Trivago

Alle anmeldelser

Trivago

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Radisson Hotels
Radisson Hotels
0 anmeldelser

Radisson er en international kæde af hoteller, der alle er kendt for service og et godt sted at overnatte. Det er hoteller, der har en rigtig...

Logo DFDS
DFDS
0 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Logo Disneyland Paris
Disneyland Paris
0 anmeldelser

Disneyland Paris, der hvor eventyret starter. der er mange, som er vokset op med at se, læse og lege med det legetøj, som er disneykon...

Logo Center Parcs
Center Parcs
0 anmeldelser

Ferie, alene ordet giver os smil på læben, og vi glædes til den ferie, vi skal holde i år, eller vi mindes med glæde ...

Trivago

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenterog brochurer, som det eneste grundlag for deres ferie, så er der idag flere muligheder end nogensinde før. Online kan man nemt og bekvemt undersøge markedet hjemme fra sofaen, hvor mange især finder brugeranmeldelser fra andre rejsende nyttige, når de skal vælge mellem forskellige hoteller, udbydere og sammenligningssider. Her på siden kan man læse nærmere omkring andres oplevelser med Trivago, således at man bedre kan beslutte, om man skal benytte denne service til at planlægge sin næste rejse.

Om Trivago
Trivago blev grundlagt i en garage i Düsseldorf, beliggende i Tyskland, i 2005. Grundlæggerne var tre venner, der havde mødt hinanden på universitetet: Rolf Schrömgens, Peter Vinnemeier og Stephan Stubner. Virksomhedens mission er "at være den rejsendes første, uafhængige informationskilde til at finde det perfekte hotel."
Trivagos hotelsøgning giver brugerne mulighed for at sammenligne hotelpriser med få klik fra mere end 300 bookingwebsteder for mere end 5,0 millioner hoteller og andre typer overnatningsmuligheder i over 190 lande.

Produkter og Services hos Trivago
Trivago er en hotelsøgningsside, indeholdende en prissammenligning mellem mange forskellige muligheder på market for rejsende. Priserne man kan se via deres sammenligningsside hentes af tjenesten fra en lang række forskellige hoteller og bookingsider. Man benytter derved Trivago som en søgefunktion, hvor man kan se forskellige udbyderes tilbud. Man beslutter via Trivago, hvilket hotel der passer bedst til ens behov, hvorefter man bestiller via tilbuddets egen hjemmeside, hos den respektive udbyder. Man kan klikke på knappen "se tilbud" hvorefter man bliver videresendt til et bookingwebsted, hvor man kan gennemføre sin reservation. Private forbrugere kan få adgang til trivagos søgning online, hvor de kan sammenligne over 5 millioner hoteller og andre typer af overnatningsmuligheder. Derudover kan man søge på over 1,8 millioner alternative overnatningsmuligheder, herunder ting såsom ferieboliger og private lejligheder, hvilket dækker over 190 lande på globalt plan. Man kan tilgå Trivagoes søgefunktion fra mange forskellige enheder, såsom computere, telefoner, tablets m.fl.
På Trivagos hjemmeside indtaster man bare hvor man vil hen, samt sine ønskede rejsedatoer, og derefter sammenligner hotelsøgemaskinen priserne på de forskellige overnatningssteder og viser resultaterne. Man kan søge blandt et stort udvalg af hoteller, lejligheder, værelser og steder i over hele verden, herunder USA, Spanien, Sverige, Italien, Danmark samt mange andre populære feriedestinationer på globalt plan.

Komplimenter, Klager og Tips til Trivago
Har du benyttet Trivago til at finde et hotel, flybiletter eller en ferielejlighed? Hvordan var dine erfaringer processen, var billeder og beskrivelser fyldestgørende, var priserne konkurrencedygtige og føler du, at du fandt frem til det bedste tilbud ved at bruge denne sammenligningstjeneste? Hjælp andre med at træffe en beslutning omkring hvorvidt Trivago er den rette sammenligningstjeneste at benytte i forhold til deres behov, ved at skrive en kundeanmeldelse her på siden omkring Trivago. Ofte bruger folk mange penge og tid på ferier og rejser, for at prøve at sørge for, at de bliver både afslappende og spændende og det er derfor vigtigt, at man vælger en service der kan hjælpe med at opfylde disse behov.