Curve

Alle anmeldelser

Curve

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Revolut

Revolut

1 anmeldelser

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. ...

Logo Azimo

Azimo

1 anmeldelser

Verden er blevet lille, og der er fart på med internettet og alt det andet teknologiske isenkram, som vi alle bruger til hverdag. Azimo er en...

Logo TransferWise

TransferWise

0 anmeldelser

Verden er blevet mindre, der er mange penge, som bliver sendt både ind og ud af landet hver dag, og det er noget, som koster mange mennesker ...

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Curve

Curve ligner måske de andre kort i din pung, men Curve er noget helt andet. Curve kombinerer dine debet- og kreditkort til et enkelt kort, så du kun skal have ét kort med dig (og husk én pinkode!) Med fantastiske valutakurser, belønninger og indsigt i dine konti behøver du ikke skifte bank for at forbedre dem . Alt du behøver er Curve.

Simpelt er alt
Curve arbejder hårdt på at gøre tingene enkle, så du ikke længere behøver at bekymre dig om bank. Fra indsigt i dit forbrug til øjeblikkelig cashback og markedsledende valutakurser, alle de fordele, du får med Curve, er også tilgængelige på hvert kort, du føjer til din Curve Wallet.

Curve Card, Samsung Pay+ og e-penge forbundet med disse kort er udstedt i Storbritannien af ​​Curve UK Limited, som er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority til at udstede e-penge. Curve UK Limited er registreret i England og Wales, Storbritannien og er placeret på 15-19 Bloomsbury Way, Holborn, London, Storbritannien, WC1A 2TH. Curve Flex tilbydes i Storbritannien af ​​Curve Credit Limited. Curve UK Limited er en formidler udpeget repræsentant for Curve Credit Limited, som er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority. Curve Credit Limited er registreret i England og Wales, Storbritannien  og har sit registrerede kontor på 15-19 Bloomsbury Way, Holborn, London, Storbritannien, WC1A 2TH. Curve Card og e-penge knyttet til kortene udstedt i EØS er udstedt af Curve Europe UAB, som er licenseret i Litauen af ​​Bank of Lithuania. Curve Card og Samsung Pay+ er udstedt i henhold til en licens fra Mastercard International Inc. Mastercard® er et registreret varemærke tilhørende Mastercard International Incorporated. Curve Europe UAB er registreret i Litauen og er placeret på Jogailos g. 9, LT -01116 Vilnius.

Hvem er Curve?
Curve er kurve. Når du vælger Curve, vælger du en virksomhed, der er forpligtet til at beskytte dine data. Ikke alene tilbyder de dig økonomisk frihed, men de sikrer også gennemsigtighed, når det kommer til dine personlige data – og det er præcis, hvad denne fortrolighedserklæring er til.

De består af Curve OS Limited (UK), Curve Credit Limited (UK), Curve Europe UAB (Litauen) og Curve US Inc. (US). Vi fortæller dig, hvilken Curve-virksomhed du har et forretningsforhold til, når du første gang ansøger om eller bruger et Curve-produkt eller en tjeneste.

Hvis du er baseret i Storbritannien, er Curve OS Limited din dataansvarlige. De er registreret hos UK Information Commissioner's Officer under nummer ZA135276.

Hvis du er baseret i resten af ​​Europa, er Curve Europe UAB din dataansvarlige. De er registreret hos UK Information Commissioner's Officer under nummer ZA881683.

Hvis du bruger nogen af ​​vores kredittjenester, er Curve Credit Limited din dataansvarlige.

Deres gruppedatabeskyttelsesansvarlige er The Law Boutique Limited, registreret i England og Wales under firmanummer 09509112, med registreret kontor på Flat 17, 12 Ebenezer St, Hoxton, London, England, N1 7RP. De kan kontaktes på dpo@imaginecurve.com.

Har du nogen spørgsmål? Du skal blot kontakte deres venlige kundeserviceteam på support@curve.app eller kontakte os via Curve-appen.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Curve?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.