DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Tails.com

  Alle vil deres firbenede familiemedlemmer det aller bedste. Men hvad er lige det bedste når det kommer til hundefoder? Dyrebutikken er fuld af sække med foder fra brands, der alle lover, at deres hundemad er det sundeste alternativ til din hund. Men er det nu også det? Det skal komme an på en prøve. På denne side kan du finde information om hundemadsfabrikanten tails.com og anmeldelser af udbyderen, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om deres hundemad skal i din bedste vens madskål.

  Om tails.com
  Tails.com er et britisk firma, der blev grundlagt i 2003 ud fra en dyrlæges vision om at skære igennem alle de foder brands i dyrebutikken, der laver foder ud fra den forestilling, at alle hunde er ens og har brug for det samme. Hundemad fra tails.com er altså tilpasset både den enkelte hunds biologi og dens præferencer.

  Produkter og Services
  Tails.com sælger personificeret hundefodder. Først opretter man en profil på hjemmesiden. Derefter indtaster man informationer om sin hund og dens præferencer, samt hvilke mål man gerne vil opnå, f.eks. vægttab, sundhed, smag etc. Programmet kalkulerer derefter hvor mange kalorier hunden skal have hver dag og en opskrift, der ifølge tails.com giver din hund netop de næringsstoffer, den har brug for. Tails.com benytter råvarer fra United Kingdom og andre EU lande. Hundemaden er en kombination af kød, fisk, grønt og gryn, som anbefalet af dyrlæger. Firmaet tilsætter også vitaminer og mineraler som glucosamin, der er godt for leddene og ofte bruges til at lindre slidgigt hos både dyr og mennesker.
  Prisen er ikke fastsat, men afhænger af forskellige faktorer som hvilke ingredienser hunden har brug for, hvor stor den er og dermed hvor meget mad den skal have og eventuelle kosttilskud. Tail.com tilbyder 2 ugers prøveperiode for 10 kr. i leveringsomkostninger.
  Kunden modtager en sending hundemad en gang om måneden. Ved almindeligt køb er der ikke leveringsomkostninger. For produkter sendt til lande uden for United Kingdom kan leveringsdatoen variere 5 dage inden for den valgte leveringsdato. Er man ikke hjemme, sætter budet pakken uden for døren eller et sikkert sted på adressen. Hvalpe vokser utrolig stærk og det er vigtigt at opretholde den korrekte balance og mængde foder. Har man derfor en hund på under 14 uger, får man leveret hvalpefoder hver anden uge for at maden bedre kan tilpasses den unge hunds skiftende behov, mens den vokser. Ifølge tails.com opbygger deres fodder hvalpens immunforsvar, fordøjelsessystem samt fysiske og mentale udvikling.

  Komplimenter, Klager og Tips til tails.com
  Vi vil så gerne give vores bedste pelsven lækker og sund mad samtidig med, at vi får en god behandling. Hvis du har erfaring med tails.com, er det dig vi vil høre fra! Du kan hjælpe andre hundeejere med at vælge det helt rigtige til deres pelsede familiemedlemmer ved at efterlade en kort beskrivelse af din oplevelse med tails.com. Hvor nemt er det at bestille? Kommer hundemaden til tiden? Hvordan er deres kundeservice? Hvad har deres foder gjort for din hund? Hjælp andre forbrugere ved at efterlade en anmeldelse af tails.com.

  Innokrill

  Tails.com
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Tails.com

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Tails.com et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Tails.com I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Tails.com?

  Tails.com er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Dyrehandler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tails.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.