Newchic Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

M
Mette L.
Har købt hos dette firma adskillige gange, og jeg er aldrig blevet skuffet. Denne sidste ordre er en julegave til mit barnebarn. Jeg håber, at de varer, jeg købte, passer, men jeg ved fra tidligere...Læs om
H
H. Høyer
Jeg har modtaget en god kundeservice Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Mine drenge blev glade :)

  Har købt hos dette firma adskillige gange, og jeg er aldrig blevet skuffet. Denne sidste ordre er en julegave til mit barnebarn. Jeg håber, at de varer, jeg købte, passer, men jeg ved fra tidligere erfaring, at deres retur-/byttepolitikker er nemme og pålidelige. Vil bestemt anbefale dette firma til slidstærkt arbejdstøj!

  Newchic er en fantastisk tøjbutik. Mine fyre har båret Carhartt i årevis. Jeg ville ønske, jeg havde opdaget dem for længe siden. Det er det eneste sted, jeg får mine fyres tøj nu. Stærkt anbefale!!

  Det eneste sted, der havde farven og størrelsen på den sweatshirt, jeg ledte efter - og tro mig, jeg kiggede overalt. God pris og hurtig forsendelse! Stor oplevelse


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Glad for min seneste købsoplevelse hos Newchic

  Jeg har modtaget en god kundeservice


Andre læste også