Iberia

Alle anmeldelser

Iberia

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 anmeldelser

Hvis du skal booke et fly, da har du mange muligheder at vælge mellem – Men hvilket flyselskab skal du montrods rette snuden mod? Qatar...

Logo Emirates

Emirates

1 anmeldelser

Overvejer du at flyve med Emirates, men kender måske ikke så meget til flyselskabet? Hertil er en af de mest brillante egenskaber ved i...

Logo Flyforsinkelse

Flyforsinkelse

1 anmeldelser

At rejse med fly kan give en masse oplevelser. Disse oplevelser er dog ikke altid positive, eftersom den rejse man har brugt tid på at planl&...

Logo Sunweb

Sunweb

1 anmeldelser

Sunweb er rejser, solrejser, og det er et meget konkurrencepræget marked, som de opererer i så der er ikke plads til fejltrin. Sommeren...

Iberia

Iberia er Spaniens flagskib, grundlagt i 1927. Det er baseret i Madrid og driver en internationale rutenetværk fra hovedlufthavnen Madrid-Barajas. Iberia er en del af International Airlines Group med Iberia Regional (drevet af det uafhængige flyselskab Air Nostrum) og med Iberia Express. Udover at transportere passagerer og gods er Iberia Group også involveret i relaterede aktiviteter såsom flyvedligeholdelse, lufthavnshåndtering, IT og catering under flyvningen. Iberia Group-flyselskaber flyver til over 109 destinationer i 39 lande og yderligere 90 destinationer under code-sharing-aftaler med andre flyselskaber.

Den 8. april 2010 blev det bekræftet, at British Airways og Iberia havde underskrevet en aftale om at fusionere, hvilket gør det kombinerede selskab til det tredjestørste kommercielle flyselskab i verden (målt efter omsætning). Aktionærer i begge flyselskaber godkendte aftalen den 29. november 2010. Det nyligt fusionerede selskab, kendt som International Airlines Group (IAG), blev dannet i januar 2011, selvom begge flyselskaber fortsætter med at operere under deres respektive varemærker.

Tidlige år
Iberia, Compañía Aérea de Transportes blev grundlagt den 28. juni 1927 med en egenkapitalinvestering på 1,1 millioner pesetas af finansmanden Horacio Echevarrieta og Deutsche Luft Hansa. Flyveoperationer begyndte den 14. december 1927. Inden for et år blev selskabet støttet af den spanske regering til at drive posttjenester mellem Madrid og Barcelona. Under Miguel Primo de Riveras diktatur blev flyselskaber i Spanien fusioneret og kontrolleret af staten som en offentlig forsyning af almen interesse, hvilket trådte i kraft i begyndelsen af ​​1928. Som et resultat blev Iberia fusioneret til Compañía de Líneas Aéreas Subvencionadas SA (CLASSA) og indstillede sine aktiviteter som et uafhængigt flyselskab den 29. maj 1929. Navnet "Iberia" blev fortsat registreret, selvom flyselskabet ikke havde nogen flåde og ingen kommerciel drift under sit eget mærke. Iberias navn blev ændret til CLASSA.

Historie
I 1937, under den spanske borgerkrig, blev den spanske flådekaptajn og generaldirektør for selskabet Daniel de Araoz y Aréjula beordret af general Kindelán til at organisere et flyselskab til lufttransport i de territorier, som nationalisterne besad. Daniel de Araoz y Aréjula rejste til Tyskland for at få støtte og materiale til at genetablere selskabet som et uafhængigt flyselskab. Således ankom seks Junkers Ju 52'ere fra Deutsche Luft Hansa, erhvervet af Iberia i slutningen af ​​konflikten, foruden materiale til støtte for operationer. Da navnet "Iberia" stadig var registreret, blev det brugt, da operationerne begyndte i 1937 mod slutningen af ​​krigen. Under konflikten var Iberia et rent indenrigsflyselskab med hovedkvarter i Salamanca, der drev flyvninger til byer på den nationalistiske side, i det spanske Nordafrika, det spanske Vestafrika og Marokko. Efter krigen, i slutningen af ​​1930'erne, opererede flyselskabet Sevilla-Larache-Cabo Juby-Las Palmas, Barcelona-Saragosa-Burgos-Salamanca-Sevilla-Tetuan og Palma-Barcelona-Vitoria-fly med Junkers Ju 52-fly. Den 1. maj 1939 opererede Iberia sin første regulære flyvning til en international destination som et uafhængigt civilt flyselskab, Madrid-Lissabon-flyvningen.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Iberia
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse. Vi glæder os til at læse den.