Crazy Factory

Alle anmeldelser

Crazy Factory

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Crazy Factory

Du er unik, og du har din egenstil. Du klæder dig, som du vil klæde dig. Lyder godt? Så find de perfekte piercinger og smykker til dig her hos Crazy Factory. Oplev deres enorme udvalg af forskellige piercinger og smykkeprodukter, i høj kvalitet og til fabrikspriser.

De har de nyeste trends og tidløse højdepunkter, i alt tilbyder de et kæmpe udvalg på mere end 80.000 produkter! Fås i alle slags farver, varianter og størrelser. De lancerer også mere end 2000 nye varer hvert år for at holde vores sortiment opdateret og interessant for dig. Tag et kig igen og igen!

På Crazy Factory's hjemmeside finder du kun varer af inspiceret og testet kvalitet. Deres store kvalitetskontrolteam arbejder hårdt på at sikre, at du kun modtager produkter, der lever op til deres og dine høje standarder. Og hvis noget går galt, hjælper deres kundeservice med glæde.

Crazy Factory sender alle varer direkte fra deres fabrik til din hjemmeadresse. Det betyder, at de kan undgå eventuelle ekstra omkostninger, som grossister og andre mellemhandlere eller butikker har. De giver disse besparelser videre til dig!

Sådan overlever du din første piercing
At starte en piercing kan være skræmmende og nogle gange direkte skræmmende, men for de fleste, der begynder, bliver det en livslang passion og en vigtig del af deres look og livsstil.

Her er din guide til at vide, hvad dine første skridt er. Denne guide er for dig, der lige er startet, men kan selvfølgelig også fungere som en reference for dig, hvis du havde din første gang for år siden!

Hvorfor få en piercing?
Piercinger er en populær metode til kropsmodifikation af en række årsager. For det første er piercinger ikke så permanente som tatoveringer og brandings. Du har friheden til at beholde dem, så længe du vil.

Piercinger er også meget tilpasningsdygtige, fordi du kan mikse og matche forskellige smykker til det samme sted for at matche dit outfit eller humør. Nogle dage kan du vælge et klassisk guld- eller sølvstik, og andre dage kan du vælge noget besat med ædelstene. Eller måske foretrækker du piercinger med en almindelig sort eller anodiseret finish.

Før du begynder at bekymre dig og drømme om smykker, skal du tage et skridt tilbage og overveje et par ting, før du får en piercing. Der er et par ting, du bør overveje, før du forskønner din krop.

Selvom det kan virke fristende at pierce sig selv for at spare penge, er der en højere risiko for infektion og en mislykket piercing. Ved at gå til en velrenommeret professionel, kan du være sikker på, at proceduren vil være sikker, smerten vil være minimal, og dine individuelle behov vil blive taget hånd om.

Hvordan var det at prøve Crazy Factory?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Crazy Factory. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.