutikken, der laver foder ud fra den forestilling, at alle hunde er ens og har brug for det samme. Hundemad fra tails.com er altså tilpasset både den enkelte hunds biologi og dens præferencer.

Produkter og Services
Tails.com sælger personificeret hundefodder. Først opretter man en profil på hjemmesiden. Derefter indtaster man informationer om sin hund og dens præferencer, samt hvilke mål man gerne vil opnå, f.eks. vægttab, sundhed, smag etc. Programmet kalkulerer derefter hvor mange kalorier hunden skal have hver dag og en opskrift, der ifølge tails.com giver din hund netop de næringsstoffer, den har brug for. Tails.com benytter råvarer fra United Kingdom og andre EU lande. Hundemaden er en kombination af kød, fisk, grønt og gryn, som anbefalet af dyrlæger. Firmaet tilsætter også vitaminer og mineraler som glucosamin, der er godt for leddene og ofte bruges til at lindre slidgigt hos både dyr og mennesker.
Prisen er ikke fastsat, men afhænger af forskellige faktorer som hvilke ingredienser hunden har brug for, hvor stor den er og dermed hvor meget mad den skal have og eventuelle kosttilskud. Tail.com tilbyder 2 ugers prøveperiode for 10 kr. i leveringsomkostninger.
Kunden modtager en sending hundemad en gang om måneden. Ved almindeligt køb er der ikke leveringsomkostninger. For produkter sendt til lande uden for United Kingdom kan leveringsdatoen variere 5 dage inden for den valgte leveringsdato. Er man ikke hjemme, sætter budet pakken uden for døren eller et sikkert sted på adressen. Hvalpe vokser utrolig stærk og det er vigtigt at opretholde den korrekte balance og mængde foder. Har man derfor en hund på under 14 uger, får man leveret hvalpefoder hver anden uge for at maden bedre kan tilpasses den unge hunds skiftende behov, mens den vokser. Ifølge tails.com opbygger deres fodder hvalpens immunforsvar, fordøjelsessystem samt fysiske og mentale udvikling.

Komplimenter, Klager og Tips til tails.com
Vi vil så gerne give vores bedste pelsven lækker og sund mad samtidig med, at vi får en god behandling. Hvis du har erfaring med tails.com, er det dig vi vil høre fra! Du kan hjælpe andre hundeejere med at vælge det helt rigtige til deres pelsede familiemedlemmer ved at efterlade en kort beskrivelse af din oplevelse med tails.com. Hvor nemt er det at bestille? Kommer hundemaden til tiden? Hvordan er deres kundeservice? Hvad har deres foder gjort for din hund? Hjælp andre forbrugere ved at efterlade en anmeldelse af tails.com.