Tchibo

Alle anmeldelser

Tchibo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Tchibo

Tchibo er en kæde fra vores naboland Tyskland, der oprindeligt er kendt for sine kaffeforhandlere og caféer, men har sidenhen fået et store udvalg af produkter og varer, der ikke er relateret til kaffe. Nu kan du finde alverdens produkter fra tøj, indretning, haveudstyr, men også rejser, forsikringer og andet.

Om Tchibo
Tchibo blev grundlagt i 1949 og har deres hovedkvarter i Hamborg. I dag er de en af Tysklands detailhandlere med 700 butikker i landet selv og 300 spredt ud over resten af verdens lande som Forenede Arabiske Emirater, Schweiz, Ungarn, Holland, Tyrkiet og mange andre. I Danmark har vi ingen fysiske butikker, men du kan stadig købe mange af deres unikke produkter via den danske hjemmeside.

Varer og tjenester hos Tchibo
Hos Tchibo kan du finde deres kaffeprodukter som Caffè Crema, kaffepuder og kapsler. Men de er gået hen og blevet langt mere end bare kaffe. I dag er nogle af deres mest populære artikler mode til kvinder, mænd og børn, men også alle former for dekorationer og indretning til hjemmet og haven. Når du kommer ind på hjemmesiden kan du hurtigt og nemt finde deres produktoversigt. Her finder du også Tchibo Tirsdag, som giver dig nye tilbud og inspiration hver eneste uge. Du kan også kigge på deres serie med Selected By, hvor kendte danskere som fx Ditte Julie og Mascha Vang delere deres yndlingsprodukter. Du kan alle typer produkter til helt fænomenale priser.


En af Tchibos fordele må være, at du kan få nærmest alt, hvad dit hjerte begærer på bare ét enkelt sted. Og hvis du køber for mere end 399 kroner, skal du ikke betale noget for forsendelsen heller. Alt, du skal gøre, er at klikke på de produkter, du gerne vil have og så vælge den rigtige farve og størrelse om nødvendigt. Når det er gjort, skal du vælge, om du vil betale med PayPal eller gå til kassen. Ved kassen vil du i stedet kunne betale med kreditkort som MasterCard og VISA. Hvis du fortryder, er det godt at vide, at du også får gratis returforsendelse. Levering sker enten via DHL eller PostNord.

Kundeservice og klager
Hvis du skal have fat i Tchibo med enten problemer eller spørgsmål, så er der flere metoder, du kan bruge til at række ud. På selve hjemmesiden kan du udfylde en kontaktformular, hvorefter de vender tilbage til dig. Men du kan også række direkte ud til dem på deres danske telefonnumer (+45) 80 25 30 78 på alle hverdage mellem 8:00 - 18:00. Deres kundeservice har også en dansk e-mailadresse via service@tchibo.dk. De skriver, at man kan forvente en svartid på maksimum 24 timer.

Anmeldelse af Tchibo
Har du handlet på Tchibos netbutik i Danmark, eller har du måske haft oplevelsen af at være i en af deres mange butikker i Tyskland? Ligegyldigt, hvordan din oplevelse har været, så vil vi meget gerne høre din erfaring. Det er værdifuldt, da det hjælper potentielle kunder med at se, hvilken type firma Tchibo er, inden de giver sig til at shoppe. Vi håber, at du vil dele din mening her.