boohooMAN

Alle anmeldelser

boohooMAN

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

boohooMAN

Born from boohoo.com boohooMAN er modes bedst bevarede hemmelighed inden for herretøj. Efter boohoo.com's succes ønskede de at bringe noget nyt til herretøjsmarkedet.

Ved at kombinere banebrydende design med en overkommelig pris, skubber de grænser for at give dig de nyeste styles til mindre belastning af din pengepung.

Deres filosofi er ret enkel; de tager ikke mode eller livet for seriøst. Uanset om du vil have opdaterede trend- og livsstilsnyheder eller de bedste styles før dine kammerater, så har de dig dækket. De ved, at du vil have det bedste og de nyeste trends, så vi arbejder på at give dig netop det. 24/7.

boohoo-gruppens bæredygtighedsplan
UP.FRONT er boohoo-gruppens bæredygtighedsplan. For at udvikle denne plan har de identificeret vores prioriterede problemer, såsom bedre materialer, tekstilaffald og forsyningskædestyring, vi har interviewet kolleger og forbrugere, og vi har udviklet klare mål og mål.

De taler om vores plan på en måde, der er enkel og ærlig, og undgår bæredygtighedssprog. Denne plan bygger på deres eksisterende arbejde for at skabe et solidt grundlag for forandring. De har udvidet deres team med flere eksperter i bæredygtighed og etisk handel, og de samarbejder om at få en større indflydelse hurtigere på fælles brancheudfordringer. De har sluttet os til grupper som Sustainable Apparel Coalition, Sustainable Clothing Action Plan og Microfibre Consortium.

Tøj gjort smarter
De ved, at der er miljømæssige og sociale omkostninger ved at producere tøj, men der er måder, hvorpå vi kan blive klogere og efterlade et lettere fodaftryk. De fokuserer vores indsats på de områder, der står til at levere den største indflydelse på at skabe mere bæredygtig mode - materialer, design, affald, emballage og finde måder at holde vores tøj i brug i længere tid. Og dette er kun begyndelsen. Der er andre områder, de ved er vigtige, så de vil udvikle planer over de næste to år om vand, kemikalier, biodiversitet og mikrofibre.

International levering
Hvis du bestiller produkter fra boohooMAN til levering til en destination uden for Storbritannien:

Din ordre kan være underlagt importafgifter og afgifter, som pålægges, når den når leveringsdestinationen. Bemærk venligst, at vi ikke har kontrol over disse gebyrer, og de kan ikke forudsige deres beløb. Du vil være ansvarlig for betaling af sådanne importafgifter og afgifter. Kontakt venligst dit lokale toldkontor for yderligere information, inden du afgiver din ordre. De er ikke ansvarlige eller ansvarlige, hvis du ikke betaler sådanne importafgifter eller afgifter;

Du skal overholde alle gældende love og regler i det land, som Produkterne er bestemt til. De vil ikke være ansvarlige eller ansvarlige, hvis du bryder en sådan lov og hvis du returnerer produkter til os fra en destination uden for Storbritannien, skal du sørge for, at returpakken er tydeligt mærket med ordlyden "Return til leverandør" eller ordlyd med lignende virkning.

Tak fordi du læste om boohooMAN
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad boohooMAN kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.