Landal

Alle anmeldelser

Landal

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Stine F.
Vi er netop vendt tilbage fra et fantastisk ophold i en af Landal Rockingham Forest Park. Hvis du leder efter fred og ro i smukke grunde med skovvandringer og dyreliv, er dette noget for dig. Lodg...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  komfortablet!

  Vi er netop vendt tilbage fra et fantastisk ophold i en af Landal Rockingham Forest Park. Hvis du leder efter fred og ro i smukke grunde med skovvandringer og dyreliv, er dette noget for dig.
  Lodges er meget komfortable med en luksus følelse, meget veludstyrede og omhyggeligt planlagt.
  Efter en travl dag med sightseeing i de smukke landsbyer og byer, hvad kunne være bedre end at sidde på terrassen med en kold øl eller et glas vin og se solen gå ned over markerne.
  Hvis du leder efter et actionfyldt websted, er dette ikke noget for dig, men hvis du vil føle dig afslappet og genopladet, skal du ikke lede længere!
  Den lille butik på stedet er en Aladdins hule med lokale råvarer og det nødvendige.
  De damer, der driver det, fortjener en særlig omtale, da de er så venlige og informative plus deres take away-kaffe er fantastisk!
  Vi vil snart prøve at ombooke igen.
  Personalet er altid smilende og hjælpsomme, godt gået team Landal Rockinham Forest Park!


Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Landal

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige feriesteder og boliger der er tilgængelige. Det kan kræve lang tid at søge eller ringe rundt, sammenligne priser og finde noget i nærheden. 

Om Landal
Landal GreenParks er en del af den største udbyder af ferieparker og ferieboliger i Europa. Med mere end otte millioner feriegæster om året, så giver Landal dig en ferieoplevelse i høj kvalitet. Med mere end 13.000 overnatningssteder i Tyskland, Belgien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet, Danmark, England og Ungarn. Dette sikrer at Landal godt finde et sted til dig, hvor du vil kunne få den bedste oplevelse.

Produkter og tjenester
Landal har et specifikt fokus på naturen, så du kan holde ferie tæt på kysten, i bjergene, heden eller skove. Disse parker inkluderer en masse forskellige aktiviteter, som f.eks. cykling og golf. Hvis du gør brug af et af deres mange parker, så får du også fri adgang til deres badeland og den naturskønne lokation. I deres priser er der også inkluderet slutrengøring. Uanset hvor mange i er, så skal der nok være plads til jer, eftersom Landal har huse der passer til 18 personer. Det er ikke alle feriesteder det er tilladt at have kæledyr med, men dette er tilladt ved Landal så længe du oplyser det når du booker. Hvis du gerne vil læse om deres aktiviteter, så kan du gøre dette på deres hjemmeside eller ved at bruge deres app. Hvis du gerne vil have mere dybdegående information aktiviteterne tilgængelige, så kan du læse om dette på deres hjemmeside. Der er også aktiviteter ude for parkerne, dette er f.eks. vandreture, surfing, kano og mere. Med deres mere end 95 ferieparker i Europa, burde der være et sted der passer til lige det du vil opleve. En ekstra fordel ved at gøre brug af Landal ferieparkerne, er at 95% af deres parker er stemplet som bæredygtige. Hvis du leder efter ferieparker i Danmark, så kan disse også ses på deres hjemmeside. Derudover står der også information om deres rabatter og mere.

Kundeservice og klager
På deres hjemmeside kan der ses en procedure, der forklarer hvordan man kan klage hvis dette er nødvendigt. Hvis du har spørgsmål til noget andet så har Landal GreenParks en sektion med ofte stillede spørgsmål, hvor der står information om ferieparkerne, reservation, ændring af dato og en masse andet. Her kan du vælge et af de mange muligheder og få information der beskriver det i flere detaljer. Hvis du ikke kan finde den information du leder efter på deres hjemmeside, så kan du også kontakte deres kundeservice ved at ringe til 70232030alle dage fra kl. 08:00-20:00. Du har også mulighed for at sende dem en mail til info@landal.dk hvor du så vil få svar inde for 24 timer.

Anmeldelse
Hvad synes du om Landal GreenParks? Dette kan du skrive om på denne side. Hvis du før har brugt et af deres mange ferieparker, så kan du beskrive dit ophold her. Du kunne også beskrive hvordan deres udvalg af aktiviteter var, lige så vel som deres priser.