Helly Hansen

Alle anmeldelser

Helly Hansen

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Helly Hansen

I mere end 140 år har Helly Hansen lavet professionelt udstyr i sit hjemland Norge, der hjælper folk med at føle og holde sig i live. Det hele startede i 1877, da søkaptajn Helly Juell Hansen fandt en bedre måde at beskytte sig mod de barske norske elementer. Kort efter startede kaptajn Hansen og hans kone Margrethe et firma, der lavede vandtætte jakker, bukser, underbukser og presenninger af groft hør, opblødt i linolie - og legenden var født.

Udendørstøj
Helly Hansens tøj bæres og stoles på af professionellehavet, i bjergene og på byggepladser. Som det #1 tøjmærke for skiprofessionelle, kan HH findes på mere end 200 skisportssteder og skiguider rundt om i verden og bæres af mere end 55.000 skiprofessionelle. Vores sejlerbeklædning bæres af verdensklassesejlere på alle fem oceaner, og vi er stolte af at være partnere og deltagere i nogle af sportens mest berømte regattaer og sejlerforbund. Som et førende skandinavisk arbejdstøjsmærke vil du se os på byggepladser, hvor ydeevne, beskyttelse og sikkerhed betyder mest. Vi støtter kaptajn Hansens arv gennem en lang række af første-til-marked-innovationer baseret på indsigt fra dem, der arbejder og genskaber i verdens hårdeste miljøer.

Militære medlemskab
Helly Hansens militære rabatprogram er et medlemskabsprogram for alle aktive militære, reservister, veteraner og pensioneret militærpersonel. Medlemskab er ved ansøgning, ikke garanteret, og kan til enhver tid tilbagekaldes eller ændres. Ved at læse ansøgningsretningslinjerne grundigt og indsende en kvalificeret legitimation undgår du unødvendige forsinkelser. Kvalifikationer kan ændres baseret på virksomhedens behov, markedsproblemer eller brancheændringer. Hvis det bliver godkendt, modtager du et 1-årigt medlemskab til at opbevare hos Helly Hansen eller Helly Hansen Workwear med en generøs rabat.

Førstehjælperes medlemskab
Helly Hansen First førstehjælpere rabatprogram er et medlemskabsprogram for alle aktive førstehjælpere, brandmænd og retshåndhævende personale. Medlemskab er ved ansøgning, ikke garanteret, og kan til enhver tid tilbagekaldes eller ændres. Ved at læse ansøgningsretningslinjerne grundigt og indsende en kvalificeret legitimation undgår du unødvendige forsinkelser. Kvalifikationer kan ændres baseret på virksomhedens behov, markedsproblemer eller brancheændringer. Hvis det bliver godkendt, modtager du et 1-årigt medlemskab til at opbevare hos Helly Hansen eller Helly Hansen Workwear med en generøs rabat.

Levering
Levering foretages af DHL og deres partnere indenfor normal åbningstid, mandag til fredag.
Standardfragt betyder, at varerne vil blive leveret inden for cirka 3-7 hverdage (ekskl. weekender og helligdage), når forsendelsen har forladt vores lager.

Selvom vores mål er at levere inden for ovennævnte tidsfrister, kan leveringsdatoer ikke garanteres, da forsendelser behandles af tredjeparter. Ordrefrister er kun vejledende og tager ikke højde for mulige forsinkelser på grund af betalingsgodkendelser eller helligdage. Ordrer vil blive behandlet i overensstemmelse med vilkår og betingelser.

Helly Hansen er ikke i stand til at omdirigere ordrer, når de er blevet afsendt. Sørg derfor for, at en person er tilgængelig på den angivne leveringsadresse til at skrive under på pakken/pakkerne i hele leveringsperioden.

Skatter og afgifter
For de fleste lande, de sender til, er skatter og afgifter inkluderet i det samlede ordrebeløb og vil blive vist på din faktura. For nogle få lande vil skatter og afgifter blive vist ved kassen.

Helly Hansen vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside