DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser UNIG

  Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for det

  Om UNIGgardiner A/S

  UNIGgardin A/S blev grundlagt i 2006. Firmaet leverer skræddersyede gardiner i høj kvalitet ligesom du fra webshoppen også kan købe tilbehør til inden og udendørs gardin produkter, altsammen til konkurrence stærke priser. Siden 2006 har UNIGgardin A/S leveret mere end 1 million gardiner. Firmaet har været udnævnt til Gazelle af Børsen fire gange; 2011, 2012, 2013 og 2014. Firmaet er beliggende i Nyborg på Fyn og er registeret med e-mærket til kundernes sikkerhed, ligesom man også har en holdning til Miljø og Co2. En virksomhed med holdninger til service og til sine omgivelser.

  Gode råd om hvordan du finder de rigtige gardiner

  Produkter fra UNIGgardiner A/S

  Gardiner er et produkt der har mange funktioner, vi bruger dem når vi vil skygge for solen, eller for indsyn, privatliv. Vi bruger dem til at pynte i vores omgivelser til at forme et rum, til at dæmpe lyden. Vi skifter dem med moden og med møblerne og vi har dem i de fleste af vores rum. Der findes et hav af grunde til at købe nye gardiner, hos UNIGgardiner ved man alt om hvordan dine rum og dine møbler præsenterer sig bedst med understøttelse af gardiner.  Find dine næste gardiner online eller bestil UNIGgardiners gardinbus med kompetente specialister i gardiner der hjælper dig til at få den helt rigtige og langtidsholdbare løsning til gardiner i dit hjem eller virksomhed. Du kan bestille online stof prøver så du har en mulighed for at se farver og stof modeller og holde dem op i mod dine møbler og de farver der præger dit hjem. Når du bestiller bussen får du fremvisning af stofprøver i dit eget hjem, opmåling af professionel montør, du får et tilbud på dine gardiner, og et tilbud på opsætning af gardinerne. Du vælger selv, om UNIGgardiner eller du selv sætter dem op, og virksomheden yder garanti på opmålingen, de garanterer ligefrem, at de mål som montøren opmåler er korrekte. Du slipper altså for at stå med nogle gardiner som ikke kan bruges. Når du handler online kan du også vælge at indtaste mål og bestille online, der findes en række gode kategorier til indendørstgardiner; Rullegardiner, Plissegardiner, Lamelgardiner, Persienner, Panelgardiner, Duo rullegardiner, Foldegardiner, Gardiner, Insektnet, Tilbehør til gardiner og produkter til Ovenlysvinduer. Du finder også en lang række produkter til Udendørs brug; Vindsejl, Rulleskodder og Markiser. Markiser var meget populære i 70-erne og holdt måske en mode pause i 90-erne, men nu er de tilbage med fuld fart og du kan finde alverdens virkelig flotte og super praktiske markiser til din terasse eller balkon hos UNIGgardin. Kvaliteten er blevet meget bedre med årene og i dag vælger man markiser simpelthen fordi det ser brandgodt ud er praktisk når man nyder sin udeplads i haven men gerne vil skygge for indsyn og sol. Markisen er kommet for at blive og hos UNIGgardin finder du et godt udvalg.

  Kundeservice hos UNIGgardiner A/S

  Som en erfaren virksomhed med mange vundne kundepriser, leverer UNIGgardiner naturligvis og en Unik kundeservice, du kan altid ringe og skrive til virksomheden, der også har samlet en god mængde spørgsmål der ofte bliver stillet læse dem her.

  Har du erfaring med virksomheden?

  Vi hører gerne fra dig til glæde for andre brugere, skriv en anmeldelse på siden her, tak

  UNIG
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om UNIG

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er UNIG et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af UNIG I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette UNIG?

  UNIG er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van UNIG gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.