DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser ASOS

  For rigig mange er det meget lettere at bestille tøj på nettet end at skulle i forretninger, og det bliver kun endnu bedre, når det er et firma, der ikke ku har eget mærke, men også kendte designere. Det har ASOS, som ikke stopper der. Det er også alt tilbehøret, du får med, når du handler her, og så sender de selvfølgelig det hele hjem til dig.

  Om ASOS

  ASOS har vist, at et stormagasin nemt kan eksistere på nettet og sikre, at alle kan få tøj sammen med alt tilbehøret. Det er kun fantasien, der sætter grænser her. Du finder neglelak, bælter, kjoler, bukser, toppe og alt andet. Og er du i tvivl om, hvordan tøjet sidder, så finder du små klip med modeller, der går med det på. Så ser du nemt, om det falder smukt eller passer til din figur, og det sikrer mod fejlkøb - for det kan være svært at handle alle typer af tøj online på baggrund af billeder alene.

  ASOS TRY ON HAUL | June 2020

  Services hos ASOS

  Ikke kun kan du se, hvordan tøjet sidder, du får det leveret på ganske kort tid, også selvom ASOS ikke har hovedkvarter i Danmark. Hjemmesiden omregner desuden også til danske kroner, så du skal ikke selv spekulere over omregning, men kan se den reelle pris med det samme. Skulle købet alligevel ikke passe dig, så kan du naturligvis retunere dine varer og få pengene retur, hvis du skulle ønske dig det. Samtidig kan du bruge deres størrelsesberegner, så du nemt finder den, der passer dig. Det har aldrig været lettere at handle online.

  Kundeservice og klager

  Der er ikke kun en størrelsesberegner, en omregner til danske kroner sammen med videoer af tøjet, nej der er også muligheden for at ringe eller skrive, og alle typer af spørgsmål besvares. Og så er der sikker betaling, kundefordele og meget andet, som de fleste af os efterhånden tager som en standard. Der er en stor viden om det store udvalg, og det gør det nemt og behageligt at være kunde lige her. Det er desuden nærmest umuligt ikke at finde noget, der passer til dig og din stil, for ASOS har også den service, at de har nærmest alt på lager og lidt til. Til alle typer af pengepunge derude. Så kig på hjemmeside, ring eller skriv, hvis der er noget, du ikke finder svar på i deres FAQ. De sidder klar til at besvare alle typer af henvendelser fra alle de mange kunder.

  Anmeldelse af ASOS

  Er ASOS et sted, du har handlet? Så kan du skrive en anmeldelse af dem her på siden, så andre kan få glæde af den og vurdere, om de også har lyst til at handle hos ASOS. Overvejer du den store shoppetur på nettet, så kan en anmeldelse af ASOS her på siden hjælpe dig til at finde ud af, om du vil bruge siden eller ej. Selv ASOS kan få glæde af anmeldelsen, fo er den god, gør de det godt, og er den mindre god, så har de mulighed for at forbedre deres services.

  ASOS
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (2)

  6.6
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Pris
  rating
  7
  Levering
  rating
  6

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Lækre produkter, gode priser og hurtig levering

  Vildt godt tilfreds med mine handler hos ASOS...
  Er jeg ikke 100% tilfreds med en vare, sender jeg den blot retur og får mine penge tilbage...

  Har brugt mange tusinde kroner her, aldrig oplevet dårlig service eller urimelig lang leveringstid.
  Aldrig modtaget en forkerte vare eller skadet emballage!!!

  Super godt tilfreds og anbefaler ASOS til alle ❤❤❤

  Af: Noelle04-08-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  10
  rating

  Bondefanger dig i medlemsskab

  Hej - hermed dårligst mulige anmeldelse af ASOS. Køb på deres side kræver oprettelse af medlemsskab, som de skriver let kan afmeldes igen. Men det kan det ikke. Processen tog adskillelige uger, hvor de flere gange skrev, at min opsigelse var blevet sendt til en anden afdeling, at det tog tid at slette mine data mv., og det endte med, at de nu stadig har valgt at beholde oplysninger om mig i deres system. En totalt ringe oplevelse, når man ved, at de bare kan slette et medlem med et enkelt klik.
  Rasmus

  Af: Rasmus08-01-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  3
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om ASOS

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er ASOS et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af ASOS I gennemsnit. De modtog følgende 6.6 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette ASOS?

  ASOS er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode, Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ASOS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.